inzercia, predaj, predám, bazár

Poháre

Kategória: Doplnky

Ponúkam na predaj poháre na šampanské, menšie poháre na prípitok (kvalitné značka rona) a poháre na whisky (aj na bežnú spotrebu). Cena za 1 ks - 1€. Iba osobný odber Topoľčany. Uprednostňujem odber viac kusov.
Poháre
Podobné inzeráty
Poháre
na predaj rôzne poháre. Poháre bez ozdôb, hladké 13 kusov. Poháre Duritky 8 kusov. Poháre z Ikey s uškom 9 kusov. Poháre s rozprávkovými postavičkami (No počkaj zajac je už predaný). Poháre sú bez poškodení. Cena od 0,50 eura za kus dohodou.
Nové poháre s vekom a so slamkou, 4ks
Country Mason poháre s vekom a slamkou navodia skutočnú vintage vidiecku atmosféru. V balení sa nachádzajú 4 kusy sklených pohárov. Vo vekách sú diery na umelohmotné slamky, ktoré sú taktiež dodávané v balení. Vďaka veľkosti sú ideálne na ovocné limonády alebo ľadové čaje. Objem: 443ml. Poháre sú vhodné na ručné umývanie.
Násady na poháre, miska, tácky
1.Násady na poháre s kvetinovým vzorom staré po babke, 6 kusov, cena 10eur+pošt 2.Násady na poháre hladký vzor-patina, značenie Meva, 4 kusy cena 3eurá+pošt 3.Misa z antikoru, značená, vystrihovaný vzor, pár malinkých ošuchov, dĺžka 28cm, šírka 23cm, výška 5cm, cena 9 eur+pošt 4.Sada tácok, nepoužívané, top stav, cena spolu 3ks/5 eur+pošt
Poháre na vodu alebo iný nápoj
Predám poháre na vodu alebo iný nápoj. Mám 3 ks. Objem 2,5 dcl. Vyrobené v ČSSR. Cena 0,50 €/kus. Nepoužívané - ešte s nálepkou Tschechoslovakia. Osobný odber alebo úhrada vopred na bankový účet. Na dobierku neposielam. Pri zaslaní poštovou k cene tovaru účtujem poštovné. Tovar po prevzatí nevymieňam. Reagujte mailom, prosím. Na SMS neodpovedám.
Poháre na pivo Zlatý bažant 5x 0,3 dcl + 1x  0,5 dcl
Predám poháre na pivo zn. Zlatý bažant: 5 kusov 0,3 dcl sú elegantné úzke, výška 18 cm, priemer 6 cm. 1 kus 0,5 dcl, výška 18 cm, priemer 7 cm. C E N A za všetko je 13,00 EUR. Odosielam poštou alebo do zásielkovne. Pozri všetky moje inzeráty- v ponuke aj keramická pivná tácka Kozel. INFO PROSÍM EMAILOM.
Ponukam sklo.pohare a porcelan
Ponukam skl.brusene a zlatom zdobene pohare,rôzny porcelan ako na foto.Nepoškodene.Ako na foto.Napište čo potrebujete s ponukou ceny-predaj len cele sady a nie po ks.Ponuky s cenou a spôsobe odberu cez portal .Dakujem.