inzercia, predaj, predám, bazár

Polokošela Camp David veľkosť M

Kategória: Košele

Málo nosená Polokošela Camp David veľkosť M
Polokošela Camp David veľkosť M
Podobné inzeráty
R. LAUREN, T. TAILOR, CAMP DAVID - nové pánske košele
Predám novú pánsku košeľu značky RALPH LAUREN, oranžovomodrej farby s prúžkami, veľkosť L - cena 11,00€. Predám novú pánsku košeľu značky TOM TAILOR, modročiernej farby s prúžkami, veľkosť L - cena 9,00€. Predám novú pánsku košeľu značky CAMP DAVID, sivomodrej farby, veľkosť L - cena 13,00€. Predám novú pánsku košeľu značky SERAPH, ružovej farby, veľkosť L - cena 9,00€. Predám novú pánsku košeľu značky 17&CO, modrej farby s motívom, veľkosť L - cena 9,00€.
Camp David pánska batikovaná košela
Camp David pánska batikovaná košela, veľkosť č. XL, skladom ihneď k odberu. Cena je bez poštovného. Pozrite si aj ostatnú moju ponuku.
Panska kosela CAMP DAVID
Predám pansku pasikavu košeľu Camp David,dlhy rukav farba čierno biela, je zachovala bez poskodenia velkost M/L šírka od pazuchy po pazuchu 52cm, dĺžka zadná strana bez golira 71cm.
Camp David XL
Predám košeľu značky Camp David veľkosť XL
CAMP DAVID,, pánska krásna košeľa
Ponúkame vám na predaj krásnu pánsku značkovú luxusnú košeľu značky CAMP DAVID Originál.. Košeľa ja veľmi pekná, moderná a štýlová.. Kvalitný pohodlný materiál,je v krásnom farebnom prevedení čierna s bielymi doplnkami.Velkost košele je uvedené M,,no sedí na XL až XXL..Je dosť väčšia ako M.. Košeľa je nová,,no bola skúšaná zákazníkmi na predajniach..Je to výstavný kus na predajniach..NA DOBIERKU POŠLEM PO ZAPLATENÍ ZA POŠTOVNÉ NA ÚČET ALEBO ADRESU V OBÁLKE..POZRITE ĎALŠIE INZERÁTY VŠETKY INZERÁTY PLATIA DO VYMAZANIA..
Camp David panska kosela M
Camp David peckova panska kosela,premakana do posledneho detailu,bez poskodeni,velkost M,dlzka prednej casti je 69cm,dlzka zadnej casti je 75cm,dlzka rukava od krku je 83cm a sirka v podpazusi je cca 53x2cm