inzercia, predaj, predám, bazár

Poháre

Kategória: Doplnky

na predaj rôzne poháre. Poháre bez ozdôb, hladké 13 kusov. Poháre Duritky 8 kusov. Poháre z Ikey s uškom 9 kusov. Poháre s rozprávkovými postavičkami (No počkaj zajac je už predaný). Poháre sú bez poškodení. Cena od 0,50 eura za kus dohodou.
Poháre
Podobné inzeráty
Poháre
Ponúkam na predaj poháre na šampanské, menšie poháre na prípitok (kvalitné značka rona) a poháre na whisky (aj na bežnú spotrebu). Cena za 1 ks - 1€. Iba osobný odber Topoľčany. Uprednostňujem odber viac kusov.
Nové poháre s vekom a so slamkou, 4ks
Country Mason poháre s vekom a slamkou navodia skutočnú vintage vidiecku atmosféru. V balení sa nachádzajú 4 kusy sklených pohárov. Vo vekách sú diery na umelohmotné slamky, ktoré sú taktiež dodávané v balení. Vďaka veľkosti sú ideálne na ovocné limonády alebo ľadové čaje. Objem: 443ml. Poháre sú vhodné na ručné umývanie.
Násady na poháre, miska, tácky
1.Násady na poháre s kvetinovým vzorom staré po babke, 6 kusov, cena 10eur+pošt 2.Násady na poháre hladký vzor-patina, značenie Meva, 4 kusy cena 3eurá+pošt 3.Misa z antikoru, značená, vystrihovaný vzor, pár malinkých ošuchov, dĺžka 28cm, šírka 23cm, výška 5cm, cena 9 eur+pošt 4.Sada tácok, nepoužívané, top stav, cena spolu 3ks/5 eur+pošt
Poháre na vodu alebo iný nápoj
Predám poháre na vodu alebo iný nápoj. Mám 3 ks. Objem 2,5 dcl. Vyrobené v ČSSR. Cena 0,50 €/kus. Nepoužívané - ešte s nálepkou Tschechoslovakia. Osobný odber alebo úhrada vopred na bankový účet. Na dobierku neposielam. Pri zaslaní poštovou k cene tovaru účtujem poštovné. Tovar po prevzatí nevymieňam. Reagujte mailom, prosím. Na SMS neodpovedám.
Poháre na pivo Zlatý bažant 5x 0,3 dcl + 1x  0,5 dcl
Predám poháre na pivo zn. Zlatý bažant: 5 kusov 0,3 dcl sú elegantné úzke, výška 18 cm, priemer 6 cm. 1 kus 0,5 dcl, výška 18 cm, priemer 7 cm. C E N A za všetko je 13,00 EUR. Odosielam poštou alebo do zásielkovne. Pozri všetky moje inzeráty- v ponuke aj keramická pivná tácka Kozel. INFO PROSÍM EMAILOM.
Ponukam sklo.pohare a porcelan
Ponukam skl.brusene a zlatom zdobene pohare,rôzny porcelan ako na foto.Nepoškodene.Ako na foto.Napište čo potrebujete s ponukou ceny-predaj len cele sady a nie po ks.Ponuky s cenou a spôsobe odberu cez portal .Dakujem.