inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame Vám na predaj útulný 4-izb. rodinný domček v obci M

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Mužla
Obec: Mužla

Na našej  domovskej stránke Vasse Reality nájdete 12 fotiek a  pôdorys  domu . Ponúkame Vám na predaj útulný 4-izb. rodinný domček v obci Mužla vo vyhľadávanej lokalite len 8 km od Štúrova  .Vhodné aj ako víkendový domček alebo aj na bývanie .
Dom bol postavený cca- 1955 rokoch . Na dome v roku 2023 prebehla čiastočná  rekonštrukcia domu. Boli menené okná na plastové okná,  parapety aj vchodové dvere , nová strecha - plechová krytina hnedej farby, parazábranu, nová žumpa -6m3,  vnútri nové omietky, a zvonka zateplený s 5 cm polystyrenom, výmena všetkých rozvodov , nové zapínače a zástrčky.  Nová betónová podlaha  -okrem dvoch izieb, v ktorých sa ponechala pôvodná drevená palubovka  v dobrom stave -stačí prebrúsiť a nalakovať .
Základné údaje:
- veľkosť parcely: 721  m2
- zastavaná plocha domu: 120 m2
- garáž: 20 m2
Popis rodinného domu:
- stavebný materiál: pálená a nepálená tehla -vonkajšie múry sú z nepálených tehál a vnútorné priečky z pálených tehál
- vchodové dvere: plastové
- strecha: nová - škridplech Maslen
- okná: plastové , parapety ,
- podlahy – drevená palubovka v 2 miestnostiach , betonová podlaha 
- vykurovanie – podľa vlastného uváženia  na elektrinu 
- voda - obecná - elektrický bojler na zohrievanie teplej vody- v cene 
-kúpeľna -pripravená na dokončenie podľa vlastných predstáv 
- v cene :  zástrčky aj vypínače nové v celom dome  , podbývka domu a zvody 
Na dvore sú menšie hospodárske budovy, klenbová pivnica. Pozemok je vyčistený a prevažne oplotený.
Dispozícia domu: chodba, 4 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc 
 K domu patrí aj samostatná  garáž a klenbová pivnica  . Dvor aj záhrada je vyčistená .  Dom je ihneď volný a čaká na nového majitela. List vlastnictva je bez ťarchy , v prípade potreby pomôžeme vybaviť aj úver v banke . 
Výhody:   Občianska vybavenosť: zdravotné stredisko , lekáreň, obchody, pošta, škôlka, umelecká škola, škola, vlaková stanica  .
Obec Mužla  sa nachádza v malebnom zákutí južného Slovenska . Leží 8 km od termálneho kúpaliska  Štúrovo , okolie dediny patrí medzi vinohradnickú oblasť , kde sa usporiadúvajú rôzne  viničné podujatia. 
Ak Vás zaujala naša ponuka nehnuteľnosti, prípadne k nej máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.  Cena je kompletná s právnym servisom. Poskytujeme kompletný právny servis – úhradu základných poplatkov – overenie + kataster; prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu. 
