inzercia, predaj, predám, bazár

Poistkova skriňa na omietku

Kategória: Ostatné - biela

Predám poistkovú skrinku na omietku.
Poistkova skriňa na omietku
Podobné inzeráty
VENTILÁTOR Soler & Palau EBB 250 NT 3V
Predám 1 ks VENTILÁTOR Soler & Palau EBB 250 NT 3V za cenu 85 Eur. (ten druhý menší zn. Soler & Palau EBB 100 NS na obrázku je už predaný) Nepoužívaný, mal som namontované v rámci kolaudačného balíčka, menil som za iné. EBB 250 NT je radiálny ventilátor vhodný na odsávanie kúpeľní a WC s odvodom do spoločných vetracích vedení. Produkt je vybavený tesnou spätnou klapkou čo umožňuje napojenie väčšieho počtu prístrojov na jedno vetracie potrubie. Skrinka je vyrobená z nárazu vzdorného plastu bielej farby, je určená k montáži na stenu resp. strop. Vo výtlaku ventilátoru je spätná klapka. Čelný panel obsahuje nerezovú filtračnú mriežku. Obežné koleso je radiálne s dopredu zahnutými lopatkami a je staticky a dynamicky vyvážené. Motor je trojrýchlostný asynchrónny s rozbehovým kondenzátorom (dobeh 2-20 min.). Má tepelnú ochranu proti prehriatiu prevedenú s dvojitou izoláciou, krytie IP 44. Regulácia otáčok pomocou plynulého regulátora REB alebo prepínačom otáčok COM 3. U typu T prepína rýchlosti automaticky zabudovaný časový spínač. Montáž na omietku aj pod omietku, tak aby bolo možné odstrániť čelnú mriežku ventilátora kvôli obsluhe a údržbe. Ventilátor je určený aj pre relatívne dlhé vzduchovody s väčšou tlakovou stratou alebo aj k odvetrávaniu priamo cez stenu.
Vstavaná mikr. + rúra + vysoká skriňa
Predám vstavané spotrebiče. Buď samostatne, alebo uz so skriňou, kde sú osadené. Mikrovlná rúra - 150€ Rúra - 200€ Vysoká skriňa - 150€ Pod rúrou sú dva veľké šuflíky, horná skrinka je otváracia nahor. Rozmery: 60x200 cm Dekor biely vysoký lesk
IP Skriňa pre FM + vyhrievanie/chladenie | Rozvádzač
Predám novú nepoužitú odolnú IP skriňu vhodnú pre frekvenčný menič (alebo iné) s vyhrievaním a chladením. Rozmery: 80x55x30 Hmotnosť: 25kg Na cene sa vieme dohodnúť.
ODŠTAVOVAČ- CITROCASA
Automatický odšťavovač CITROCASA Fantastic M/SB - samoobslužný Automatický odšťavovač Fantastic M/SB Advace CITROCASA je citrusovač,ideálny pre miesta s požadavkom na vysoký štandart a kvalitu šťavy. Automatický štart aktivovaný výpustným kohútikom, multifunkčný displej, nastavenie počtu spracovaného ovocia, počítadlo, usb port pre napojenie na pokladničný systém, priestorová nenáročnosť, rýchle odšťavovanie (30ks, přiblibližně 2 litre za minútu) jednoduchá údržba a rýchle čistenie, jednoduchá obsluha, Všetky súčiasti stroja umyvateľné v umývačkách. rozmer: 79,5 x 39 x 55,5 cm (výška x šírka x hlbka) veľkosť pomarančov: Ø 65 – 78 mm minutový výkon: 30ks pomarančov / minuta kapacita podávača: 3-4 ks pomarančov príkon: 200W/230V Voliteľné príslušenstvo k modelu Fantastic M/SB: pojazdný kabinet Fantastic chladiaca skriňa Fantastic/8000 stojan na fľaše plocha pre tácky odkládací stojan na poháre.
Elektricka skrina
Predam elektricku skrinu,dohoda mozna
Rozvodna skriňa
Predam plastovu rozvodnu skriňu novu