inzercia, predaj, predám, bazár

Pomôcka pre imobilných ľudí, stojan na mobil, rádio

Kategória: Zdravie a krása

Predám novú pomocnú ruku - pomôcku pre imobilných ľudí na dočiahnutie/ uchopenie a podanie vecí za 5€ bez poštovného.
Predám nový stojan - držiak na mobil v tvare črievičke v ružovej farbe za 3€ bez poštovného.
Predám mini rádio na baterky, využitie do kúpelne (vzadu má prísavku na upevnenie) a pod. za 5€ bez poštovného.
(po zlých skúsenostiach s dobierkou tovar zasielam až po uhradení ceny vopred na účet).
Pomôcka pre imobilných ľudí, stojan na mobil, rádio
Podobné inzeráty
Otačacia pomôcka - pre imobilných
Predám novú pomôcku pre imobilných (mám 4ks Slovenska výroba) vhodné ako pomôcka na elektrickú posteľ pre imobilných či polohovateľnu. Skvelá vec ktorá dokáže zabrániť preležaninám a pomôcť pri otáčaní . Vyrobené z kože ktorá sa jednoducho čistí Vhodné na - Polohovateľná zdravotnícka elektrická posteľ
WC PRE IMOBILNÝCH
Predam nepouzivane,teda prakticky nove wc pre imobilnych, 100% stav. Povodna cena-72€.Foto na vyziadanie. Aktualna cena-45€ + pri rychlom jednani mozna dohoda.
Elektrický zdvihák imobilných pacientov
Predám ako nový elektrický zdvihák pre imobilných pacientov na zdvíhanie z postele a presun.
Termofor BIO
TERMOFOR (Suché teplo) - Hrejivý vankúšik plnený žitom RELAXAČNÁ TERMOTERAPIA Ľahká pomôcka na rýchle zahriatie / schladenie rôznych častí tela, jednoduchá manipulácia. Zrniečka pšenice spôsobujú príjemnú masáž a vďaka nervovým prepojeniam sa uvoľní celé telo. Návod na použitie na teplo:  Vankúšik sa zohrieva v mikrovlnnej rúre cca 3 min. (podľa požadovaného tepla). (POZOR, aby sme ho nespálili !!!)  Nahriaty vankúšik si priložíme na časť tela, ktorú chceme vyhriať (odporúča sa prikladať na odev, nie priamo na pokožku).  Vankúšik z obilia vyžaruje "suché teplo", pôsobí blahodarne na rôzne časti tela. VHODNÉ: Teplý vankúšik sa používa na prehrievanie krčnej chrbtice, na boľavé kĺby, pri stuhnutom svalstve, na menštruačné bolesti (kŕče), pri nachladnutí, na priedušky, na studené končatiny ........ alebo len tak na zohriatie, je vhodný aj pre imobilných a starších ľudí s obmedzenou pohyblivosťou a  všade kde sa odporúča použiť tzv. suché teplo  . Návod na použitie na studeno:  Vankúšik vložíme do igelitového vrecúška a vložíme do chladničky alebo mrazničky.  Schladený vankúšik priložíme na časť tela, ktorú potrebujeme schladiť ( v prípade chladivej terapie nie je úplne vhodné prikladať vankúšik priamo na pokožku, použite medzivrstvu!). VHODNÉ: Chladený vankúšik sa používa ako obklad na zápaly, po operácii pri potrebe chladenia rany, uštipnutí hmyzom, opuchy, bolesti hlavy, migrény, pri reume, horúčkach. Neprať ! Chemicky nečistiť ! Po použití a vychladnutí skladovať na suchom mieste. Termofor je zabezpečený proti presýpaniu sa náplne na jednu stranu prešitím tunelov. Zloženie: žito bavlna + levanduľa (v označených baleniach) Obsah balenia: 2 ks termoforov 1 x cca 60 x 15 cm 1 x cca 30 x 42 cm Cena za balanie (sada 2 ks) 20 €.
Kyslíková fľaša 14 litrová + maska
Predám ČISTO NOVÚ originálne zabalenú kyslíkovu flašu, ktorá môže slúžiť ako za kyslíkový prístroj alebo kyslikový koncentrátor napr. pri cestovaní. OXYGEN 99,5% je certifikovaný inhalačný kyslík v spreji s inhalačnou maskou a hadičkou. Ideálny pre ľudí s dýchacími problémami, astmou, dýchavičnosťou a je odporúčaný pre športovcov. Výborná pomôcka pri a postcovidových tažkostiach. Bez zápachu Jednoduchá obsluha Vyrobené v EU 14L kyslíka zahustené v malej fľaše Vybavený pohodlným ventilom, maskou a hadičkou Koncentrácia kyslíka: až 99,5% Inhalačný kyslík