inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam veci zo starej drevenice

Kategória: Starožitnosti

Pekný deň prajem,
rád by som posunul ďalej niektoré veci ktoré som našiel v drevenici, vhodné pre zberateľov starožitností.

Postupom času budem pridávať ďalšie veci.

Ak máte o niečo záujem, neváhajte ma kontaktovať akýmkoľvek spôsobom.
Ponúkam veci zo starej drevenice
Podobné inzeráty
Hlinene nadoby / keramicke nadoby
Predam stare hlinene / keramicke nadoby vo velmi peknom stave. Vhodne na chalupu alebo ako dekoracia bytu. Cena za kus 13€ V pripade odberu viac kusov mensia zlavicka mozna. Osobny odber mozny v Starej Turej, pripadne moznost doviezt po ceste zo Starej Turej cez NM po Hornu Stredu alebo po ceste zo Starej Turej po Myjavu. Posielam aj postou ci uz na dobierku alebo klasicky pri platbe vopred. Alebo cez zasielkovnu. Cena jednotlivych nadob je uvedena na fotkach. Uprednostnujem kontakt cez e-mail.
Fotoaparat lubitel
Predam starozitny fotoaparat lubitel. Osobny odber mozny v Starej Turej, pripadne moznost doviezt po ceste zo Starej Turej cez NM po Hornu Stredu alebo po ceste zo Starej Turej po Myjavu. Posielam cez zasielkovnu aj postou ci uz na dobierku alebo klasicky pri platbe vopred. Uprednostnujem kontakt cez e-mail.
Predám súpravu starej elektroniky. Televízor, rádio, gramofó
Predám súpravu starej elektroniky. Televízor, rádio a gramofón. Televízor je Tesla Orava Lunata 4115-U, rádio je Tesla T516-A, a gramafón Supraphon S07. Predám súpravu starej elektroniky. Funkčné zrejme nebudú, možno radio by šlo. V televizore vo vnutri asi niečo chýba, a ronako na gramofone niečo v nožičke chýba. Ale ono aj tak na takom televízore a ani radii sa dnes už nedá nič pustiť, technológia sa zmenila. Už iba ako starozitnosti a rekvizity z čias minulých. Z vnonku sa sle zachovali vo veľmi slušnom a peknom stave. Drevo, plastové časti všetko je pekné, dokonca aj zadné panely na televizore a radiu sú nepoškodrné, čo je raritné. Vhodné ako rekvizity, kulisy alebo dobové doplnky, starožitnosti. Cena 80 eur/kus. Pošlem aj poštou
Svätý obraz
Predám starý, krásne zachovali obraz.Vhodny do starej drevenice.Najlepšie osobný odber alebo pošta
Malovaný obraz starej Bratislavy na plátno zo 70-tych rokov
Predam malovany obraz - starej Bratislavy - na platno zo 70-tych rokov. Obraz je neposkodeny, je vo vybornom stave. Rozmery: sirka 70 cm, vyska 50 cm. Obraz je podpisany autorom. Cena: 45 EUR.
Sklá do starej skrinky
Predám sklá do starej skrinky (viď obrázok) vhodné na rekonštrukciu. Sklá sú nepoškodené.