inzercia, predaj, predám, bazár

Poltopánky Bugatti

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové pánske poltopánky Bugatti, veľkosť 43
Poltopánky Bugatti
Podobné inzeráty
2x poltopánky veľ.39, Fin Comfort a Terre Bleue
1 Poltopánky Finn Comfort, veľ.39 Celokožené poltopánky Finn Comfort, kolekcia Luton Nero, veľ.39, vnútorná dĺžka 25cm. Farba je čierna, mierny sivastý odlesk. Popis výrobcu: Dámske šnurovacie topánky od FinnComfort zo série Women's Lady Line sú veľmi pohodlným každodenným spoločníkom. Poltopánky sú z vnútornej strany podšité kožou. Pohodlná podošva a anatomicky tvarovaná, polstrovaná a vymeniteľná korkovo-latexová vložka príjemne tlmí nárazy. Šnurovanie zaisťuje dokonalé prispôsobenie a umožňuje individuálne nastavenie šírky. Vonkajší materiál: Louisiana koža Vnútorný materiál: koža Farba: nero Vložky: Super pohodlné vložky (ideálne aj pre vaše vlastné vložky) Zapínanie: šnurovanie pre dobré nastavenie šírky Podrážka: pohodlná a ľahká PU podrážka Výška podpätku: plochý Šírka topánky: Prirodzený tvar, silná noha Nosené málo, bezchybný stav. Cena 35€ + poštovné. Pôvodná cena 169€, momentálne sa v akcii predávajú za 109€ 139 2/ Kožené topánky Terre Bleue, veľ.39 Dámske kožené poltopánky na vyššej platforme, Terre Bleue z prírodnej kože, veľ.39, vnútorná dlžka 25cm. Kvalitné, pohodlné. Raz obuté vnučkou, bezchybný - výborný stav, sú jej malé. Cena 32€ + poštovné. PC:129€ R116 Pri kúpe obidvoch párov cena 6O€ už aj s doporučeným poštovným.
Bugatti Dámske Štýlové Kotníky - Strieborné
Dobrý deň, na predaj mám pár kotníkovych čižiem v striebornej farbe značky Bugatti - veľkosť: 38. Nosené boli minimálne - len pár krát od zakúpenia. Veľmi pohodlné, vo výbornom stave. Popis produktu a obrázky na stránke: Cena: 50eur Ďakujem pekne.
3x dámske tenisky,poltopánky veľ.39 - NOVE
1/ Nové tenisky Geox Spherica, veľ.39 Kvalitné tenisky Geox respira, kolekcia Spherica, veľ.39, vnútorná dĺžka 25cm. Popis výrobcu: Dámske tenisky súčasného vzhľadu s ľahkou a ultrapohodlnou konštrukciou. Spherica sú nízke tenisky, ktoré sa môžu pochváliť vynikajúcim odpružením a vynikajúcou schopnosťou absorbovať nárazy a otrasy. Flexibilné a priedušné, poskytuje chodidlám obrovský komfort pod nohami, čo znamená, že je perfektnou voľbou pre každého, kto má rušný život v rýchlom pohybe alebo jednoducho pre tých, ktorí potrebujú naozaj pohodlnú topánku na behanie. Táto verzia je dodávaná v metalickej a semišovej koži vo vysoko všestrannom modro-námornom farebnom prevedení a je ideálnym spôsobom, ako dodať neformálnemu outfitu energiu aktívnou atmosférou. Zvršok vyrobený z recyklovanej priadze získanej z rybárskych sietí a iných materiálov. Priedušnosť podošvy a dobrý pocit pre chodidlo zaručujú patentované systémy Geox. Neutíchajúci komfort vďaka systému Zero-Shock s guľôčkami tlmiacimi nárazy, ktoré zosilňujú tlmiaci efekt a tlmia nárazy a otrasy. Ľahká obuv pre pohodlnú chôdzu po celý deň. Elastické šnurovanie pre jednoduché prispôsobenie. Odnímateľná