Sme členom REALITNEJ ÚNIE SR a NARKSU . V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle : Diana Vargová - licencovaná re
Ponúkame Vám na predaj útulný 4-izb. rodinný domček v obci M
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Útulny 3,5 izb rodinný dom na predaj, obec Méra
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj jednopodlažný 3,5 izbový rodinný dom v obci Méra. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: ● Lokalita: Méra ● Predmet: rodinný dom ● Počet izieb: 3,5 ● Zastavaná plocha domu: cca 120 m2 ● Veľkosť pozemku: 917 m2 ● Rovinatý pozemok ● Stav: čiastočná rekonštrukcia ● Materiál: zmiešaný ( kameň, tehla) ● Inžinierske siete: obecný vodovod, kanalizácia, elektrina, studňa ● Kúrenie: ústredné vykurovanie - kotol na tuhé palivo ● Strecha: škridla DISPOZÍCIA: ● predsieň, 3 priestranné izby – samostatný vstup do domu ● predsieň, kúpeľňa s wc, kuchyňa s jedálenskou časťou – 2 samostatný vstup do zadnej časti domu ● veľká terasa s gankom ● na pozemku sa nachádza drevená garáž s montážnou jamou, miestnosť na odkladanie dreva, hospodárska budova POPIS DOMU: ● útulný rodinný dom v udržiavanom stave ● vhodný pre klienta na okamžité bývanie ● rodinný dom bol postavený v 60tych rokoch ● postavený zo zmiešaných materiálov ( kameň, tehla ) ● nachádza sa v tichej cestičke ● rodinný dom má plastové okná v predných izbách, v kúpeľni, laminátová podlaha, dlažba ● tri roky dozadu bola realizovaná rekonštrukcia kúpeľne, nové obklady, dlažba, bojler na ohrev vody ● pozemok je rovinatý, ideálnej výmery ● na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, hrozno LOKALITA A OKOLIE: ● Obec je vzdialená 25 km od hraničného priechodu Milhosť ● Komfortné dochádzanie do mesta Košíc formou diaľnice smer Miškolc ● Vlakové spojenie Košice - Miškolc ( v súčasnosti spojenie do Košíc IC vlakom 4x denne ) ● obec je obľúbená slovenskými občanmi na trvalé bývanie ● občianska vybavenosť: 2x potraviny, pošta, základná škola, pohostinstvo, detské ihrisko, cyklistická dráha medzi obcou Méra – Encs, ● ostatné základné potreby sú vzdialené v obci Encs asi 3 km CENA A PLATBA: ● cena 69.999 EUR vrátane právneho servisu ● cena stanovená pri dennom kurze 1 Eur = 400 Huf ● platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením). Viac fotografii nájdete po skopírovaní linku: Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na:
Na predaj útulný rodinný dom s krbom v Dobrohošti
rodinný dom, Dobrohošť , Dobrohošť, Dunajská Streda - Na predaj útulný rodinný dom s krbom v Dobrohošti Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 85 Plocha obytnej časti m2: 66 Výmera pozemku m2: 400 Popis: Ponúkame na predaj útulný s príjemnou atmosférou rodinný domček s krbom v Dobrohošti. Rodinný domček je vhodný na celoročné bývanie ako aj rekreáciu. Pokiaľ hľadáte bývanie v tichom prostredí, táto ponuka je vhodná práve pre Vás. Dispozícia: priestranná vstupná chodba, hala z ktorej sa prejde do dvoch samostatných izieb, toalety, kúpeľne a obývacej časti spojenej s kuchyňou v ktorej sa nachádza špajza. Pozemok je pekne udržiavaný s dostatočným množstvom zelene pre oddych. Na pozemku je parkovanie pre dve autá a tiež je možnosť využiť aj parkovanie pred domom. Celkové režijné náklady bývanie sú do 140 €/mesiac. SIETE: elektrika, voda obecná /vodovod/, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza terasa, záhradný domček a studňa, ktorou je zavlažovaná záhrada. Lokalita: Dobrohošť je obec s výbornou polohou, vyhľadávaná na pokojné bývanie v krásnom prostredí s bohatými rekreačno-športovými možnosťami, ktoré okrem iného ponúka Vodné dielo Gabčíkovo, blízke jazero na vodné športy a aj rybolov. V obci sa nachádza škôlka, detské ihrisko, obecný úrad, pošta, pohostinstvá a reštaurácie. Každoročne sa tu usporadúvajú gastronomické podujatie – „Dobrohošťské pece“. Kompletnú plnú občiansku vybavenosť nájdete vo vzdialenej obce 3 km od Dobrohošti vo Vojke nad Dunajom. Bratislava a Dunajská streda sú vzdialené cca 30 km. Do Bratislavy je výborné a rýchle spojenie cez R7 a D4. