inzercia, predaj, predám, bazár

ponúkam prácu

Kategória: Financie a ekonomika

Hľadám šikovných ľudí do spoločnosti OVB,na rôzne pracovné pozície,pozície obchodných vedúcich,manažérske a riaditeľské pozície,s možnosťou stále rásť na vrchné pozície.Požiadavky na prácu nie sú skoro žiadne,stačí komunikatívnosť,práca s ľuďmi.Máme flexibylny pracovný čas.Plat záleží od vás,na vašej šikovnosti,plus,čím vyššia pozícia,tým lepšie
ponúkam prácu
Podobné inzeráty
Hľadám prácu/spoluprácu v oblasti účtovníctva a daní
Som mladá, spoľahlivá a cieľavedomá osoba ktorá si hľadá prácu popri zamestnaní. Hľadám si prácu ideálne part-time nakoľko pracujem full-time v podobnom odbore. Čo ponúkam: - 3 ročnú prax v oblasti podvojného účtovníctva (účtovný softvér MRP) - mzdové účtovníctvo, účtovanie a vystavovanie faktúr, účtovanie bankových výpisov, spracovanie a účtovanie DPH (tuzemské a intrakomunitárne), účtovanie pokladničných a interných dokladov - vedenie jednoduchého účtovníctva (účtovný softvér Alfa-KROS) - mzdové účtovníctvo, účtovanie a vystavovanie faktúr, účtovanie bankových výpisov, spracovanie a účtovanie DPH, účtovanie pokladničných a interných dokladov, vystavovanie cestovných príkazov - skúsenosti v oblasti účtovania Eurowagov - evidencia pracovníkov, výpočet miezd, tlač mzdových dokladov, elektronické posielanie výkazov prostredníctvom programu TP SOFT. - účtovala som v menšej účtovnej spoločnosti neskôr špedícii. Moje vzdelanie: - vysokoškolské 2. stupeň (ekonomická oblasť) Čo hľadám: - hľadám osobu, ktorá by mi pomohla dotiahnuť moje znalosti na úroveň komplexného spracovania účtovníctva - flexibilnú pracovnú dobu - samozrejme za podmienok vyhovujúcich obom stranám - preferujem spoluprácu na diaľku prípadne v Košiciach. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte na e-mailovú adresu sisaa2413@ (telefónne číslo je vymyslené). Táto e-mailová adresa slúži len pre tieto účely nakoľko sa chcem vyvarovať neserióznym respektíve podvodným ponukám. Po prvom kontakte veľmi rada zodpoviem na všetky otázky prípadne zašlem životopis alebo sa dohodnem na telefonickom rozhovore.
Hľadám brigádu/prácu
Dobrý deň , mám 39 rokov a hľadám si brigádu/prácu účtovníka, mám za sebou kurz podvojného účtovníctva, VŠ - odbor právo, viem veľmi dobre po nemecky (štátnica) a anglicky. Rad by som získala vedomosti a skúsenosti preto hľadám vyslovene prácu juniora poprípade pomocného účtovníka.
Hľadám brigádu/prácu
Dobrý deň , mám 39 rokov a hľadám si brigádu/prácu účtovníka, mám za sebou kurz podvojného účtovníctva, VŠ - odbor právo, viem veľmi dobre po nemecky (štátnica) a anglicky. Rad by som získal skúsenosti preto hľadám vyslovene prácu juniora poprípade pomocného účtovníka.
Využi svoju šancu
Chcete si splniť svoje sny ? Chcete mať prácu ktorá Vás baví ? Tak potom je táto pracovná príležitosť stvorená pre Vás. Ponúkam prácu v najväčšej a najsilnejšie poisťovni na Slovensku. Radi privítame do nášho tímu do agentúrnej kancelárie nových ľudí s chuťou pracovať. Práca spočíta v servisovaní a komunikácii s našimi klientmi. S pomocou pri riešení ich poistných udalosti a dopĺňanie informácii do databázy. Samozrejme vybavuje náhodných ale aj plánovaných klientov. Ponúkam: • Atraktívne pracovne ohodnotenie • Osobnú podporu 2 roky • Bezplatne vzdelávanie • Kariérny rast • Po zaučení flexibilná pracovná doba. Ak Vás ponuka zaujala neváhajte má kontaktovať odoslaním životopisu na
Hľadám prácu z domu - mzdová účtovníčka
Dobrý deň. Hľadám prácu z domu ako mzdová účtovníčka. Prax v mzdovom účtovníctve a personalistike 20 rokov. Ponúkam zodpovedný a precízny prístup k práci. Ďakujem za ponuky.
účtovníčka
Hľadám prácu ako externá účtovníčka (aj s.r.o. aj SZČO) - Nitra a okolie. Spracujem mzdy, jednoduché, aj podvojné účtovníctvo (DPH, daňové priznanie FO a PO, daň z motorových vozidiel...) Pre podklady nie je problém prísť. Preferujem prácu z domu, resp. vlastnej kancelárie. Cena dohodou, v závislosti od objemu dokladov, prípadne dohody na paušálnej platbe.