inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam

Kategória: Ostatné drobné

Málo používanú, funkčnú uhlovú vŕtačku pre vŕtanie na ťažko prístupných miestach, bez regulácie otáčok a bez zmeny smeru otáčok, s upínaním na kľúč.Parametre na fotografiách. Rozmer 26 x 7 cm.
Ponúkam
Podobné inzeráty
Kalkulačka Texas Instruments
Rozpredám kalkulačky značky Texas Instruments . Všetka sú plne funkčné Model a cena: TI-83 Premium CE - PC 105€ ja ponukám za 50€ TI-84 Plus - PC 145€ Ja ponúkam za 70€ TI-34 multiview - PC 22€ ja ponúkam za 10€ TI-30 ECO RS - PC 20€ ja ponúkam za 10€ BA II Plus - PC 50€ ja ponúkam za 25€ Osobne BA III. Na dobierky neposielam! Kontaktovať ma na email
Kalkulačka Casio
Rozpredám kalkulačky značky Casio. Všetka sú plne funkčné Casio FX-CG50 PC 200€ ja ponúkam za 130€ Casio FX-991ES Plus PC 30 ja ponúkam za 15€ Casio FX-99DEX PC 31 ja ponúkam za 15€ Casio FX-82DEX PC 21,99 ja ponúkam za 10€ Osobne BA III. Na dobierky neposielam!
regulovateľný zdroj napätia a zosilňovač 2x15W/ 1x30W,
Ponúkam na predaj hotovú poskladanú stavebnicu koncového stereo (mono) zosilňovača s výkonom 2x15w (1x30w) so záťažou 4-Ohmovým reproduktorom, k tomu pridám aj reguláciu hlasitosti a regulovateľný zdroj napäatia: Zosilňovač -Použitie dvoch obvodov TDA2030 umožňuje postavenie stereofónneho koncového zosilňovača. Jednoduchou úpravou je možné dosiahnuť mostíkové zapojenie a výkon 1x30W. Ako vstupný signál pre zosilnenie môžeme použiť štandardnú úroveň 775 mV. Umožňuje tiež použitie s mikrofónom, s gramofónom s piezoelektrickou vložkou. Pre nižšie úrovne signálu je možné použiť predzosilňovače k tomuto stereofónnemu zosilňovaču. Stavebnica je postavená na obvode TDA 2030. napájanie: + 12 - 24V / 0V Trvalý výstupný výkon: 15W (Z = 4 Ohm, h = 0,5%), 12W (Z = 8 Ohm, h = 0,5%), zostava neobsahuje chladič. rozmery: 125 x 60 x 25mm stavebnica regulátora hlasitosti a balansu: Modul je vhodný pre spoluprácu so stereo zosilňovačmi, predzosilňovačmi a pod. Na doske sa nachádzajú dva dvojité otočné potenciometre - jeden je na reguláciu zosilnenia v oboch kanáloch a druhý slúži na vyváženie hlasu medzi kanálmi (BALANS). Na eliminovanie zoslabenia signálu sú použité napäťové zosilňovače, ktorých úlohou je zosilniť signály v oboch kanáloch, aby bol na výstupe rovnaký signál ako na vstupe. Stavebnica regulátora napätia Zdroj 1,2-24V/3A: Poskladaný obvod poskytuje regulovatešné pracovné napätie v rozsahu od 1,2 - 24 V s prúdovým zaťažením do 3A. Obvod pracuje s integrovaným obvodom, regulovaným stabilizátorom napätia LM317 doplneným o prídavný tranzistor. Na výstupe sú použité dva kondenzátory vysokej kapacity, ktoré vylepšujú parametre zdroja. Zostava neobsahuje transformátor. Rozmery po zmontovaní:115x53x48mm. Súčasťou nie sú chladiče ani zdroj napätia. Ponúkam to všetko spolu ako jeden inzerát/celok. Ponúkam to za 14 eur + možná dohoda na cene, preferujem osobný odber MI, TV, po dohode pošlem aj na dobierku. pre viac informácii neváhať kontaktovať. Ak čítate tento inzerát, je stále aktuálny, platí do zmazania.
Nintendo switch a príslušenstvo, hry.
Dobrý deň, ponúkam Nintendo Switch v dobrom stave, používaný bol 1 rok, k baleniu ponúkam 3 ovládače dve zábavné hry Minecraft, Crash Bandicoot N Stane Trilogy, ponúkam cenu 400€ a na cene sa môžme dohodnúť. Môžete si to pripojiť do telky, a hrať na veľkej obrazovke, konzola ma aj Bluetooth, internet, YouTube. Keď pôjdete na výlet, tak si to môžete zobrat so sebou, a môžete hrať na tom aj po ceste, aj keď ste vonku s kamarátmi, Nintendo Switch môžete mať vždycky so sebou. Môžete aj screenshotovať, natáčať.
Predám lampu stavebnú, ohrievacie teleso, hlásič požiaru...
Ponúkam na predaj prenosnú lampu s vypínačom s háčikom a magnetom, s káblom v dĺžke 5 m Krytie: IP 20 Žiarovky: max 60W, žiarovka nie je súčasťou balenia!!! CENA: 10,00€ Ponúkam na predaj ohrievacie teleso s objímkou pre čidlo. Príkon: 3 x 2000W (6000W/ 6 kW) Napätie: 230V Dĺžka ohrevného telesa od príruby 315 mm Priemer príruby: 63 mm Ohrievacie teleso je vrátane tesnenia CENA: 25,00€/ks, k dispozícii 2 ks nové = nepoužité kusy!!! Ponúkam na predaj optický hlásič dymu Ei605 značky Electronics. Optický hlásič je neprepojiteľný Vymeniteľná 9V batéria Batéria Varta 9V Lithium je ideálna pre hlásiče dymu a je v cene optického hlásiča. CENA: 30,00€/ks, k dispozícii 3 ks nové = nepoužité kusy!!! TELEFÓNNE ČÍSLO JE VYMYSLENÉ. PRE VIAC FOTO MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ. KONTAKTUJTE MA PROSÍM CEZ KONTAKTNÝ FORMULÁR. ZASIELANIE POŠTOU, ALEBO ZÁSIELKOVŇOU (PACKETA).
Nintendo switch a príslušenstvo, hry.
Dobrý deň, ponúkam Nintendo Switch v dobrom stave, používaný bol 1 rok, k baleniu ponúkam 3 ovládače dve zábavné hry Minecraft, Crash Bandicoot N Stane Trilogy, ponúkam cenu 250€ a na cene sa môžme dohodnúť. Môžete si to pripojiť do telky, a hrať na veľkej obrazovke, konzola ma aj Bluetooth, internet, YouTube. Keď pôjdete na výlet, tak si to môžete zobrat so sebou, a môžete hrať na tom aj po ceste, aj keď ste vonku s kamarátmi, Nintendo Switch môžete mať vždycky so sebou. Môžete aj screenshotovať, natáčať.