inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukame na predaj rekreačnú chatu, Kokošovce - Sigord

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkam na predaj rekreačnú chatu, Kokošovce - Sigord. Nachádza sa na pozemku o výmere 400 m2, z čoho zastavaná plocha je 35m2.

Je to dvojpodlažná murovaná chata situovaná v lone prírody, čo Vám poskytuje dostatok kľudu. Rozdelená je na dennú a nočnú časť. Na prízemí sa nachádza kuchynka a obývacia časť s krbom a na poschodí dve izby. Chata je napojená na elektrinu a čiastočne podpivničená. Po rekonštrukcii dla vlastných predstáv Vám ponúka možnosť celoročného bývania, nakoľko okolité chaty sú takto využívané.

Dostupnosť do mesta Prešov je 11 km (15 min.) a do Košíc 37 km (27 min. po diaľnici).
Chata sa nachádza v katastrálnom území obce Kokošovce, blízko rekreačného strediska Sigord.

Občianska vybavenosť obce Kokošovce:
- materská škola, základná škola, rímskokatolícky kostol Narodenia sv. Jána Krstiteľa, pizzéra a reštaurácia Kokošovce, potraviny, futbalový klub.
V okolí sa nachádza:
- hotel Sigord, vodná nádrž Sigord, rekreačné stredisko Opalex, chata Harmónia, lesný náučný chodník, centrum pre rodinu Sigord, Zbojnícky hrad/Soľnohrad, hrad Bodoň, turistická atrakcia Hlas lesa - drevený megafón, Národný les Údolie obrov, prírodná rezervácia Dračí zub a mnoho ďalšieho.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti.
V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.:
V prípade neprítomnosti kontaktuje - Bc. Kristína Chomová
Počet poschodí: 2
Počet izieb: 3
Zastavaná plocha: 35m²
Celková rozloha: 70m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
El. napätie: 230V
Zariadenie: zariadený
Strecha: pôvodná
Terén: mierny svah
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Ponukame na predaj rekreačnú chatu, Kokošovce - Sigord
Podobné inzeráty
Predaj rozostavaná, 5-izb. chata 192 m2, pozemok 7á, Sigord
Ponúkame na predaj rozostavanú 5 - izbovú chatu 192 m2, katastrálne územie Kokošovce, lokalita Sigord, okr. Prešov, na mierne svahovitom pozemku o výmere 719 m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE:  - výmera pozemku: 719  m2 - zastavaná plocha domu 118 m2, zastavaná plocha spolu s terasou 157,5 m2, úžitková plocha spodného podlažia je 104 m2, podlahová plocha podkrovia 88 m2, spolu úžitková plocha chaty 192 m2 - rozmery chaty 14,5 m x 8 m - stavebný materiál -  zateplené tvárnice DURISOL 37,5 cm, priečky - materiál YTONG STATIC/ YTONG KLASIK, priečky budú vyplnené akustickou izoláciou, strecha sedlová s krytinou z pálenej škridle ( podľa dohody) - základová konštrukcia - momolitická železobetónová konštrukcia, zakladaná na pásoch a pätkách - stropná konštrukcia LEIER (250 mm), podstropné zateplenie minerálnou vlnou, sklon strechy 22 st., výška hrebeňa 5,5 m - plastové okná - izolačné trojsklo (farba podľa dohody) - dom je riešený ako dvojpodlažný, 5-izbový ( obývacia izba + 4 spálne) prízemie: zádverie, chodba, kúpeľňa 5 m2, obývacia izba je prepojená s kuchyňou spolu 41 m2, vedľa kuchyne sa nachádza komora, v obývacej izbe - kozub, spálňa 16 m2, šatník, kúpeľňa 3,8 m2,  technická miestnosť 4 m2 druhé nadzemné podlažie: chodba, 3 izby (30 m2, 25 m2,17 m2), kúpeľňa 7,5 m2 - možnosť doobjednania garáže - v základnej cene je plocha na parkovanie auta - kúrenie - tepelné čerpadlo - podlahy  - v cene je základná nivelizačná vrstva - interiér domu môže byť dokončený na kľúč vrátane podláh, dverí, sanity v kúpeľni podľa dohody - kamerový systém (možné domontovať podľa dohody) - energetická trieda A0 INŽINIERSKE SIETE:   - elektrina 220 V/ 380 V - voda z vlastnej studne - odvod odpadových vôd do septiku, resp. ČOV DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - celoročne obývateľná chata sa nachádza v tichej vyhľadávanej lokalite Sigord - energetický certifikát A0, predpokladané náklady na kúrenie 30,- € / mesiac - vzdialenosť do centra Prešova je cca 10 km CENA:   - 280.000,-€ vrátane DPH UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na adrese ponuky@  Môžete nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Predaj rozostavaná chata 104 m2, pozemok 6á, Sigord,
