inzercia, predaj, predám, bazár

Ponožky Salomon sense 2 pack 42-44

Kategória: Doplnky

Predam 3 balenia novych bezeckych ponoziek salomon sense, velkost 42-44, 2 kusy v baleni, farba cierna-modra, cena za vsetky 3 balenia 42eur, balenie 14eur, poslem aj dobierkou
Ponožky Salomon sense 2 pack 42-44
Podobné inzeráty
Ručne pletené teplé ponožky pánske a dámske
Ponúkam ručne pletené hrubé zimné ponožky, k dispozícií tie čo sú na fotkách. Ponožky sú pletené technikou na dvoch ihliciach zo zbytkov farebnej priadze rozličného zmesového zloženia (akryl, vlna atd). Na pätu a špičku vyberám extra pevnú priadzu, aby sa len tak ľahko nezodrali. :) Ponožky sú užšieho strihu, takže sa nevyzúvajú a dobre držia na nohách. Hodia sa pre štíhlejšie nohy. Sú extra hrubé a teplé - jeden pár váži cca 180-250g. Cena je 10 eur za menšie a 12 eur za väčšie čísla. Ideálny vianočný darček :) Dámske ponožky obidva páry v červených odtieňoch sú veľkosť cca 38-40, dĺžka chodidla je cca 25 cm. Šedo farebné ponožky sadnú na veľké pánske veľkosti, pre vysokých a štíhlych. Chodidlo cca 31 cm Tmavočervené ponožky sú na stredne veľké pánske čísla, chodidlo cca 28 cm. Kontakt cez mail, tel.č. neplatí. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Ručne pletené teplé ponožky pánske a dámske
Ponúkam ručne pletené hrubé zimné ponožky, k dispozícií tie čo sú na fotkách. Ponožky sú pletené technikou na dvoch ihliciach zo zbytkov farebnej priadze rozličného zmesového zloženia (akryl, vlna atd). Na pätu a špičku vyberám extra pevnú priadzu, aby sa len tak ľahko nezodrali. :) Ponožky sú užšieho strihu, takže sa nevyzúvajú a dobre držia na nohách. Hodia sa pre štíhlejšie nohy. Sú extra hrubé a teplé - jeden pár váži cca 180-250g. Cena je 10 eur za pár. Ideálny zimný darček :) Dámske ponožky obidva páry v červených odtieňoch sú na veľkosť cca 38-40, dĺžka chodidla je cca 25 cm. Šedo farebné ponožky na väčšie pánske veľkosti. Chodidlo cca 31 cm Tmavočervené ponožky sú na stredne veľké pánske čísla. Chodidlo cca 28 cm. Kontakt cez mail, tel.č. neplatí. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Pančušky na traky zo 100% bavlny,fuskale,oblekove ponožky a
Ponukam na predaj uplne nove nenosene ponožky -fusakle vzorovane pre deti aj dospelých -frote podkolienky Fusakle -oblekové ponožky -zdravotné ponožky -športové ponožky a podkolienky -pančušky na traky zo 100% bavlny Všetko je to tovar,ktorý nebol nosený...niektoré páry majú drobné kozmetické chybičky na kráse z výroby, ktoré ale neznižuju nijako funkčnosť tohoto tovaru. Niektore ani nie su vidieť. Pri osobnom jednaní viem poslať fotky s konkrétnou ponukou...ceny od 1.20 EUR.Posielam len na dobierku.Pre vážny zaujemma kontaktujete.Okolie Popradu,viem prísť aj osobne s ponukou.
Moschino originál unisex ponožky , nové v balení, top;)
Originál Moschino nové ponožky ❤️ V darčekovej krabici Materiál bavlna min. 74% viď foto, nie sú hrubé Možnosť kúpiť po 1 ks - ponožky 13 € pri kúpe 1 ks bez krabice Pri kúpe 2 ks, tak , ako sú balené od výrobcu v krabici cena za ponožky je 27,50€ Sú to unisex ponožky;) krásna jasná červená farba a olivovo zelená, farby a lá Italy❤️ viac info e-mail, sms, dobierka nie odosielam cez zásielkovňu na výdajné miesto k cene plus 2,50€ alebo kuriérom domov k cene plus 4€ originál !!!!! PC setu ponožiek bola cez 50€
Predám vojenské termo ponožky a zimné ponožky a let.ponožky
Predám voj.termo ponožky 3€pár,zimné 2€pár,letné 2€ pár veľkosti na foto všetko noé
Vliesová tapeta 4ks Sense 4618
Dobry den, mam na predaj 4ks neodbalenych roliek kvalitnych dizajnovych vliesovych tapiet Sense 1169 zo stranky . Povodna cena 42 eur/rolka, teda 168 eur za 4 rolky - moja cena 100 eur. Viac info: