inzercia, predaj, predám, bazár

Poľovnícka fľaša Mr. Jeleň

Kategória: Sklo, keramika

Predám ozdobnú fľašu atypického tvaru a farby vhodnú ako dar pre poľovníka, alebo na poľovnícky stôl. Je to handmade výroba, biely akrylový podklad na čelnej strane je dotvorený technikou decoupage s vtipným motívom gentlemana s jeleňou hlavou s trofejnými parohami. Na hrdle s ponechaným pôvodným čiernym skleným materiálom je priviazaná visačka z tmavohnedej kože, na ktorú je možné dopísať meno obdarovaného. Na zadnú plochu je možné napísať želanie, alebo venovanie. Dominantná, vysoká fľaša s motívom lakovaným transparentným lakom, umývateľná vlhkou utierkou, je dodávaná s čiernou zátkou.

Veľkosť: výška 31 cm, objem 1 l
Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Poľovnícka fľaša Mr. Jeleň
Podobné inzeráty
Poľovnícka fľaša  Jeleň medzi stromami
Predám ozdobnú atypickú fľašu vhodnú ako darček pre poľovníka. Pôvodný zelený sklenený materiál je dotvorený technikou decoupage s motívom jeleňa medzi stromami. Na hnedú koženú visačku priviazanú na hrdle koženou stužkou je možné dopísať meno obdarovaného, čistá plocha na zadnej strane je pripravená na napísanie želania. Výnimočná nízka fľaša s motívom lakovaným transparentným lakom, umývateľná vlhkou utierkou, je dodávaná s pôvodnou hnedou korkovo-drevenou zátkou. Veľkosť: výška 25 cm, objem 0,7 l Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Poľovnícka fľaša Sediaci jeleň retro
Predám ozdobnú retro fľašu vhodnú ako darček pre poľovníka alebo na poľovnícky stôl. Na akrylovom podklade s krakelovým efektom je dotvorený technikou decoupage motív sediaceho jeleňa, ktorý tvarovo dopĺňa atypický dizajn fľaše. Na hrdle je koženou šnúrkou priviazaná visačka z bledohnedej kože, pripravená na dopísanie mena obdarovaného, na zadnú stranu je možné dopísať venovanie. Výnimočná nízka fľaša, lakovaná transparentným lakom, umývateľná vlhkou utierkou, je dodávaná s originálnou korkovo-drevenou zátkou. Výška 25 cm, objem 0,5 l Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Poľovnícka fľaša Retro sediaci jeleň
Predám ozdobnú retro fľašu vhodnú ako darček pre poľovníka alebo na poľovnícky stôl. Krémový akrylový podklad s krakelovým efektom je dotvorený technikou decoupage s motívom sediaceho jeleňa, ktorý tvarovo dopĺňa atypický dizajn fľaše. Na hrdle je koženou šnúrkou priviazaná visačka z tmavohnedej kože, pripravená na dopísanie mena obdarovaného, na zadnú stranu je možné dopísať venovanie. Unikátna nízka fľaša, lakovaná transparentným lakom, umývateľná vlhkou utierkou, je dodávaná s originálnou zátkou krémovej farby. Výška 20 cm, objem 0,7 l Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Poľovnícka fľaša Nová lovecká sezóna
Predám ozdobnú darčekovú atypickú fľašu vhodnú na poľovnícky stôl. Krémový akrylový podklad s krakelovým efektom je dotvorený technikou decoupage s motívmi lovnej zveri. Fľaša lakovaná transparentným lakom je zdobená zo všetkých štyroch strán, na hrdle je visačka z hnedej kože, na ktorú je možné dopísať meno obdarovaného. Originálna fľaša umývateľná vlhkou utierkou je dodávaná so zátkou krémovej farby. Výška 28 cm, objem 0,7 l Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Poľovnícka fľaša Lovecká sezóna
Predám ozdobnú darčekovú atypickú fľašu vhodnú na poľovnícky stôl. Biely akrylový podklad na pôvodnom čírom skle je dotvorený technikou decoupage s motívmi lovnej zveri. Fľaša lakovaná transparentným lakom je zdobená zo všetkých štyroch strán, na hrdle je visačka z bielej kože, na ktorú je možné dopísať meno obdarovaného. Neopakovateľná nízka fľaša umývateľná vlhkou utierkou je dodávaná s originálnou čiernou zátkou. Výška 24 cm, objem 0,7 l Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Fľaša pre lovca Jeleň Jack
Predám ozdobnú atypickú fľašu Jack Daniels vhodnú ako darček pre poľovníka alebo na poľovnícky stôl. Biely akrylový podklad na pôvodnom čírom skle je dotvorený technikou decoupage s loveckými motívmi. Fľaša lakovaná transparentným lakom je zdobená zo všetkých štyroch strán. Možnosť dodania s bielou koženou visačkou s menom, uviazanou na hrdle. Jedinečná fľaša umývateľná vlhkou utierkou, je dodávaná s originálnou čiernou zátkou. Veľkosť: výška 28 cm, objem 1 l Pozri aj ďalšie moje inzeráty.