inzercia, predaj, predám, bazár

pokladnicny pult s pohyblivým pásom

Kategória: Ostatné - biela

Vhodnè do predajne hlavne do potravín
pokladnicny pult s pohyblivým pásom
Podobné inzeráty
Kvalitné nerezové výhrevné pulty
Kvalitné nerezové výdajne pulty na GNky zo zrušenej samoobslužnej gastro prevadzky. Vyrábané na mieru. Pulty maju vyhrievané vane so samostatným ovládaním a spodným vypustom. Horná doska predĺžená na posun tácok. Policova nadstavba so sklenenou políčkou s LED podsvietrnim na umiestnenie riadov a doplnkového sortimentu. Pult na 4GN Šírka 160cm Hlbka spodná 68cm Hlbka vrchnej dosky 100cm Hlbka vrchnej police 50cm Celková výška 129cm Vyska vrchnej dosky 90cm V spodnej časti vyhrievaný úložný priestor s posuvnými dvierkami. Pult na 4GN Šírka 160cm Hlbka spodná 68cm Hlbka vrchnej dosky 92cm Hlbka vrchnej police 50cm Celková výška 129cm Vyska vrchnej dosky 90cm V spodnej časti úložný priestor s posuvnými dvierkami bez ohrevu. Pult na 5GN Šírka 200cm Hlbka spodná 68cm Hlbka vrchnej dosky 100cm Hlbka vrchnej police 50cm Celková výška 129cm Vyska vrchnej dosky 90cm V spodnej časti vyhrievaný úložný priestor s posuvnými dvierkami. K dispozícii aj iné nerezové pulty a stoly, najlepšie vidieť.
Ohrevný pult Redfox
Malo používaný a momentálne nevyužitý ohrevny pult Redfox VLPK 3.
Ohrievací pult na jedlo
Predám elektrický ohrievací pult na jedlo do reštaurácie delený na 4 časti.
Ohrevny pult 120cm
Stropkov.Predam ohrevný pult potrebné vymeniť špirálu,Spodný ohrev na taniere funkčný.100€
Výdajný ohrevný pult s režónom
Výdajný ohrevný pult s režónom kapacita 3x GN 1/1, nedelená zváraná vaňa, posúvne dvierka, samostatné ovládanie vane aj spodnej časti, príkon 3kw, rozmery 120x70x 90(š,h,v), veľmi málo používaný v dobrom stave bez poškodení.
SENCOR Air Cooler - Ochladzovač vzduchu
Ochladzovač vzduchu SENCOR Air Cooler 4 funkcie v jednom: letný ventilátor, zvlhčovač vzduchu, ochladzovač vzduchu, funkcia ionizácie (efekt sviežeho vzduchu po daždi) - kupovaný v Planeo obchode 23.06.2022 (pokladničný blok na fotke) - predávame za polovičnú cenu nakoľko už máme klimatizáciu a už ho nepotrebujeme ***Neposielam, iba osobný odber v Modrovke alebo v Pobedime***