inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam na kúpu

Kategória: Kúpeľne

sprchovací kút, jednoduchý, rám bielej farby, sklo nie je hladké, ale má drsný vzhľad, spolu s vaničkou bahama farby (ako biela káva). Rozmery sú: výška zásteny 185 cm a vanička je 80x80 cm. S vaničkou ponúkam aj odpadové potrubie a vaničkovú zátku. Prerábala som malú kúpeľňu, a tak sa do nových priestorov už nehodí. Cena: 15€ komplet vanička a 15€ za bielu konštrukciu. Sprchovací kút bol používaný, zachovalý. Treba vaničku aj umývadlo dôkladnejšie očistiť. Ja nemám na to priestory ani silu, som slabá a staršia osoba.Musíte mať v kúpeľni dve steny pevné + 2 strany sú sprch.kút.
Tiež ponúkam biele porcelánové umývadlo. Dĺžka rovnej strany pri stene je 47 cm. K tomu je tiež páková nerezová batéria s dvomi odbočkami na teplú a studenú vodu , s vrchným pripojením na sprchu s prehadzovačom. Cena: 20€ za umývadlo aj s vodovodnou batériou. Len osobný odber, platba v hotovosti.
Ponúkam na kúpu
Podobné inzeráty
Ponúkam na kúpu
ponúkam biele porcelánové umývadlo. Dĺžka rovnej strany pri stene je 47 cm. K tomu je tiež páková nerezová batéria s dvomi odbočkami na teplú a studenú vodu , s vrchným pripojením na sprchu s prehadzovačom. Cena: 25€ za umývadlo aj s vodovodnou batériou. Len osobný odber, odvoz autom, platba v hotovosti.
HYDROMASÁŽNA VAŇA OCEAN FORTE
Dobrý deň. Ponúkam na predaj Profesionálnu hydromasážnu vaňu OCEAN FORTE od výrobcu Chirana progress s.r.o.- Piešťany. Je to takmer úplne nový kúsok, veľmi málo používaný, v naozaj bezchybnom stave. Dôvodom predaja je, že v rehabilitačnom stredisku posledných 10 rokov nenašla uplatnenie, nakoľko ľudia chodili do Whirpoolky, a roky predtým bola používaná len sporadicky. Nakoľko sa rehabilitačné stredisko počas rokov rozrástlo, a aj sme zmenili špecializáciu, tak rušíme komplet celé Wellness, a nahrádzame ho telocvičňou. Teda máme na predaj rôzne stroje, a tato vaňa je jedným z nich. Vaňa je z roku 2006, má kopec rôznych trysiek, a aj hydromasážnu hlavicu pre podvodnú masáž. Plne funkčná, momentálne je aj stále namontovaná a pripojená, aby som ju mohol kupcovi spustiť a ukázať že je v 100% stave! Pôvodná cena vane je 6800€, ja ju posuniem ďalej za 2500€, prípadne pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť o čosi lepšie. Viem pomôcť s prepravou, vaňa sa nachádza v Liptovskom Mikuláši. Jednanie jedine osobne, aby som vedel vaňu predviesť že funguje a že Vám neklamem o jej stave. Pre obhliadku a prípadný záujem o kúpu volajte alebo mail
HYDROMASÁŽNA VAŇA OCEAN FORTE
Dobrý deň. Ponúkam na predaj Profesionálnu hydromasážnu vaňu OCEAN FORTE od výrobcu Chirana progress s.r.o.- Piešťany. Je to takmer úplne nový kúsok, veľmi málo používaný, v naozaj bezchybnom stave. Dôvodom predaja je, že v rehabilitačnom stredisku posledných 10 rokov nenašla uplatnenie, nakoľko ľudia chodili do Whirpoolky, a roky predtým bola používaná len sporadicky. Nakoľko sa rehabilitačné stredisko počas rokov rozrástlo, a aj sme zmenili špecializáciu, tak rušíme komplet celé Wellness, a nahrádzame ho telocvičňou. Teda máme na predaj rôzne stroje, a tato vaňa je jedným z nich. Vaňa je z roku 2006, má kopec rôznych trysiek, a aj hydromasážnu hlavicu pre podvodnú masáž. Plne funkčná, momentálne je aj stále namontovaná a pripojená, aby som ju mohol kupcovi spustiť a ukázať že je v 100% stave! Pôvodná cena vane je 6800€, ja ju posuniem ďalej za 1700€, prípadne pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť o čosi lepšie. Viem pomôcť s prepravou, vaňa sa nachádza v Liptovskom Mikuláši. Jednanie jedine osobne, aby som vedel vaňu predviesť že funguje a že Vám neklamem o jej stave. Pre obhliadku a prípadný záujem o kúpu volajte alebo mail
Umývadlo s dolnou skrinkou a zrkadlovou skrinkou
Predám skrinku s umývadlom a nástennú zrkadlovú skrinku. Super stav, žiadne závažne viditeľné poškodenia, používané približne 4 mesiace. Všetko zohľadnené v cene. Horná zrkadlová skrinka má rozmery šírka 73 cm, výška 73 cm, hĺbka 20 cm. Dolná skrinka s umývadlom má rozmery šírka 70 cm, výška 50 cm, hĺbka 50 cm. Odber možný v Uhrovci, okolie Bánoviec nad Bebravou. Všetky nedokonalosti nafotené. Cena: -> dolná skrinka s umývadlom - 99€ -> horná zrkadlová skrinka - 79€ Preferujem skôr kúpu oboch položiek, v tom prípade cena spolu 170€. Dôvod predaja: rekonštrukcia
Kúpeľňový nábytok - posledná príležitosť na výhodnú kúpu
Skrinky do kúpeľne zachované, na stenu aj pod umývadlo, od 20€/kus. Dohoda možná Odpovedáme iba prostredníctvom e-mailu alebo Whatsappu, ďakujeme za porozumenie.
Skrinka do kúpeľne
Predám úplne novú skrinku do kúpeľne. Robená stolárom, nejedná sa o kúpu v nábytkovom obchode. Rozmery : vyska-98cm, sirka-80cm, hlbka-35.5cm. Dôvod predaja nehodí sa nám v kúpeľni. Poprosím kontaktovať mailom.