inzercia, predaj, predám, bazár

Ponuka na predaj

Kategória: Sklo, keramika

4 litrove poháre....
Ponuka na predaj
Podobné inzeráty
Porcelánová soška slona ROYAL DUX
Ponúkam na predaj porcelánovú sošku slona zn. Royal Dux. Jedná sa o najväčšieho slona z kolekcie. Cena 100 eur vzhľadom na jemné poškodenie klov (špička) . Ak by Vás moja ponuka zaujala, prosím, o kontakt IBA na mail. Inzerát je platný do zmazania!
Stare pivove pohare Zlatý Bažant - 1980
Ponuka na predaj retro pivove pohare v Zlatý Bažant v oeknom stave, jedná sa o sadu 6 poharov.
Anjel v šatách
SAVATOshop ponúka na predaj: Anjel v bielych šatách so srdiečkom Vhodný ako darček/dekorácia. 15cm. Cena za 1ks, s obyč. poštou Skladom 2ks
Sady pohárov na víno a destiláty.
Ponúkam na predaj sady pohárov ako je vidieť na priložených obrázkoch nasledovne : 1.) sadu 6-tich kusov pohárov objemu 1 dl v balení výrobcu GLASSWORKS VERRERIES, Spojené sklárne LEDNICKÉ ROVNE, rozmerov : výška = 84 mm, priemer = 48 / 52 mm, cena = 6,00 €, 2.) sadu 6-tich kusov pohárov typ IDEÁL č.140 dymové sklo, objemu 0,50 dl v balení výrobcu JP-glass SLOVAKIA, rozmerov : výška = 59 mm, priemer = 44 / 47 mm, cena = 6,00 € V prípade kúpy všetkých 2 kusov sad pohárov celková cena 12,00 € je potom upravená na 10,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za sadu pohárov + cena za dobierku a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 € (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti). Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!
Stare pivove pohare Zlatý Bažant - 1980
Ponuka na predaj retro pivove pohare Zlatý Bažant v peknom stave, jedná sa o sadu 6 poharov.
Sady pohárov na destiláty.
Ponúkam na predaj sadu 6-tich kusov pohárov typ IDEÁL č.140 dymové sklo, objemu 0,50 dl v balení výrobcu JP-glass SLOVAKIA, rozmerov : výška 59 mm, priemer 44 / 47 mm, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Predajná cena = 6,00 € Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za sadu pohárov + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €. Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!