inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam dekorácie do poľovníckej izby

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam vešiak s polovníckou tematikou a kožušinu z diviaka
Ponukam dekorácie do poľovníckej izby
Podobné inzeráty
preparovaného muflóna..Pozrite aj iné inzeráty
Predám preparovaného muflóna.Krásny na vyrezávanej drevenej podložke .Len zavesiť :-)..Vhodný do poľovníckej izby.poľovníckej reštaurácie,na chatu,chalupu. Perfektný dekoračný kus.Mám aj iné z pozostalosti po poľovníkovi.Napíšte o čo by Ste mali záujem..
Po lesných chodníkoch
Ponúkam na predaj zachovalú, nepoškodenú knihu : Po lesných chodníkoch / Z poľovníckej kapsy, Srnka s červenými hviezdičkami, O Haríkovi a Billovi, dvoch kamarátoch, Ako som krstil medveďa/, autor: Rudo Moric, ilustrácie Ivan Popovič. Vydal Slovenský spisovateľ, Bratislava v roku 1977.Vydanie prvé. Kniha je písaná v slovenskom jazyku, má 288 strán . Jej rozmery sú šírka 12,5 cm, výška 20,5 cm a hrúbka 2,1 cm. Kniha obsahuje úplné texty titulov: Z poľovníckej kapsy, Srnka s červenými hviezdičkami, O Haríkovi a Billovi, dvoch kamarátoch, a Ako som krstil medveďa.
Doplnky do polov. izby
Predám doplnky do poľovníckej izby
preparovanú krásnu líšku.Pozrite aj iné moje inzeráty
Predám preparovanú krásnu líšku.Pekný exemplár ako dekorácia do poľovníckej izby,reštaurácie na chalupou,chatu a pod.....Mám aj iné z pozostalosti po poľovníkovi.Napíšte o čo by Ste mali záujem .
Predám poľovnícky vešiak
Predam poľovnícky vešiak na vyrezávanej podložke s jelenieho parohu.Pre potešenie poľovníka alebo vhodný darček do poľovníckej izby.Paroh,parohy zhody
Obraz
Predám tieto pekné obrazy na plátne odfotené voľnej prírode 45cmx25cm vhodné na chatu poľovníckej izby poprípade vymením za starý kvalitný ďalekohľad