inzercia, predaj, predám, bazár

POMOCKY PRE DOSPELYCH

Kategória: Ostatné

Predam pomocky pre dospelych je to nove nikdy nepouzite,zial nabijacka sa stratila .aka tam ide vid foto dva.
POMOCKY PRE DOSPELYCH
Podobné inzeráty
Predám  novú elektrickú kolobežku  5TH WHEEL M2
Predám novú len vyskúšanú Elektrickú kolobežku M2 5TH WHEEL, 8,5 palcové pryžové plné pneumatiky (nedajú sa prepichnúť), 350 W motor 7,5 Ah batéria na 30 km Dojazd 25 km/h Maximálna rýchlosť, 100 kg Max.zaťaženie APP Control, odpružený predok aj zadok! Popis: Výkonný a dlhotrvajúci S tichým motorom s výkonom 350 W môže elektrický skúter M2 dosiahnuť rýchlosť 25 km/h, prejsť až 30 km a vystužený rám môže podporiť jazdca s hmotnosťou až 100 kg. Elektrická kolobežka pre dospelých bez problémov zvládne strmé 15° kopce, vďaka čomu sa ľahko dostane do kopca. Elektrická kolobežka je pre dospelých. Vylepšená výdrž batérie Vďaka 36 V 7,5 Ah batérii, na jedno nabitie môžete prejsť až 30 km, vďaka rýchlemu nabitiu sa kolobežka M2 úplne nabije za 4 – 5 hodín, čím ušetríte 10 % vášho účtu za elektrinu. , v porovnaní s inými značkami elektrických kolobežiek. Bezpečná a pohodlná jazda Náš elektrický skúter M2 využíva trojitý brzdový systém (motorová brzda + kotúčová brzda), aby sa znížilo riziko zlyhania bŕzd a zaistila sa vaša bezpečnosť. Trojitý systém tlmenia kolobežky vám umožní väčšiu stabilitu a pohodlie pri jazde. O vašu bezpečnosť v noci sa postarajú aj LED svetlomety a zadné svetlo. Skladateľná, vezmite ju kamkoľvek Táto elektrická kolobežka M2 váži iba 15 kg a dá sa jednoducho zložiť za 3 sekundy, vďaka čomu sa ľahko prenáša a skladuje. Elektrický skúter pre dospelých sa dá ľahko uložiť do auta, školy alebo kancelárie, vďaka čomu bude vaše cestovanie pohodlnejšie a zábavnejšie. Inovatívny režim s nenulovým štartom V prípade kolobežiek M2 s režimom nenulového rozbehu musíte pred spustením palcového akcelerátora pomocou nohy pomôcť kolobežke pri rýchlosti 2km/h, aby bolo možné aktivovať palcový akcelerátor na rozbeh motora. Výrazne zaručuje vašu bezpečnosť pri cestovaní s kolobežkou pre dospelých. Už žiadne prepichnutia, žiadny strach z vody na ceste Veľký dizajn kolies s pneumatikami zlepšuje jazdné vlastnosti elektrického skútra. Pevná a plná guma s vysokou hustotou je odolnejšia proti opotrebeniu a má dlhšiu životnosť a vďaka dizajnu voštinových otvorov gumové koleso lepšie tlmí nárazy. Elektrický skúter M2 pre dospelých vám umožní vyhnúť sa problémom s defektom pneumatiky. Vďaka vodotesnosti IP54 táto elektrická kolobežka ľahko prejde cez malé kaluže. Inteligentný systém s LED displejom Elektrická kolobežka dokáže zobraziť svoju rýchlosť, výdrž batérie, rýchlostný režim a dojazd. Prostredníctvom apky smart programov môžete kedykoľvek ovládať všetko vrátane uzamknutia kolobežky, prepnutia celej kolobežky, zapnutia svetiel, zisťovania stavu batérie, najazdených kilometrov, rýchlosti a stavu ďalších vecí, na ktorých vám záleží.
Hra pre dospelých Lollipop
Predám stolovú hru pre dospelých Lollipop. Popis hry (z webu): Erotická dosková hra pre dospelých – Lollipop je originálny darček pre všetky páry, novomanželov alebo pre osvieženie manželského života. Táto jedinečná hra spestrí Vaše milostné hrátky a dá Vám nové skúsenosti. Prekvapte svojho partnera či partnerku naozaj pikantnou zábavou s touto populárnou a vzrušujúcou hrou. Prajeme veľa vzrušujúcich zážitkov! • Rozmery krabice: 31 × 22 × 2,5 cm • Rozmery hracieho plánu: 42x29 cm • Obsah balenia: herný plán, pravidlá, kartičky s úlohami, kocka, 2 figúrky • Hra je vhodná pre dospelých od 18-tich rokov • Decentné grafické spracovanie • Jazyk: čeština • Jednoduché pravidlá • Prehĺbi vaše znalosti Viem poslať aj poštou, poštovné 2,40 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3,30 eur. Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu. --------- Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
Hra pre dospelých Lollipop
Predám stolovú hru pre dospelých Lollipop. Popis hry (z webu): Erotická dosková hra pre dospelých – Lollipop je originálny darček pre všetky páry, novomanželov alebo pre osvieženie manželského života. Táto jedinečná hra spestrí Vaše milostné hrátky a dá Vám nové skúsenosti. Prekvapte svojho partnera či partnerku naozaj pikantnou zábavou s touto populárnou a vzrušujúcou hrou. Prajeme veľa vzrušujúcich zážitkov! • Rozmery krabice: 31 × 22 × 2,5 cm • Rozmery hracieho plánu: 42x29 cm • Obsah balenia: herný plán, pravidlá, kartičky s úlohami, kocka, 2 figúrky • Hra je vhodná pre dospelých od 18-tich rokov • Decentné grafické spracovanie • Jazyk: čeština • Jednoduché pravidlá • Prehĺbi vaše znalosti Viem poslať aj poštou, poštovné 2,70 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3,30 eur. Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu. --------- Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
Anibal,Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám predpôrodnú pomôcku Aniball, podporné pásy na tehotenské bruško a popôrodné pomôcky: vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám popôrodné pomôcky a podporné pásy na tehotenské bruško. Vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Kroksy pre deti aj dospelých
Ponúkam kroksy pre deti aj dospelých málo používané. Pre deti - foto veľkosti od 18/19 do 35 a pre dospelých foto veľkosti od 36 do 39 mix vzorov. Cena je za 1 pár.Rozpis veľkostí viď na foto