inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukáme prevozy dodavkami po celej SR

Kategória: Doprava a logistika

Dobrý deň, ponúkam možnosť prevozu nabytku pripadne iných veci dodavkami. Firma sidli v žarnovici. Každopadne ale nieje problem sa dohodnuť na prevoze i z inych miest pripadne krajov. Cena za km je 0.80eur pripadne dohoda.

V pripade otazok alebo žiadosťi na prevoz ma môžete kontaktovať prostrednictvom mailu:

michalpavlicek22@ pripadne telefonicky
Ponukáme prevozy dodavkami po celej SR
Podobné inzeráty
Hľadáme dopravcov s vl. dodavkami pre region Bratislava
123 Kuriér - Hľadáme skúsených dopravcov s vlastnými dodavkami na zabezpečenie nadštandardných služieb pre našich klientov v regióne Bratislava. Nástup ihneď, prijmeme dopravcov na viaceré smery v rámci Bratislavy. Bližšie informácie vám poskytneme telefonicky.
Hľadáme dopravcov s vl. dodavkami pre nové depo Strážské
Hľadáme skúsených dopravcov s vlastnými dodavkami na zabezpečenie nadštandardných služieb pre našich klientov v regióne Strážské, Humenné a blízkeho okolia, kde rozširujeme naše pôsobisko aby sme boli k našim zákazníkom bližšie. Bližšie informácie vám poskytneme telefonicky alebo emailom. Nové depo priamo v Strážskom. depo 123kurier
Vodič do 3,5 tony
Hľadáme šikovného a zodpovedného vodiča plachtovej dodávky do 3,5t. Jedná sa o medzinárodnú prepravu po celej Európskej únii, najmä Nemecko, Francúzsko, Taliansko a Španielsko. Pracuje sa cez týzden víkendy doma. Vodiči majú mesačný nájazd cca 14.000 - 18.000 tisíc kilometrov, podľa individuálnej dohody. Pre túto pozíciu vyhovujú iba uchádzači, ktorí majú skúsenosti s medzinárodnou prepravou dodávkami. TYP PRACOVNÉHO POMERU : TPP 70 eur na deň, ak šofér najazdí viac ako 18000 km, ktoré sa dajú vyfaktúrovať tak 80 eur/deň. Priemerný zárobok sa u nás pohybuje okolo 1600€ mesačne, prípadne viac podľa nájazdu. Platby sú uhrádzané vždy načas. Požiadavky: -Vodičský preukaz skupiny B -Skúsenosti s jazdením na plachtovej dodávke -Zodpovednosť -Dochvíľnosť -Starostlivosť o pridelené vozidlo -Odolnosť voči stresu -Znalosť cudzieho jazyka je výhodou 1 vodič = 1 vozidlo, teda vždy máte svoju dodávku. Všetky dodávky sú vo výbornom stave a sú poctivo servisované. Vodič má prideleného SK špeditéra ktorý sa stará o šofera po celú dobu turnusu. Hľadáme seriózneho vodiča na dlhé roky. Sme menšia firma s ľudským a férovým prístupom. Spravíme všetko pre to, aby ste u nás boli spokojní.
Vodič dodavky EU
Hľadáme šikovného a zodpovedného vodiča plachtovej dodávky do 3,5t. Jedná sa o medzinárodnú prepravu po celej Európskej únii, najmä Nemecko, Francúzsko, Taliansko a Španielsko. Pracuje sa na 2-týždňové turnusy a 3-5 dní doma. Vodiči majú mesačný nájazd cca 14.000 - 18.000 tisíc kilometrov, podľa individuálnej dohody. Pre túto pozíciu vyhovujú iba uchádzači, ktorí majú skúsenosti s medzinárodnou prepravou dodávkami a majú platné živnostenské oprávnenie. TYP PRACOVNÉHO POMERU : Živnosť (nie TPP). Nástupné platové podmienky sú 0,08€/km. Víkendy stojné - 30,00€-každých 24hodin Priemerný zárobok sa u nás pohybuje okolo 1500€ mesačne, prípadne viac podľa nájazdu. Platby sú uhrádzané vždy načas. Požiadavky: -Vodičský preukaz skupiny B -Skúsenosti s jazdením na plachtovej dodávke -Zodpovednosť -Dochvíľnosť -Starostlivosť o pridelené vozidlo -Odolnosť voči stresu -Znalosť cudzieho jazyka je výhodou Ponuka je vhodná pre záujemcov zo východného Slovenska. Naše sídlo je v Michalociach. Po dohode môže dodávka zostať aj v bydlisku vodiča. Možnosť nástupu ihneď. 1 vodič = 1 vozidlo, teda vždy máte svoju dodávku. Všetky dodávky sú vo výbornom stave a sú poctivo servisované. Vodič má prideleného SK špeditéra ktorý sa stará o šofera po celú dobu turnusu. Hľadáme seriózneho vodiča na dlhé roky. Sme menšia firma s ľudským a férovým prístupom. Spravíme všetko pre to, aby ste u nás boli spokojní.
Vodič dodavky EU
Hľadáme šikovného a zodpovedného vodiča plachtovej dodávky do 3,5t. Jedná sa o medzinárodnú prepravu po celej Európskej únii, najmä Nemecko, Francúzsko, Taliansko a Španielsko. Pracuje sa na 2-týždňové turnusy a 3-5 dní doma. Vodiči majú mesačný nájazd cca 14.000 - 18.000 tisíc kilometrov, podľa individuálnej dohody. Pre túto pozíciu vyhovujú iba uchádzači, ktorí majú skúsenosti s medzinárodnou prepravou dodávkami a majú platné živnostenské oprávnenie. TYP PRACOVNÉHO POMERU : Živnosť (nie TPP). Nástupné platové podmienky sú 0,08€/km. Víkendy stojné - 30,00€ / 24hod. Priemerný zárobok sa u nás pohybuje okolo 1500€ mesačne, prípadne viac podľa nájazdu. Platby sú uhrádzané vždy načas. Požiadavky: -Vodičský preukaz skupiny B -Skúsenosti s jazdením na plachtovej dodávke -Zodpovednosť -Dochvíľnosť -Starostlivosť o pridelené vozidlo -Odolnosť voči stresu -Znalosť cudzieho jazyka je výhodou Ponuka je vhodná pre záujemcov zo východného Slovenska. Naše sídlo je v Michalociach. Po dohode môže dodávka zostať aj v bydlisku vodiča. Možnosť nástupu ihneď. 1 vodič = 1 vozidlo, teda vždy máte svoju dodávku. Všetky dodávky sú vo výbornom stave a sú poctivo servisované. Vodič má prideleného SK špeditéra ktorý sa stará o šofera po celú dobu turnusu. Hľadáme seriózneho vodiča na dlhé roky. Sme menšia firma s ľudským a férovým prístupom. Spravíme všetko pre to, aby ste u nás boli spokojní.
Prijmeme vodiča sk.C.
Prijmeme vodiča sk.C. Práca sa vykonáva v LC, jedná sa o prevozy medzi skladmi, jazdí sa s 18 paletovým sólom. 4,50€/h. Bližšie info telefonicky.