Ponúkame na predaj rozostavanú, 4 - izbovú chatu 104 m2, katastrálne územie Kokošovce, lokalita Sigord, okr. Prešov, na mierne svahovitom pozemku o výmere 593 m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE:  - výmera pozemku: 593 m2 - zastavaná plocha domu 136 m2, zastavaná plocha spolu s garážou 159 m2, úžitková plocha domu 104 m2, podlahová plocha podkrovia 88 m2 ( využitie ako skladový priestor), celková obostavaná plocha 159 m2, terasa - východ z obývacej izby - plocha 42 m2) - rozmery chaty 11,7 m x 11,7 m - stavebný materiál -  zateplené tvárnice DURISOL 37,5 cm, priečky - materiál YTONG STATIC/ YTONG KLASIK, priečky budú vyplnené akustickou izoláciou, strecha sedlová s krytinou z pálenej škridle ( podľa dohody) - základová konštrukcia - momolitická železobetónová konštrukcia, zakladaná na pásoch a pätkách - stropná konštrukcia LEIER (250 mm), podstropné zateplenie minerálnou vlnou, sklon strechy 22 st., výška hrebeňa 5,5 m - plastové okná - izolačné trojsklo (farba podľa dohody) - dom je riešený ako jednopodlažný, 4 - izbový, obývacia izba 32 m2 je prepojená s kuchyňou, vedľa kuchyne sa nachádza komora, v obývacej izbe - kozub, ďalšie 3 izby, technická miestnosť, šatník, kúpeľňa a WCs umývadlom - samostatné - možnosť doobjednania garáže - v základnej cene je plocha na parkovanie auta - kúrenie - tepelné čerpadlo - podlahy  - v cene je základná nivelizačná vrstva - interiér domu môže byť dokončený na kľúč vrátane podláh, dverí, sanity v kúpeľni podľa dohody - kamerový systém (možné domontovať podľa dohody) - energetická trieda A0 INŽINIERSKE SIETE:   - elektrina 220 V/ 380 V - voda z vlastnej studne - odvod odpadových vôd do septiku, resp. ČOV DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - celoročne obývateľná chata sa nachádza v tichej vyhľadávanej lokalite Sigord - energetický certifikát A0, predpokladané náklady na kúrenie 30,- € / mesiac - vzdialenosť do centra Prešova je cca 10 km UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na adrese ponuky@  Môžete nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Rekreačnú chatu v chatovej oblasti v obci Jahodná pri DS
Ponúkam na predaj rekreačnú chatu v chatovej oblasti v obci Jahodná pri Dunajskej Strede, priamo pri Malom Dunaji. Ide o časť dvojdomu - 1izbovú murovanej chatu, ktorá je podpivničená a má rovnú strechu. Dispozícia rekreačnej chaty: vstupná predsieň, samostatná kuchyňa riešená na mieru so zabudovanými spotrebičmi a priestranná obývacia časť domu, kde nájdeme aj elektrický krb, ktorý sa využíva na kúrenie, krásna zrekonštruovaná kúpeľňa riešená so sprchovacím kútom spolu s toaletou. Rozlohou rekreačnej chaty je 40m2 a je možnosťou dostavby až do 110 m2. Pod celou rekreačnou chatou sa nachádza pivnica a s prednej časti domu je garáž kde je umiestnená studňa na vodu. Pozemok je oplotený, prístupová cesta je asfaltová. Murovaná chata bola zrekonštruovaná v roku 2019 okrem vonkajšieho zateplenia. V blízkosti sa nachádza reštaurácia Alba Régia a koniec záhrady končí na brehu rieky Malý Dunaj. Vzdialenosť od Dunajskej Stredy 12 km a od Bratislavy asi 50 km. Celková výmera pozemku je 350 m2. Na pozemku nájdeme útulný drevený altánok a stojisko na ohnisko. Dom je napojený na elektrinu, žumpu a má vlastnú nezávadnú studňu. Rekreačnú chatu je možné celoročne obývať. Cena: 155 000,- eur prípadne dohoda možná. Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom úveru. Poskytujeme sprostredkovanie najvýhodnejšieho úveru našim úverovým špecialistom. prípade záujmu volajte , alebo pošlite e-mail na : mgr.evasarkoziova@ Hľadáme pre našich klientov garzónky, 1 izbové, 2 izbové, 3 izbové, 4 izbové byty v celej Bratislave. Neváhajte a ponúknite! Ďakujename za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť. .
