inzercia, predaj, predám, bazár

Polyfunkčný objekt, Opravárenská Hala, dielňa

Kategória: Garáže

Pekné Bývanie realitná kancelária spol. s.r.o. Vám ponúka na predaj polyfunkčný objekt: garáže, oravárenská hala, sklad, kancelárske priestory.

Stavba je zhotovená zo železnej konštrukcie zateplená izolačnými sedvičovými profilmi. Rozmery objektu sú cca 23mx16m.

Vo vnútri sa nachádzajú:

- obrovské garáže so 4 bránami a 1 menšia brána

- skladové priestory, šatňa, kúpelňa so sprchovacím kútom a s wc

- kancelárske priestory na poschodí, kuchynka

- prenajímany sklad so samostatným vchodom a dlhodobým nájomcom s predpokladom pokračovania nájmu pri novom majiteľovi (nie je podmienkou)



Kúrenie zabezpečuje pec na pevné palivo a pelety s veľkokapacitným zásobníkom, výdrž cca dva týždne

Za halou je pristavený skladovací priestor po celej dĺžke haly.

Úžitková voda je zabezpečená zo zásobníka, pitná voda v objekte nie je. V prípade potreby je možné riešiť ju studňou.

Odpad je riešený formou žumpy.

Obrovskou výhodou je možnosť dokúpiť pozemky okolo haly.

Pre viac informácií a obhliadky volajte Ján Halgaš
Polyfunkčný objekt, Opravárenská Hala, dielňa
Podobné inzeráty
Prenájom garaz, hala, sklad, obchodn. priestor
Prenajmem garaz, halu, sklad, obchodny priestor, komercny priestor, polyfunkcny objekt, kancel. priestor, v centre Presova na Masarykovej ul. v uzamknutom areale s výbornou dostupnosťou aj pre nákl. voz. o rozlohe spolu 370m² v celku (prenájom iba v celku) z toho je cca 200m² velka hala a cca 170m² skladový priestor s kanceláriami WC + sprcha,..Energie: kurenie plynove, voda, el. 220V + 380V Cena: 4,50eur za m² + energie podla spotreby. Moznost prerobenia priestorov po vzájomnej dohode. Viac info telefonicky, dohoda mozna.
PLECHOVÁ HALA 15 X 12m + SKLAD-DIELŇA 5 X 12m
Špecifikácia:: Hala Šírka: 15m Dĺžka: 12m Výška vstupného svetla: 4.80 m Výška steny: 5 m Výška v najvyššom bode: 6.20 m Typ strechy: sedlová Typ brány: 3 x dvojkrídlové brány, dvere sa otvárajú do strán Plech: farba RAL 9006 - konštrukcia: Uzavretý profil kompletné klampiarske spracovanie. SKLAD-DIELNA: Šírka: 5m Dĺžka: 12m Typ strechy: sedlová 1x vchodové dvere 3 x Okno /ventilačka/ 60 x 80 Halu, sklad, je možné objednať v ľubovoľnom rozmere s dodatočným príplatkom ponúkame: - Zvýšenie/ halu - skladu ( svetlej výšky vjazdu ) - Strecha z plechovej strešnej krytiny škridly - Odkvapy - Antikondenzacný filc Plechové haly, garáže vyrábame pre individuálne potreby zákazníkov.
garáž -hala -dielna
prenajmem garáž-hala dielna sa elektrikou o výmere 83m2 v priemyselnom parku "Vihorlat" pozostáva z dvoch samostatných priestorov možnosť parkovania v okolí haly dlhodoby prenajom zlava!!!
Hala montovaná / garáž / autoservis - zateplená 12x6.5m
Predám zateplenú plechovú garáž - halu, rozmer 12x6.5m. , výška vstupnej brány 2,65m z prednej časti 2x kridlove dvere a vzadu jedny dvere hala je zateplená tvrdenou sklennou vatou - v zime sa hala dá vykuriť jednou klímou na cca 25*C, v lete vychladiť aj na 20*C cena je so všetkým čo je na foto - obklad na stene, svetlá, káble, ističe, podlaha pvc guma Ideálne si zabezpečiť rozobratie haly (zloženie haly trvalo cca pol dňa) - hala je aktuálne zložená a prázdna. cena možná dohodu pri rýchlom jednaní
Nebytový priestor v Trenčíne - garáž, sklad, dielňa
Ponúkame Vám na prenájom nebytový priestor ( garáž, dielňa) v Trenčíne, pri Výstavisku. Priestor o výmere 140 m2, svetlá výška 4,5m. Vstupná brána plechová – zateplená, podlaha betónový poter. Vykurovanie plynové, elektrika 230V/ 400V, voda nie je. WC zabezpečené v areáli. Možnosť využitia ako sklad, dielňa, výroba. Bezproblémové parkovanie. Areál uzavretý, kamerový systém. Cena 840€/ mes + energie + DPH. K dispozícii ihneď. Energetický certifikát nemá. Kontakt Pavol Kosík, tel. , email: kosik@
dielna garaz sklad parkovacie miesto
odstupim za symbolicku cenu dielnu sklad garaz s velkym pozemkom okolo, zalezi na dohode s majitelom pozemku v dielni sa nachadza zdvihak,kompresor, priprava na piecku kancelaria voda wc vsetky informacie rad poskytnem telefonicky pripadne osobne dielna dielnu sklad hala garaz prenajmem dielnu dam do najmu odstupim