inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam set na opravu zváračiek invertorových aj transformát

Kategória: Kovoobrábacie stroje

Ponúkam set na oprava pokazených invertorových zváračiek, transformátorových zváračiek aj odbočkových zváračiek. Zváračiek elektródových, usmerňovačov, MIG, MAG, MMA, TIG.

Pokazená zváračka môže opäť fungovať.

Set je navrhnutý vždy na konkrétnu zváračku, prosím, pošlite mi model zváračky do správy a dohodneme sa na detailoch.

Viem zabezpečiť aj opravu zváračky, servis zváračky.
Ak sa rozhodnete pre kompletný servis zváračky, je potrebné zváračku priniesť konkrétne na adresu. Zváračku vyčistím a diagnostikujem závadu. Za vyčistenie a diagnostiku je servisný poplatok 35€. Výsledkom diagnostiky je určenie ceny opravy zváračky. Cena za diagnostiku je pevná a nie je tu priestor na zjednávanie.

Viem opraviť aj problém s vypadávaním ističa pri štarte zváračky, montáž takzvaného softštartu.
Ponúkam set na opravu zváračiek invertorových aj transformát
Podobné inzeráty
Predám zváračské gamaše / návleky na topánky z kože
Predám zváračské gamaše, návleky na topánky z kože. Originál československej výroby, staré zásoby. Ceny sú uvedené na každom obrázku zvlášť. Gamaše z prvého a druhého obrázku sú po 7€ za pár, z tretieho obrázku sú za 8€ za pár. Posledný obrázok 1,50€ za všetko spolu na obrázku, jedná sa o dve rozdielne gamaše. Pri odbere všetkých párov spolu dohoda možná. Zváračka TIG, MIG, MMA Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom. Venujem sa oprave elektroniky a zváračiek.
Zváračka
Predám 2 ks zváračiek : 1. ZU 315-21 cena 140 eur 2. WTU 400-30 cena 150 eur Dohoda možná
Nové koncovky, bajonety pre zváracie káble - veľké aj malé
Dobrý deň, predám 2 kusy väčších (PREDANÉ) a 3 kusy menších (3 eurá/kus) koncoviek na zváracie káble. Úplne nové, nepoužité, štandardné typy do nových zváračiek. Typ: viď. priložené foto. Ideálne osobne, pri platbe predom som ochotný aj poslať (cena + poštovné).
Sada na opravu zavitov
Predam sadu na opravu poškodenych zavitov M6-M8-M10-
Stroj na opravu otvorov BIMOTOR WS2
Na predaj profesionálny stroj na opravu otvorov BIMOTOR WS2 vrátane navarovacej sady. Zariadenie je nové, pripravené k okamžitému používaniu. Sústruženie otvorov od 42 mm - 400 mm. Navarovanie otvorov od 25 mm - 400 mm.Vyvŕtavacie vreteno priemer 40 mm, max.dĺžka 2000 mm. Uvedená cena je vrátane DPH, možný odpočet.
Predam zavitnik a ocko na opravu TIG horaku 9,20 a 17,18,26
Predam zavitnik a ocko na opravu TIG horaku 9,20 a 17,18,26 .zvar.horak. 18€/ks