IBA u nás :Rekreačná chata s veľkým pozemkom..
EXKLUZÍVNE: IBA U NÁS – ponúkame NA PREDAJ – REKREAĆNÚ CHATU v okrese Dolný Kubín, v katastri obce Žaškov za výbornú cenu. Ten z Vás , kto má rád tiché prostredie, nádherné výhľady na okolité kopce a prírodu, kto miluje zimné a letné športy a túlanie sa po horách , lúkach a užívanie si pokoja, tak má jedinečnú šancu vlastniť rekreačnú chatu s vysporiadaným pozemkom pod chatou a ďalším pozemkom pri chate o výmerou 1502 m2. Zastavaná plocha chaty je 54 m2. Takže celková výmera pozemku a chaty je spolu je 1556 m2. Chata je jednopodlažná a podpivničená. Má sedlovú strechu pokrytú plechom. Má kamenný základ a je postavená z dreva. Drevené okná, funkčný krb v chate, na prízemí v hale veľkorysé sedenie pri krbe a ďalší priestor , ktorý sa dá aj oddeliť a tým vznikne zádverie za vstupom do chaty. Na prízemí sa nachádza menšia kuchynka vybavená chladničkou, kuchynskou linkou, sporákom, je v nej okno a dá sa prevetrať. Samostatné WC so sprchou. Bojler je nutné novým majiteľom zabezpečiť. Dreveným schodiskom sa dostane na podkrovie, kde sa v jeho dvoch častiach nachádzajú miestnosti s 11 posteľami. V hale na prízemí je možnosť spania ďalších osôb. Chata je napojená na spoločný vodovod zriadený pre niekoľko chát v tejto oblasti. Chata má vlastnú žumpu a elektrinu. Krb v hale na prízemí vykúri celú chatu a vytvorí krásnu atmosféru domova. Pred vstupom do chaty sa na pozemku nachádza prekryté sedenie, ktoré je umiestnené v príjemnom prostredí už rozrastených stromov a okrasných kríkov. Vstup na pozemok a chatu je možný z obce Žaškov po spevnenej ceste alebo pešo cez rieku Orava z hlavnej cesty smerom z Dolného Kubína na Kraľovany. Vtedy si dopravný prostriedok necháte pod cestou na vyznačenom parkovisku. Rekreačná chata v našej exkluzívnej ponuke si určite nájde nového majiteľa, ktorý ocení pokojné a slnečné prostredie, vysporiadanosť pozemku, dostupnosť z okresného mesta Dolný Kubín, nádhernú prírodu. Prípadnou rekonštrukciou, podľa želaní nového majiteľa, chata získa na ďalšej väčšej atraktívnosti. Tešíme sa na Váš záujem o obhliadky, pracujeme aj cez víkendy. Volajte na tel . .
Rekreačná chata s výhľadom a veľkým pozemkom.
