inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam na predaj rozkladaciu sedacku, kresla a stolik

Kategória: Sedacie súpravy

Ponukam na predaj rozkladaciu sedacku vo velmi dobrom stave, pouzivana cca 10 rokov, nie je poskodena a nie je ani prelezana

Farba: bezova
Podrucky: ceresna
Rozmery na sedenie: 190 cm sirka x 55 cm hlbka
Vyska sedenia: 40 cm
Rozmery na spanie: 190 cm sirka x 115 cm hlbka
Ulozny priestor: ano

Kresla: 2 ks
Sirka sedenia: 50 cm
Nohy: pevne, kreslo nie je hojdacie
Podrucky: ceresna

Konferencny stolik: 110 cm dlzka x 55 cm sirka
Vyska: 55 cm
Farba: mahagon

Cena : 250 € ( spolu za sedacku, kresla a stolik )

Kontakt: p. Martin ( Galanta )
Mob.:
Ponukam na predaj rozkladaciu sedacku, kresla a stolik
Podobné inzeráty
Predám sedačku a kreslá
Predám 3 miestnu, rozkladaciu pohovku Kivik z Ikea v dobrom, zachovalom stave. Rozmery 246 x 88 cm Cena 250 Eur Plus 2 kreslá, veľmi pohodlné na sedenie. Cena za kreslá 300 EUR za obe. Kreslá predávam len spolu.
Predám sedačku a kreslá
Predám 3 miestnu, rozkladaciu pohovku Kivik z Ikea v dobrom, zachovalom stave.Po bokoch ma úložný priestor. K sedačke je aj šedý protektor. Rozmery 246 x 88 cm Cena 250 Eur Plus 2 kreslá, veľmi pohodlné na sedenie. Cena za kreslá 300 EUR za obe. Kreslá predávam len spolu.
Predám sedačku a kreslá
Predám 3 miestnu, rozkladaciu pohovku Kivik z Ikea v dobrom, zachovalom stave.Po bokoch ma úložný priestor. K sedačke je aj šedý protektor. Rozmery 246 x 88 cm Cena 250 Eur Plus 2 kreslá, veľmi pohodlné na sedenie. Cena za kreslá 200 EUR za obe. Kreslá predávam len spolu.
Predám vybavenie obývačky sedačka kreslá posteľ stolík
Predám vybavenie obývačky sedačka kreslá posteľ stolík. Presne ako vidieť na fotkách. Dve kresla + rozťahovacia pohovka na ktorej sa pohodlne vyspia dve osoby. Ďalej váľanda s matracom a konferenčný stolík. Všetko spolu za 100€. Prípadne samostatne: - Kreslo: 15€/kus alebo 20€/2kusy - Pohovka rozťahovacia: 50€ - Posteľ s matracom (váľanda): 20€ - Konferenčný stolík: 20€ Po dohode viem zabezpečiť za príplatok odvoz dodávkou.
Predám rozkladaciu sedačku
Predám rozkladaciu sedačku, gauč (trojmiestny, dĺžka cca 2 metre) plus 2 kreslá a taburetku. Osobný odber BB, Radvaň.
Predám rozkladaciu sedačku s kreslom
Predám rozkladaciu sedačku s kreslom. Používaná, stav veľmi dobrý. Sedačka sa dá rozložiť na spanie pre dvoch dospelých a má aj úložný priestor. Predávam spolu s jedným kreslom. Rozmer sedačky 2,3m x 2,1m, hĺbka 1m. Rozmer kresla 0,9m x 0,8m.