inzercia, predaj, predám, bazár

ponúkam rybolov a ubytovanie - prenájom chaty na Domaši

Kategória: Ubytovanie

Prenájom chaty pri vode na Domaši, časť Nová Kelča, 15m od vody, priamo na brehu s vlastnou plážou a mólom. Komplet vybavená, kapacita je 6 osôb, spoločné spanie. V sezóne (jún-september) sa prenajíma na celý týždeň od soboty do soboty, cena dohodou. Cena mimo sezóny je minimálne 60.-EUR za noc/chata, cca 20.-eur osoba). K dispozícii je vodný bicykel grátis. Parkovanie bezprostredne pri chate, veľký altánok, ohnisko, slnečný pozemok.
viac foto: 
ponúkam rybolov a ubytovanie - prenájom chaty na Domaši
Podobné inzeráty
Ubytovanie aprtmany na prenájom na Domaši Dobra
Na prenájom Apartmány, pre rodiny s deťmi. Dlhodobé ubytovanie pre firmy. Ubytovanie na Domaši. Ubytovanie Domaša Dobra Ubytovanie Domaša Dobra Voľné 2 apartmány Ubytujte sa na Domaši. Voĺné ubytovanie Domaša Posledné voľné apartmánové izby. Kompletné nová rekonštrukcia izieb. 300 m od vody. Zátoka Domaša Dobra Loď Bohemia Domaša.
CHATA NA PRENÁJOM NA DOMAŠI
Na prenájom Apartmány, pre rodiny s deťmi. KAPACITA 10 ĽUDÍ 2 apartmány Dlhodobé ubytovanie pre firmy. Ubytovanie na Domaši. Ubytovanie Domaša Dobra Ubytovanie Domaša Dobra Voľné 2 apartmány Ubytujte sa na Domaši. Voĺné ubytovanie Domaša Posledné voľné apartmánové izby. Kompletné nová rekonštrukcia izieb. 300 m od vody. Zátoka Domaša Dobra Loď Bohemia Domaša.
ponúkam rybolov a ubytovanie - prenájom chaty na Domaši
Prenájom chaty pri vode na Domaši, časť Nová Kelča, 15m od vody, priamo na brehu s vlastnou plážou a mólom. Komplet vybavená, kapacita je 6 osôb, spoločné spanie. Cena za celú chatu v sezóne (jún-september) za týždeň od soboty do soboty je 600.- Eur. Cena mimo sezóny je minimálne 60.-EUR za noc/chata, cca 20.-eur osoba). K dispozícii je vodný bicykel grátis. Parkovanie bezprostredne pri chate, veľký altánok, ohnisko, slnečný pozemok. viac foto: 
Ubytovanie Domaša Dobra 2 x Apartmán pre 10 ľudí
Na prenájom Apartmány, pre rodiny s deťmi. Dlhodobé ubytovanie pre firmy. Ubytovanie na Domaši. Ubytovanie Domaša Dobra Ubytovanie Domaša Dobra Voľné 2 apartmány Ubytujte sa na Domaši. Voĺné ubytovanie Domaša Posledné voľné apartmánové izby. Kompletné nová rekonštrukcia izieb. 300 m od vody. Zátoka Domaša Dobra Loď Bohemia Domaša.
Chata Lívia
Popis ubytovania Chata Lívia - ideálna pre rodinky Chata Lívia je situovaná v prekrásnej prírode Štiavnických vrchov, pri vstupe do malebnej obce Banský Studenec. Výborná poloha chaty v úžasnom prostredí pri lese je zárukou dovolenky plnej oddychu, maximálneho pokoja a súkromia. Spríjemniť Váš pobyt si môžete hubárčením, príjemnými prechádzkami k neďalekým jazerám či bohatými možnosťami turistiky. V letnom období je Vám k dispozícii pre osvieženie taktiež vonkajší bazén, umiestnený vo vzdialenosti 20 metrov od chaty. V zimnom období sú tu vytvorené výborné podmienky pre zimné športy. Venovať sa môžete bežkovaniu na Červenej studni alebo lyžovaniu v lyžiarskom stredisku Salamandra Resort. Neodmysliteľnou súčasťou Štiavnických vrchov je aj návšteva nádherného historického centra Banskej Štiavnice, ktorá je vzdialená od chalupy necelých 5 km. Našim hosťom ponúkame celoročne príjemné ubytovanie v útulne zariadenej samostatnej chate s kapacitou pre 4 až 6 osôb, ktorá je ideálna pre ubytovanie rodiniek s deťmi či menších skupín priateľov. Súčasťou poschodia chaty sú dve dvojlôžkové spálne s manželskou posteľou, pričom v jednej z nich je možnosť využitia jednej prístelky. V prípade záujmu Vám veľmi radi pripravíme detskú postieľku. Prízemie chaty je tvorené príjemnou spoločenskou miestnosťou s krbovou pieckou, LCD televízorom so satelitným príjmom a veľkou pohovkou, vhodnou na pohodlné prespanie jednej osoby. Spoločenská miestnosť je zároveň prepojená s plne vybavenou kuchyňou, v ktorej Vám na prípravu vlastného stravovania poslúži okrem kompletného kuchynského príslušenstva aj plynový sporák s rúrou, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica a chladnička s mrazničkou. Samozrejmosťou chaty je kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Príjemne relaxovať môžu ubytovaní hostia na terase a v altánku s možnosťou záhradného posedenia a grilovania. Pripravené je tu pre Vás rovnako ohnisko a kotlík na guláš. K chate je celoročne zabezpečený bezproblémový prístup autom. Parkovanie je možné priamo pri ubytovaní. Na spoločnom pozemku sa nachádzajú dokopy 3 chaty. Tešíme sa na Vašu návštevu. Cena: 100€ za noc, min. 2noci
Ubytovanie Liptov
Ubytovanie Liptov sa nachádza v dedinke Liptovský Michal, ktorá je v blízkosti známych termálnych kúpalísk v obci Bešeňová. Obec L. Michal sa nachádza v okrese Ružomberok, v regióne Liptov. Možnosti: kúpanie, plávanie, cyklistika, turistika, lyžovanie, rybolov. Popis chaty (6 lôžok) : - Veľká spoločenská miestnosť s TV , veľkým balkónom a jedálenským stolom - Kuchynská linka s elektrickým sporákom, mikrovlnnou rúrou, varná kanvica, chladnička - Sociálne zariadenie (umývadlo, vaňa, WC) - Na poschodí sa nachádzajú tri dvojložkové izby - Elektrické kúrenie celej chaty - Celoročná prevádzka - Možnosť parkovania pred chatou - Altánok V cene je zahrnutý aj rybolov na súkromnom rybníku, ktorý sa nachádza asi 500metrov od chaty. Cena ubytovania za objekt je 100€/noc Veľká noc 130€