OXYGEN v spreji je 14L litrov kyslíka koncentrovaných v malej plechovke. Inhalačný kyslík je ideálny pre ľudí s dýchacími problémami, obehovým zlyhaním a je vysoko cenený pre športovcov, vodičov, študentov, podnikateľov, ľudí trpiacich nespavosťou a úspešne sa používa aj v kozmetike na zlepšenie pleti. Vlastnosti kyslíka: spomaľuje starnutie ľudských buniek zlepšuje dýchanie u pacientov trpiacich astmou či alergiami pomáha pri bolestiach hlavy pomáha pri únave posilňuje imunitu zlepšuje psychický stav osôb trpiacich depresiami zvyšuje fyzickú kondíciu až o 25 % Inhalačný kyslík sa odporúča pre: Vodiči – obnovuje bdelosť a rýchlosť reakcie a znižuje ospalosť a zívanie počas dlhých monotónnych trás.. Študenti – zlepšuje pamäť a koncentráciu na krátke časové obdobie, ale niekedy veľmi dôležitú chvíľu, napríklad počas skúšok. Športovci – kyslík je zdrojom energie pre svaly a mozog. Urýchľuje obnovu ATP, hlavného nosiča energie v bunkách, čo umožňuje rýchlejší návrat k ďalšej sérii cvičení. Chronicky chorý – kyslík podporuje imunitný systém tvorbou hormónov a bielkovín. Obézni ľudia – kyslík je najdôležitejším faktorom v metabolickom procese pri konzumácii tučných jedál a jedál s vysokým obsahom sacharidov, ako aj cukrov a alkoholu. Naše telo musí na odbúravanie týchto látok použiť viac kyslíka ako napríklad bielkoviny. Spôsob použitia kyslíkovej fľaše: Masku natiahnite na hlavu podľa piktogramov, hadičku nasaďte na inhalačnú nádobku. OXYGEN kyslík uchopte oboma rukami a krátkym zatlačením ventilu začnite inhalovať. Vdychujte ústami 1 až 2 sekundy. Výrobca doporučuje 8 až 10 sérií nádychov na dosiahnutie požadovaného účinku. Podľa našich skúseností však postačuje aj 5 až 7 nádychov. Po použití masku stiahnite z tváre. Inhaláciu, podľa potreby, po 10 minútach zopakujte. OXYGEN kyslík je balenie 14l kyslíka. OXYGEN vydrží približne 20-40 stlačení (v závislosti od intenzity stlačenia), t.j cca 20-40 inhalácií. Zostava obsahuje: 14L – inhalačný kyslík OXYGEN maska a hadica Informácie o produkte inhalačná kyslíková fľaša: Objem kyslíka: 0,014 m3 Náplň: O2 medicínsky kyslík 99,5% Rozmery: výška 330 mm, priemer 67 mm Cena plus poštovné. Zasielam aj na DOBIERKU.
dynasit
Dynasit je preventívna aktívna rehabilitačná pomôcka, ktorá podporuje pohybovú aktivitu, bráni statickému preťažovaniu pohybového systému a aktivizuje vzpriamené držanie tela počas činností vykonávaných po sediačky. Pomôcka napomáha správnemu sedeniu, posilňuje svalstvo chrbtice a pánvového dna. Dynasit Comfort je odporúčaná liečebná a preventívna pomôcka pri ochoreniach chrbtice, chybnom držaní tela, skoliózach, funkčných poruchách, preťažovaní chrbta pri nesprávnom sedení, hypermobilite, bolestiach chrbta, kostrče a panvy. Balenie: 1x1 ks Použitie: Dynasit sa dá položiť na akúkoľvek stoličku, následne podľa potreby ľubovoľne nafúknuť, čím je pripravený na použitie. Podložka DYNASIT sa naplní vzduchom tak, aby mala po nafúknutí hrúbku cca 6 cm. V takejto fáze naplnenia dosiahnete efektívnu dynamizáciu sedu. Vyšší obsah vzduchu zvyšuje dynamizáciu sedu, avšak na úkor pohodlia. Spočiatku sa odporúča sedieť na DYNASIT podložke 5 až 10 minút a opakovať 3 až 5 krát denne. Sedieť na celej sedacej časti, mierne rozkročiť dolné končatiny, vystrieť chrbticu a lopatky tlačiť mierne k sebe. Svalová horúčka v začiatkoch používania je pozitívnou reakciu svalov. Vykrojená čast podložky DYNASIT musí pri sedení smerovať ku kolenám. Podložku umiestniť na stoličky, či iné pevné podklady tak, aby nafukovací ventil bol vždy na spodnej strane. Nafukovací ventil po nafúknutí podložky zatlačiť dovnútra.