inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam prácu osobnej asistentky

Kategória: Ostatné

PONUKA PRÁCE: Hľadám osobnú asistentku k plne mobilnej 63-ročnej žene (náplň práce je pomoc s bežnými domácimi prácami, doprovod k lekárom, spoločnosť). Miesto výkonu práce je Tomášov (okres Senec). Pracovná doba podľa vzájomnej dohody. Odmena za prácu (vyplácaná ÚPSVaR) je na základe pracovnej zmluvy 5.20€/hod. V prípade záujmu píšte súkromnú správu.
Ponúkam prácu osobnej asistentky
Podobné inzeráty
Aniball
Aniball je osvedčená pomôcka pre ľahší pôrod. Výrazne znižuje riziko nástrihu a natrhnutia hrádze, uľahčuje pôrod a pomáha pri regenerácii tela. Bol vyvinutý ženami a dôveruje mu viac ako 200 000 mamičiek na celom svete. Aniball používa 15% tehotných žien na Slovensku a v Čechách, odporúčajú ho lekári, fyzioterapeuti i pôrodné asistentky. Vyhnite sa nástrihu alebo natrhnutiu a predcházajte únikom moču po pôrode Naučte sa vedome ovládať svoje panvové svaly a uľahčite si pôrod Nacvičte si správe pôrodné polohy, dýchanie a relaxačné techniky, ktoré pomôžu bezpečnejšiemu príchodu vášho bábätka na svet a ochránia vaše telo Získajte sebavedomie a buďte pripravená na pôrod Dôsledne testované pre maximálnu bezpečnosť Vyrobené z bio-kompatibilného silikónu bezpečného pre telo, ktorý neobsahuje škodlivé látky a nevyvoláva alergické reakcie Aniball nevyvoláva predčasný pôrod a nespôsobí "roztiahnutie" ani "vyťahanie" vašich panvových svalov Aniball odporúčajú lekári, fyzioterapeuti a pôrodné asistentky na celom svete
Napíšem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigor. a iné
Vypracujem za Vás akúkoľvek záverečnú prácu. Už 10 rokov vypracúvam práce na profesionálnej úrovni. Vypracujem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigoróznu prácu, dizertačnú prácu, seminárne práce, atestačné práce, alebo MBA. Venujem sa oblasti sociálna práca, právo, marketing, ekonomika, manažment, životné prostredie, etika, právo, pedagogika, ale aj BOZP, cestovný ruch a verejná správa. Pracujem aj v IMRADE!!! Zameriavam sa na vlastný výskum (kvalitatívny alebo kvantitatívny), spracovávam výskumné hypotézy (Chí-kvadrát, Cramerov koeficient a ďalšie). Pracujem so štatistickými ukazovatelmi. K práci v cene prezentácia a obhajoba zdarma. Abstrakt v cene. Všetky ďalšie úpravy v cene práce, bez doplatkov. Seriózny prístup. Možná emailová, osobná alebo telefonická komunikácia. Rýchle spracovanie práce. Najlepšia cena na trhu. Platba až po spracovaní práce, bez záloh a čiastkových platieb ! Kontrola originality v cene! Volať na číslo .
Opatrovanie
Dobry den ponukam pracu opatrovatelky-asistentky,v sukromi 2-3x tyzdenne najlepsie ruzinov,stare mesto,okolie mlynskych niv..
prráca v lese - pilčík (práca bez manipulácie), traktorista
Ponúkam prácu pre pilčíka. Ide o celoročnú ťažobnú prácu v okolí Sniny. Cena dohodou podľa porastu platená od kubíka - minimálne 4€ - 6€/7€ (podľa ťažby) za kubík. Cena je uvedená BEZ potrebnej pilčíkovej MANIPULÁCIE!!!!!!!!!! Ide o prácu, rezanie, pre dva ťažobné stroje. Vačšina porastov je ťažobných, nie prebierkových. Vyplácanie na mesačnej báze, záloha je o dohode. Ponúkam prácu pre traktoristu, ide o celoročnú ťažobnú prácu v okolí Sniny na strojoch Zetor. Cena dohodou podľa porastu platená od kubíka - minimálne 4-6€/kubík. Ďalšie informácie telefonicky , sms správou alebo na e-maily Ubytovanie možné.
práca v lese - pilčík (práca bez manipulácie), traktorista
Ponúkam prácu pre pilčíka. Ide o celoročnú ťažobnú prácu v okolí Sniny. Cena dohodou podľa porastu platená od kubíka - minimálne 4€ - 6€/7€ (podľa ťažby) za kubík. Cena je uvedená BEZ potrebnej pilčíkovej MANIPULÁCIE!!!!!!!!!! Priemerná hmota 2 kubíky, listnaté porasty. Ide o prácu, rezanie, pre dva ťažobné stroje. Vačšina porastov je ťažobných, nie prebierkových. Vyplácanie na mesačnej báze, záloha je o dohode. Ponúkam prácu pre traktoristu, ide o celoročnú ťažobnú prácu v okolí Sniny na strojoch Zetor. Cena dohodou podľa porastu platená od kubíka - minimálne 4-6€/kubík. Ďalšie informácie telefonicky , sms správou alebo na e-maily Ubytovanie možné.
Odborná spôsobilosť v cestnej nákladnej a osobnej doprave
Posuniem aktualne otázky z odpoveďami na skúšku z odbornej spôsobilosti na nákladnú cestnú dopravu, potrebné aj pre autá od 2,5 do 3,5 t, ktoré sú používané na dopravu v zahraničí medzi dvoma firmamy. obsahuje aj prípadové štúdie, ktoré sú podstatou skúšky. Prihlásenie na skúšku elektronický je za polovicu, t.j. 50€. Odkaz na registráciu cez el.občiansky: Za písomný test možno získať najviac 40 % z celkového počtu bodov (80 otazok po pol bode) . Za vyriešenie prípadovej štúdie možno získať najviac 35 % z celkového počtu bodov (3 študie spolu 35 bodov). Na ústnej skúške sa môže uchádzač zúčastniť, ak dosiahol z písomnej skúšky viac ako 50 % a menej ako 60 % z celkového počtu bodov. Odborná sposobilost Školenie z odbornej spôsobilosti Seminar z odbornej sposobíosti Skripta odborná spôsobilosť v cestnej doprave cca 150 stran