inzercia, predaj, predám, bazár

Pohodlná dvojsedačka s 2 taburetkami

Kategória: Sedacie súpravy

Predám pohodlnú sedačku s dvomi taburetkami. Jedna je otváracia, jedna pevná. Rozmer sedačky je 170 x 60 cm, taburetky 40 x 40 cm. Sedačka sa nachádza v Bratislave. Je potrebné zabezpečiť si vlastný odvoz.
Pohodlná dvojsedačka s 2 taburetkami
Podobné inzeráty
Dvojsedačka kožená ” CHESTERFIELD “.
Dvojsedačka CHESTERFIELD je vyrobená z kvalitnej kože. Vytvoríte si s ňou štýlovú obývačku, ktorá bude Vašou oázou pokoja a relaxu. Pre túto dvojsedačku sú charakteristické jej dokonalé tvary, jedinečné dizajnové prevedenie , či jemné gombíky v odtieni poťahovej kože. Ponúka dlhodobo kvalitné a pohodlné sedenie. V pôvodnom stave .K dvojsedačke je možno zakúpiť aj kreslo z našej ponuky. Rozmery : Dvojsedačka menšia – Výška – 81 cm Šírka – 185 cm Hĺbka – 90 cm Výška sedu – 40 cm Hĺbka sedu – 56 cm Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Dvojkreslo s taburetkami
Predám dvojkreslo (ekokoža) s taburetkami... Malo pouzivane zachovali stav ziadne trhance praskliny.. samotné dvojkreslo možne kupit za 50 euro, ak by b zaujem o taburetky obe za 20,dokopy 70 eur. Rozmery cca 115x60x75(š,h,v). Odber osobný pripadne dovoz do 50km + platba za spotrebu paliva, ale inac vojde do auta v pohode.
Sedacia súprava s taburetkami
Predám zachovalú sedaciu súpravu s 2 taburetkami, gauč rozložiteľný na 1,5 lôžko.
Rohová sedacia súpeava s kreslom a taburetkami
Predám rohovú sedaciu súpravu očalúnenú kvalitnou látkou s kreslom a dvoma taburetkami. Rozmery sedačky sú 280 x 230 cm. Kreslo má rozmer 97 x 90 cm a taburetky priemer 40 cm. Sedačka sa dá aj rozloziť. Vhodná pre kutila, ktorý si vie opravit výsuvnú časť - viď foto.
Kožená sedačka
Predám koženú sedačku ktorej súčasťou je trojedačka dvojsedačka a kreslo čiže 3 + 2 + 1. Má svoj vek ale je v dobrom stave, bez trhlín a poškodení. Má známky používania ale nieje vysedená. Aj s taburetkami.
Predam pohovku ,dvojsedačka plus ležadlo
Predam supravu Ektorp, dvojsedacka + lezadlo. K tomu su aj nahradne potahy biele a bielomodre pruhovane. Cena 120 eur. Ikea Odber spišský Štiavnik