inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam prácu pre celý partiu ku lanovke

Kategória: Ostatné

Ponúkam prácu pre celú partiu na lanovku larix3t . Práca pravidelná a samozrejme aj pravidelné platby práca pri Ružomberku . Práca je dlhodobo .
Ponúkam prácu pre celý partiu ku lanovke
Podobné inzeráty
Lesná lanovka Larix 3T, Práca v lese
Ponúkam prácu pre dvoch pilčíkov a strojníka k lesnej lanovke Larix 3T alebo pre partiu k lanovke. Celoročná práca zaručená. Nástup včera bolo neskoro! Možné ubytovanie. Pozrite Instagram: @lukacforestor
Lesná lanovka Larix 3T, Práca v lese
Ponúkam prácu pre dvoch pilčíkov a strojníka k lesnej lanovke Larix 3T alebo pre partiu k lanovke. Celoročná práca zaručená. Nástup včera bolo neskoro! Možné ubytovanie. Pozrite Instagram: @lukacforestor
Hľadám prácu pre partiu
Dobrý deň, zháňam prácu pre partiu 6 ľudí, sme šikovný mladý chalani manuálna práca nám nie je cudzia. Práca v lese, upaľovanie, uhadzovanie, prerezávky, sadenie stromčekov,vykášanie, nátery, ochrana sadeníc, vlastné píly, vlastné náradia. Práca v stavebníctve, rôzne stavebné činnosti. Tiež vykonávame čistenie, kosenie pozemkov od náletových drevín, následná úprava terénu. Vieme robiť všeličo stačí zavolať a dohodneme sa. Zázraky na počkanie, nemožné do dvoch dní. Lokalita Bytča, Makov, Turzovka.
Napíšem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigor. a iné
Vypracujem za Vás akúkoľvek záverečnú prácu. Už 10 rokov vypracúvam práce na profesionálnej úrovni. Vypracujem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigoróznu prácu, dizertačnú prácu, seminárne práce, atestačné práce, alebo MBA. Venujem sa oblasti sociálna práca, právo, marketing, ekonomika, manažment, životné prostredie, etika, právo, pedagogika, ale aj BOZP, cestovný ruch a verejná správa. Pracujem aj v IMRADE!!! Zameriavam sa na vlastný výskum (kvalitatívny alebo kvantitatívny), spracovávam výskumné hypotézy (Chí-kvadrát, Cramerov koeficient a ďalšie). Pracujem so štatistickými ukazovatelmi. K práci v cene prezentácia a obhajoba zdarma. Abstrakt v cene. Všetky ďalšie úpravy v cene práce, bez doplatkov. Seriózny prístup. Možná emailová, osobná alebo telefonická komunikácia. Rýchle spracovanie práce. Najlepšia cena na trhu. Platba až po spracovaní práce, bez záloh a čiastkových platieb ! Kontrola originality v cene! Volať na číslo .
praca v lese
Hľadám prácu pre partiu . Sme skúsená partia ktorá sa venuje pestebnej práci 9 rokov. Uhadzujeme haluziny, pálenie haluziny, sadenie stromčekov, oplotenky, výžin, ochrana proti ohryzu zveru ( náter ) a iní práce podľa dohody. Celá SR , ČR. Orava, Liptov,Turiec viem zabezpečiť aj ťažbu alebo odkúpim drevo na pni. PS : nevolajte ľudia ktorý prácu hľadajú, neponúkam prácu hľadám prácu !!!
Pilčík/zapínač
Ponúkam stabilnú celoročnú pracu pre pilcika alebo zapínaca ku lesnej lanovke práca v okoli Martina všetky info na t.c