inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam orech ( pripadne aj agat )

Kategória: Ostatné

Ponukam statny orech s hrubym kmenom a dlhymi rovnymi konarmi. Podmienkou je, ze si zaujemca orech sam spili a zlikviduje aj konare. K tomu by bol v ponuke aj trocha mensi agat, ak by bol zaujem. Pristup k stromu s mechanizmami bezproblemovy.
Ponukam orech ( pripadne aj agat )
Podobné inzeráty
Jaseň, Agat,Dub.Tvrde palivove drevo.
Ponukam na predaj kvalitne tvrde palivove drevo agat a dub.Drevo je nastiepane z hrubej vlakniny a napilene na dlzku 25cm,33cm,50cm.Polosuche drevo jaseň,agat a dub je 60eur meter sypany.Suchy rocny agat je 65eur meter sypany.Dvojrocny dub je 70eur meter sypaný.Metrovica agát dub 68eur meter. Dovoz zabezpecim aj cez VÍKEND.NZ,KN,NR,LV,GA,SA, Info .
NR,ZM,TO. Suché tvrdé palivové drevo. Dub, agát.
Ponúkam na predaj kvalitné suché tvrdé palivové drevo(žiadna hniloba alebo haluzovina) agát a dub. Drevo je nastiepane a napilene na dĺžku 33cm.Polosuchy agát,dub je 73eur meter sypaný. Pri odbere celého auta 10prms je cena 70eur. Dvojročný suchý dub je 79eur meter sypaný. Pri odbere celého auta 10prms je cena 75eur. Čistý suchý agát je 76eur meter sypany. Dodanie do 5 dní.Dovoz zabezpecim, aj cez víkend. Info
Agát. Suché tvrdé palivové drevo.
Ponúkam na predaj kvalitné tvrdé palivové drevo agát. Drevo je naštiepané a napílené na Vami pozadovanu dlzku (25cm, 33cm, 50cm) Polosuchy agat je 62eur meter sypaný. Suchý ročný agát je 66eur meter sypaný. Dovoz viem zabezpecit.viac info Volať do 19:00. Ďakujem
Palivové drevo - krajovky (Dub, Agát)
Predám palivové drevo - krajovky (odpad z porezu). Ponúkam tvrdé listnaté dreviny, dub alebo agát. Drevo je balené v balíkoch o rozmeroch: (Rozmery sú uvádzané v metroch.) Balík -Dub- 1,1 x 0,8 x 3,3 až 3,5m (šírka x výška x dĺžka) - 100€ Balík -Dub- 1,1 x 0,8 x 4,3 až 4,5m (šírka x výška x dĺžka) - 110€ Balík -Agát- 1,1 x 0,8 x 3,3 až 3,5m (šírka x výška x dĺžka) - 100€ Balík -Agát- 1,1 x 0,8 x 4,3 až 4,5m (šírka x výška x dĺžka) - 110€ Dopravu viem zabezpečiť. Vyrába sa celoročne.
Agat,dub.Tvrde palivove drevo.
Ponukam na predaj kvalitne tvrde palivove drevo agat a dub.Drevo je nastiepane z hrubej vlakniny a napilene na dlzku 25cm,33cm,50cm.Polosuche drevo agat a dub je 62eur meter sypany.Suchy rocny agat je 66eur meter sypany.Dvojrocny dub je 73eur meter sypany.Dovoz zabezpecim aj cez .
Suché tvrdé palivové drevo.AGÀT,DUB .
Ponukám na predaj kvalitné tvrdé palivové drevo agát alebo dub.Drevo je nastiepane z hrubej vlákniny a napilene na Vami požadovanú dĺžku.Polosuchy dub a agát je 60eur meter sypaný.Suchy ročný agát 65eur meter sypaný. Dvojročný dub 69eur meter sypaný.Dovoz zabezpečím aj cez víkend.NR,NZ,ZM,TO,SA.Viac info .