inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam na predaj

Kategória: Poľnohospodárska technika

Ponukam na predaj - 8.3. - 17:50
Ponúkam na predaj železnú montovanu halu rozmery 15x7x5,5m konstrukzia je s pozinkovanej ocele kritina plech T30
Ponukam na predaj
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj komplet nafúkané kolesá 11,2/24 dezén  90%
Ponúkam na predaj kompletne nafúkané kolesá na ťažkú nápravu Zetor, rozmer 11,2/24. Pneumatiky majú 90% dezén. Cena 250€/kus.
Ponukam na predaj Zetor 8011
Ponúkam na predaj Zetor 8011 v traktore je nová baterka a nový štartér cena 4700€ plus dohoda viac info tel..
Zetor 6911
Dobrý deň ponúkam na predaj zadný Diferenciál s portalami na traktor Zetor 6911 po kompletnej Go. Komplet nové ložiska, gufera, tesnenia. Kompletne nové tiahla ručnej brzdy, nové pasy ručnej brzdy, komplet nové čeľuste s valcekami nožnej brzdy. Cenu nezjednavam predaj mi nesúri. Mám taktiež v ponuke na predaj blatníky na Brnensku kabínu novšej rady. Cena 200 €
Predám - nepredám, ponúkam na prenájom drvič, štiepkovač
Predám - nepredám, ponúkam na prenájom - požičanie drvič, štiepkovač na konáre... samostatná štartovacia jednotka, nízka spotreba, palivo benzín, výkonný... Predtým ako si kúpite vlastný drvič je dobré si vyskúšať niekoľko typov. Ponúkam na prenájom hecht drvič za symbolickú cenu - ň 30eur, 2. deň 20eur, 3. deň 15eur, 4. deň a každý ďalší 10eur. V prípade záujmu vypožičania na dlhšie ako 7dní si vieme cenu dohodnúť s výraznou zľavou. Možnosť aj dovozu. Volajte kedykoľvek na . (nože sú opäť pekne nabrúsené...)
Valcované lano
Dobrý den, ponúkam na predaj kvalitne valcovane lano i oceľové lano rôznych hrúbkach. Ponúkam taktiež retaze, textilné popruhy, gurtne, háky a iné príslušenstvo na ťažbu dreva a zdvihanie. Pre viac info ma prosim kontaktujte emailom alebo na tel. čísle.
Ponukam plaťák
Ponúkam na predaj plaťák, stav viď.fotografie (ponuka bez nádob ktoré sú na ňom).