EXKLUZÍVNE: IBA U NÁS – ponúkame NA PREDAJ – REKREAĆNÚ CHATU v okrese Dolný Kubín, v katastri obce Žaškov za výbornú cenu. Ten z Vás , kto má rád tiché prostredie, nádherné výhľady na okolité kopce a prírodu, kto miluje zimné a letné športy a túlanie sa po horách , lúkach a užívanie si pokoja, tak má jedinečnú šancu vlastniť rekreačnú chatu s vysporiadaným pozemkom pod chatou a ďalším pozemkom pri chate o výmerou 1502 m2. Zastavaná plocha chaty je 54 m2. Takže celková výmera pozemku a chaty je spolu je 1556 m2. Chata je jednopodlažná a podpivničená. Má sedlovú strechu pokrytú plechom. Má kamenný základ a je postavená z dreva. Drevené okná, funkčný krb v chate, na prízemí v hale veľkorysé sedenie pri krbe a ďalší priestor , ktorý sa dá aj oddeliť a tým vznikne zádverie za vstupom do chaty. Na prízemí sa nachádza menšia kuchynka vybavená chladničkou, kuchynskou linkou, sporákom, je v nej okno a dá sa prevetrať. Samostatné WC so sprchou. Bojler je nutné novým majiteľom zabezpečiť. Dreveným schodiskom sa dostane na podkrovie, kde sa v jeho dvoch častiach nachádzajú miestnosti s 11 posteľami. V hale na prízemí je možnosť spania ďalších osôb. Chata je napojená na spoločný vodovod zriadený pre niekoľko chát v tejto oblasti. Chata má vlastnú žumpu a elektrinu. Krb v hale na prízemí vykúri celú chatu a vytvorí krásnu atmosféru domova. Pred vstupom do chaty sa na pozemku nachádza prekryté sedenie, ktoré je umiestnené v príjemnom prostredí už rozrastených stromov a okrasných kríkov. Vstup na pozemok a chatu je možný z obce Žaškov po spevnenej ceste alebo pešo cez rieku Orava z hlavnej cesty smerom z Dolného Kubína na Kraľovany. Vtedy si dopravný prostriedok necháte pod cestou na vyznačenom parkovisku. Rekreačná chata v našej exkluzívnej ponuke si určite nájde nového majiteľa, ktorý ocení pokojné a slnečné prostredie, vysporiadanosť pozemku, dostupnosť z okresného mesta Dolný Kubín, nádhernú prírodu. Prípadnou rekonštrukciou, podľa želaní nového majiteľa, chata získa na ďalšej väčšej atraktívnosti. Tešíme sa na Váš záujem o obhliadky, pracujeme aj cez víkendy. Volajte na tel . .
Nižšia cena:  REKREAČNÁ CHATA a veľký pozemok1556m2
EXKLUZÍVNE: IBA U NÁS – ponúkame NA PREDAJ – REKREAĆNÚ CHATU v okrese Dolný Kubín, v katastri obce Žaškov za výbornú cenu. Ten z Vás , kto má rád tiché prostredie, nádherné výhľady na okolité kopce a prírodu, kto miluje zimné a letné športy a túlanie sa po horách , lúkach a užívanie si pokoja, tak má jedinečnú šancu vlastniť rekreačnú chatu s vysporiadaným pozemkom pod chatou a ďalším pozemkom pri chate o výmerou 1502 m2. Zastavaná plocha chaty je 54 m2. Takže celková výmera pozemku a chaty je spolu je 1556 m2. Chata je jednopodlažná a podpivničená. Má sedlovú strechu pokrytú plechom. Má kamenný základ a je postavená z dreva. Drevené okná, funkčný krb v chate, na prízemí v hale veľkorysé sedenie pri krbe a ďalší priestor , ktorý sa dá aj oddeliť a tým vznikne zádverie za vstupom do chaty. Na prízemí sa nachádza menšia kuchynka vybavená chladničkou, kuchynskou linkou, sporákom, je v nej okno a dá sa prevetrať. Samostatné WC so sprchou. Bojler je nutné novým majiteľom zabezpečiť. Dreveným schodiskom sa dostane na podkrovie, kde sa v jeho dvoch častiach nachádzajú miestnosti s 11 posteľami. V hale na prízemí je možnosť spania ďalších osôb. Chata je napojená na spoločný vodovod zriadený pre niekoľko chát v tejto oblasti. Chata má vlastnú žumpu a elektrinu. Krb v hale na prízemí vykúri celú chatu a vytvorí krásnu atmosféru domova. Pred vstupom do chaty sa na pozemku nachádza prekryté sedenie, ktoré je umiestnené v príjemnom prostredí už rozrastených stromov a okrasných kríkov. Vstup na pozemok a chatu je možný z obce Žaškov po spevnenej ceste alebo pešo cez rieku Orava z hlavnej cesty smerom z Dolného Kubína na Kraľovany. Vtedy si dopravný prostriedok necháte pod cestou na vyznačenom parkovisku. Rekreačná chata v našej exkluzívnej ponuke si určite nájde nového majiteľa, ktorý ocení pokojné a slnečné prostredie, vysporiadanosť pozemku, dostupnosť z okresného mesta Dolný Kubín, nádhernú prírodu. Prípadnou rekonštrukciou, podľa želaní nového majiteľa, chata získa na ďalšej väčšej atraktívnosti. Tešíme sa na Váš záujem o obhliadky, pracujeme aj cez víkendy. Volajte na tel . .