stielka je hygienická a praktická. Navýšenie pod pätou: 4 cm Nové, originálne balenie, objednané cez net, sú však na užšie nohy. Cena 50€ + poštovné. PC:110€ 2/ Poltopánky Finn Comfort, veľ.39 Celokožené poltopánky Finn Comfort, kolekcia Luton Nero, veľ.39, vnútorná dĺžka 25cm. Farba je čierna, mierny sivastý odlesk. Popis výrobcu: Dámske šnurovacie topánky od FinnComfort zo série Women's Lady Line sú veľmi pohodlným každodenným spoločníkom. Poltopánky sú z vnútornej strany podšité kožou. Pohodlná podošva a anatomicky tvarovaná, polstrovaná a vymeniteľná korkovo-latexová vložka príjemne tlmí nárazy. Šnurovanie zaisťuje dokonalé prispôsobenie a umožňuje individuálne nastavenie šírky. Vonkajší materiál: Louisiana koža Vnútorný materiál: koža Farba: nero Vložky: Super pohodlné vložky (ideálne aj pre vaše vlastné vložky) Zapínanie: šnurovanie pre dobré nastavenie šírky Podrážka: pohodlná a ľahká PU podrážka Výška podpätku: plochý Šírka topánky: Prirodzený tvar, silná noha Nosené málo, bezchybný stav. Cena 30€ + poštovné. Pôvodná cena 169€, momentálne sa v akcii predávajú za 109€ 139 3/ Celokožené mokasíny Unisa, veľ. 39 Celokožené mokasíny zn. Unisa, veľ.39, vnútorná dlžka 25cm. Opätok 2,5cm. Mokasínky sú kvalitné, pohodlné. Nosené, bežné známky nosenia, nepoškodené - všetky fotky sú reálne. Cena 15€ + poštovné. 346 Pri kúpe 2 párov poštovné neplatíte. Na vyžiadanie zašlem viac fotiek.
TRENDOVÉ-POLTOPÁNKY, ORIGINÁL-ZNAČKA-PÁNSKE-PRAVÁ KOŽA-ITALY
STUŽKOVÉ sú v plnom prúde. Predám PÁNSKE TRENDOVÉ POLTOPÁNKY, ORIGINÁL-ZNAČKOVÉ: BUGATTI-Made in ITALY, ČIERNEJ farby-FOTO. SPOLOČENSKÉ, ELEGANTNÉ, NEFORMÁLNE-ALE STÁLE-MÓDNY UNIVERZÁLNY TREND: HLAVNE-V roku 2022-je ČIERNA FARBA-jedna z NAJMÓDNEJŠÍCH OUT-HITOVÝCH FARIEB. ORIGINÁL: PRAVÁ KOŽA, nie EKO-KOŽA, alebo imitovaná. Používané-VYDEZINFIKOVANÉ. ALE STÁLE VHODNÉ-UNIVERZÁLNE: NA POUŽÍVANIE-NOSENIE na RôZNE SPOLOČENSKÉ AKCIE: AKTUÁLNE na STUŽKOVÉ, SVADBY, SPOLOČENSKÉ OSLAVY, aj SÚKROMNÉ STRETNUTIA, PÁRTY a pod. Tak aj na BEŽNÉ-POŽÍVANIE, nosenie v meste a pod. VEĽKOSŤ: 7-7,5=41-41,5. OD DNES za ZĽAVNENÚ CENU: 15.-EUR. Tel.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.
predam poltopanky c.40 znacky GEOX
predam poltopanky c.40 znacky GEOX predam nove semisove poltopanky GEOX kupene v Rakusku, povodna cena 60EUR Len osobny odber Bratislava
Bezpečnostné poltopánky Bennon Rebel S1P
Predam tieto topanky, su nove, velkost 42 ale sedia skor na nohu velkosti 43. Osobny odber Dechtice alebo dobierka. Popis Bezpečnostné poltopánky Bennon Rebel S1P sú otvorené pracovné poltopánky, na ktorých oceníte nielen ich športový moderný vzhľad, ale najmä ich priedušnosť, ľahkosť a pohodlnosť. Majú hliníkovú tužinku a kevlarovú planžetu. Majú protišmykovú, olejuodolnú a antistatickú podošvu, ktorá tlmí otrasy v oblasti päty. Tieto pracovné topánky sú veľmi pohodlné aj pri dlhodobom nosení nielen v prácu, ale aj vo voľnom čase. Materiál: zvršok: mikrovlákno + textília Mesh, podošva: EVA/guma