inzercia, predaj, predám, bazár

Pomocník pri ovciach

Kategória: Ovce a kozy

Hľadám zodpovedného pomocníka ku mne na salaš. Nutné vedieť dojiť. Alkohol nestrpím!!!! Viac info po telefóne
Volať v poobedňajších hodinách.
Pomocník pri ovciach
Podobné inzeráty
Strojcek
Predám strojček na ovce raz použitý na štyroch ovciach
Suffolk - plemenné barany s POP
Predám 2 ks, 9 mesačné vysoko kvalitné plemenné barany SUFFOLK s POP import ČR. Majú urobené všetky veterinárne vyšetrenia a odbery krvi. Ich otcovia sú víťazi výstav z Holandska. Pri vážení v prepočte na 100 dní veku mali nadpriemerné hodnoty. 1. línia KING CROSS nar. 12.2.2022, z dvojičiek, genotyp ARR/ARR1 pri 100 dní veku, váha 59,5 kg, sval 38,3, tuk 4,8 2. línia BARRY nar. 23.1.2022, z dvojičiek, genotyp ARR/ARR1 pri 100 dní veku, váha 49,9 kg, sval 34,3, tuk 4,1 Záruka vysokej genetickej, plemennej a chovnej hodnoty. Barany sú v perfektnej kondícii, pravidelný veterinárny dohľad. Cena zodpovedá kvalite a nákladom na import z ČR. Cena za 1 ks 650 € + 150 € /doprava, odbery krvi a vet.vyšetr. vystav. POP, čipy /
Kozy / Predám stádo kôz
Predám stádo kôz, jedná sa o holandské mini-kozy, 1x cap 2x koza 1x malý capko. Cap aj kozy sú mladé, max do 3. rokov. Capko sa narodil v Novembri roku 2022. Kozičky sú vhodné do záhrad ako prírodná kosačka, možné je aj dojenie. Cap je kríženec kamerúnskej kozy s holanskou mini-kozou, plodný a vitálny. Kozy majú za sebou už 2 vrhy 5 mláďat pri každom. Taktiež možné oživenie genofondu v už existujúcom stáde alebo množenie nových holandských mini-kozičiek. Stádo je na predaj len v celku. Cena je 280€ no pri rýchlom jednaní je možná dohoda. Najlepšie ak si po kozy prídete osobne nakoľko odvoz nevieme zaistiť. Prosím kontaktovať telefonicky.
Predam domace bezrohé ovečky
Ovečky nikdy neboli na salaši, su chovane pri dome bez stresu zvyknute na ludi a ine zvierata. Jedna sa o kvalitnu 3 ročnu ovcu ktorá vždy keď sa okotila, mala 2 jahničky. Teraz má pri sebe 2 jarky (jej dcéry),Ovce su mliecny typ LaconxSlov dojna od decembra býva s nimi statny 10 mesačny baran, mäsový typ lle de france. Takže len do chovu, pretože sú napárané. Cena : 3-ročná ovca 150,- EUR, jarky po 100,- EUR, baran 200,- EUR. Ceny sú pevné, len vážni záujemcovia. Len volať.Len do kvalitnych chovatelskych podmienok...dom zahrada... ďakujem za pochopenie.
Koza na predaj
Ponúkame na predaj kozičku - v máji bude mať 2 roky. Zatiaľ nemala kozliatka, je vhodná na pripustenie. Nie je to čistokrvná línia, skôr taký miešanček. Počas dňa je voľne pustená na pole (na reťazi bola kvôli lepším fotkám), na noc ju zatvárame. Vhodná na chov aj ako jednotlivec, aj keď je to stádové zviera. V stáde má tendenciu prejavovať svoju dominanciu (v uzavretých malých priestor), pri voľnom výbehu je bezproblémová. Zvyknutá na hladkanie a kontakt s ľudmi. -Cenu ponúknite- Pri záujme, prosím, najskôr kontaktovať mailom, po dohode sa skontaktujeme telefonicky. !!!ČÍSLO JE VYMYSLENÉ!!!
Koza, cap na predaj
Predám kozičky a capkov. Všetci sú umaznaní, kontaktní, zvyknutí na pasienok, ohradník a iné zvieratá. Registrovaný chov. Majú všetky potrebné veterinárne ošetrenia. Pri záujme pošlem ďalšie foto. Dátumy narodenia rôzne, rohaté aj bezrohé, viď foto Kozičky 30€ Capkovia 20€