inzercia, predaj, predám, bazár

Poháriky

Kategória: Ostatné

Predám nepoužité poháriky a solničku. Cena 5€
Poháriky
Podobné inzeráty
Spoločenská HRA pre dospelých "Človeče nehnevaj sa"
Predám spoločenskú hru „ČLOVEČE nehnevaj sa“ - pre dospelých “ – společenská hra „ČLOVEČE na EX“ je určená pre dospelých. Hra je obdobou „Človeče nehnevaj sa“, no namiesto figúriek obsahuje sklenené poháriky. Papierový spodok je tiež zo skla. Hra je nepoškozená, minimum používaná, vo veľmi dobrom stave. Použitie vidieťlen na vnútornom polystyréne, v ktorom sú vložené sklené poháriky so skleným hracím podnosom aby sa nerozbili. (Nová stála 16 eur)
ciahovane pohariky na alkohol
pohariky na alkohol ciahovane 6kusov cena3e.Hrnceky minimum pouzite spolu 3e-.Ozdobne vazicky na stoly fialove a zelene prevedenie s krajku 6kusov cena spolu 3e.
Sklené poháriky s brúseného skla, karafu
Predám sklené poháriky a karafu s brúseného skla
pohariky stanprliky
Predam odfotene pohariky, stamprliky. Pri odbere vsetkeho dohoda Na SMS NEODPOVEDÁM! Reagujem na telefonát, mail, whatsup.
porcelán
4 šálky s tanierikmi 8€, kávový servis 38€, čajový servis z rovnakej sady 38€, 2 figúrky anjelikov 5€, ružový zvonček 3€, sklený červený zvonček 3€, poháriky na čaj s viečkom kus 3€, poháriky s menom kus 2€, taniere kus 3€
Tupperware poháriky vtáky a ryby 330ml
Predám poháriky vtáky a ryby zelenej a modrej farby. Nové, nepoužité. Požadujem platbu na účet vopred. Osobný odber MT. Packeta plus 3,30eur. Možnosť kúpiť aj osobitne 6€/kus. Prezrite si aj moje ďalšie inzeráty Tupperware