inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam Rádio Cd Mp3 Pioneer MOSFET 50Wx4

Kategória: Ostatné

Ponúkam Rádio Cd Mp3 Pioneer DEH-2000MP MOSFET 50Wx4 je ako nový funkční Šetko info
Ponúkam Rádio Cd Mp3 Pioneer  MOSFET 50Wx4
Podobné inzeráty
Predám autorádio PIONEER DEH-S110UB
Predám nové, nepoužívané autorádio PIONEER DEH-S110UB. Pri rýchlom jednaní sa môžeme dohodnúť na cene. Digitálne autorádio Pioneer DEH-S110UB svojimi vlastnosťami poteší každého užívateľa. Ponúka skvelé funkcie – estetické, zvukové aj funkčné. Disponuje FM/AM tunerom (s pamäťou až na 24 rozhlasových staníc) s RDS, CD mechanikou či vstupmi USB a AUX. K zariadeniu sa môžete pripojiť aj cez aplikáciu Pioneer ARC. Skvelú hlasitú reprodukciu zabezpečí vstavaný MOSFET zosilňovač s výkonom 4x50 W. Pre väčší výkon možno využiť RCA konektor na pripojenie ďalších stereo komponentov (subwoofer, zadné reproduktory).
Mosfet pre Airsoft
Zdravim, predám nepoužívaný mosfet T238 DTU V1.42 pre V2 gearbox. Koncovku viem pripájkovať na T-Deans, alebo na Mini Tamyu. Poprípade viem tento mosfet aj nainštalovať do zbrane. V prípade záujmu kontaktovať E-Mailom alebo SMS. Možny osobný odber v Prešove alebo viem poslať Poštou, Zasielkovňou apod. ( Procesorovka, Mikroprocesorovka, Airsoft, SpeedSoft, SpeedQB )
Predám Lenco TCD-974 gramofón/mp3/CD/karta/rádio
Audio systém v elegantnej drevenej skrini, ktory kombinuje Klasický gramofón s FM / AM rádiom, CD/MP3 prehrávacom, cítackou SD kariet USB slotom. Prístroj UMI prepísat vinylové platne robit formáte MP3 A na Ako na SD kartu TAK na USB. JE mozno prepisovat aj CD robit formátu MP3. Ma vstavané stereo reproduktory s Zosilnovac, ktory dostatocne ozvucí Klasický izbu velkost. Technické údaje: Rádio: FM / AM Analógové Prehráva: CD/MP3/USB/SD/MMC Gramofón - rýchlosti: 33, 45 78 RPM Delenie skladieb pri kódovaní-u do MP3: Áno Výkon zosilnovaca: stereo 2x 3 W (RMS) Cena 120 eur možná dohoda
Predám Lenco TCD-974 gramofón/mp3/CD/karta/rádio
Audio systém v elegantnej drevenej skrini, ktory kombinuje Klasický gramofón s FM / AM rádiom, CD/MP3 prehrávacom, cítackou SD kariet USB slotom. Prístroj UMI prepísat vinylové platne robit formáte MP3 A na Ako na SD kartu TAK na USB. JE mozno prepisovat aj CD robit formátu MP3. Ma vstavané stereo reproduktory s Zosilnovac, ktory dostatocne ozvucí Klasický izbu velkost. Technické údaje: Rádio: FM / AM Analógové Prehráva: CD/MP3/USB/SD/MMC Gramofón - rýchlosti: 33, 45 78 RPM Delenie skladieb pri kódovaní-u do MP3: Áno Výkon zosilnovaca: stereo 2x 3 W (RMS)
Plazmová rezačka SHERMAN CUTTER 40
Rezačka CUTTER 40 je invertorové zariadenie vyrobené v technológii MOSFET 100 kHz pre plazmové rezanie oceľových, hliníkových a medených plechov a prvkov. Hlavným účelom rezačky sú opravy a servisné práce v uzavretých alebo zastrešených miestnostiach, ktoré nie sú vystavené priamym poveternostným vplyvom. Prístroj je vybavený integrovanou 5m štandardnou rukoväťou ESAB s dotykovým zapaľovaním a vstavanou jednotkou na prípravu vzduchu s regulátorom a manometrom umožňujúcim nastavenie a kontrolu tlaku vzduchu z ovládacieho panela. Sada obsahuje uzemňovací kábel (3m), horák na pevno (5m), plynovú hadicu. Technické parametre : Napájacie napätie [V]: AC 230 50 Hz Realizačný technológie: MOSFET Rezací prúd [A]: 34 Pracovný cyklus [%]: 60 Max. hrúbka rezu [mm]: 9 Max. spotreba energie [A]: 20.5 Max. spotreba energie [kVA]: 4.8 Prietok vzduchu: 200l/min Metóda zapaľovania: dotykové Hmotnosť [kg]: 9 Rozmery (D x Š x V) [mm]: 371 x 153 x 232 Predaj aj zváracieho príslušenstva. V ponuke všetky zváračky od firmy SHERMAN za najlepšie ceny na trhu.
Pioneer DDJ SR2
Predám konzolu Pioneer DDJ SR2. Zachovalý stav, používaná iba doma. Zrejme treba vyčistiť/vymeniť ľavý fader (20€). Link na konzolu: Vlastnosti: Krajina výroby: Malajzia Kompatibilita : Windows 10 ->; Mac OS X 10.11; 10.12, 10.13 -> Farba: Čierna Typ: DJ kontrolér Šírka: 553 mm Hĺbka: 65 mm Výška: 335 mm Hmotnosť: 3,7 kg Obsah balenia: kontrolér, USB kábel, napájací kábel Vstupy: 2x RCA (phono/line), 1x Jack 6,3 mm TS (mic) Výstupy: 2x XLR, 2x RCA (master), 1x jack 6,3 mm TRS (booth), 1x Headphone Jack 6,3 mm TRS, 1x Headphone Jack 3,5 mm TRS Softvér: Serato DJ, Serato Pitch´n´Time DJ USB: Áno Integrovaná zvuková karta : Áno Adaptér súčasťou: Áno Dôvod predaja : prechádzám na vyššiu radu (SX) Kontaktovať mailom/SMS.