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni. Bc. Simona Pániková ☏ ✉ s.panikova@ Zastavaná plocha m2: 85 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2007 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa, Káblová televízia, Internet Kúrenie: Elektrické, Solárne panely Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Simona Pániková s.panikova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal 4you Adresa: Bratislavská 79/B 902 01 Pezinok Telefón:
Predám starší rodinný domček v obci Štefanov
Directreal Casa Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj starší rodinný domček v obci Šrefanov, ktorý stojí na veľkorysom pozemku o výmere 1311m2. Domček je po čiastočnej rekonštrukcii, zateplený a zasieťkovaný , výmené okná za plastové, v kuchyni s jedálňou a chodbou je položená dlažba v modernom štýle, urobená elektrina a nové omietky. Domček má tri nepriechodné izby v pôvodnom stave z toho dve sú orientované do ulice a jedna do dvora. Dom je vykurovaný plynovými gamatkami v izbách a v kuchyni krbom. Kúpeľňa s WC je v pôvodnom stave ale plne funkčná. K domu je pristavaná budova, ktorá v minulosti slúžila ako letná kuchyňka a dieľňa avšak aj táto časť može byť využívaná aj ako obytná časť. Domček je v stave vhodnom na rekonštrukciu čo je veľkou výhodou pre budúcich majiteľov. Domček má možnosť vstupom cez podbránie taktiež tento priestor uzatvoriť a využívať ho ako garáž. Na pozemku, ktorý je slnečný a mierne svahovitý sa nachádza veľká stodola v dobro stave, ktorá môže mať rôzne využitie. Dom je napojený na kanalizáciu, vodu využíva zo studňe, ktorá je o hĺbke cca 15-20 metrov, plyn, elektrika, prístupová cesta k domu je asfaltová. Tento rodinný dom je skvelou príležitosťou ak si chcete domček prerobiť podľa vlastných predstáv. Náklady na bývanie sú vo výške 130,-EUR a dom ostáva s predajom vyprataný. Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na trhu s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti, odovzdanie nehnuteľnosti zabezpečený preberacím protokolom, prepíšeme na Vás všetky náležitosti na plynulý chod domácnosti – energie, plyn, voda, vypracujeme a odovzdáme kúpne zmluvy na príslušný katastrálny odbor, hradíme katastrálne poplatky, overenie podpisov tak aby celý proces pri kúpe a predaji bol pre Vás bezstarostný, plynulý, maximálne bezpečný a aby to bolo úplne dokonalé v prípade záujmu o kompletný servis tzn. kúpa nehnuteľnosti + hypotekárny servis ako BONUS Vás aj nasťahujeme.
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
Domček na úplnej samote Veľký Ostrov Kollárovo
Zodpovedne si inzerát prečítajte. Nie sme donútení domček predať. Hľadáme serióznych záujemcov, ktorí ocenia miesto. Domčeku sa treba povenovať, nie však náročne. Nie je to žiadna zrúcanina, barabizňa, ani hnus ktorí sú schopní majitelia predávať. Napriek tomu potrebuje rekonštrukciu. Domček je na úplnej samote v prekrásnom prostredí kde ráno vidíte slniečko vychádzať a večer zapadať. Úplne vážne. Na tomto mieste nebudete mať problém nikdy s vodou. Zapadá do toho pomyselného miesta s dostatočnou rezervou spodných vôd. 1. Má novú elektrickú skriňu priamo pri dome 2. Vodovodná prípojka v dosahu cca 650 m. Preverovali sme možnosť napojenie, bezproblémov napoja. 3. Má 2 veľké izby, menšiu obývačku, kuchyňa, sociálne zariadenie, väčšia komôrka, 4. Vzadu má kotoľňu a ďalší priestor 5. Dvor je od 11 do 14árov. Veľmi kompaktný na chov aj nenáročnú údržbu 6. Vynikajúca prístupová cesta aj bežným osobným autom. Domček akoby bol v prérii 7. Dom dlho nebol obývaný, ale nie je na tom zle. Vyzerá fajn 8. Zobytniť sa dá podkrovie 9. Je tam aj garáž, murovaná 10. Ovocné stromy a orechy, slivky a grandiciózne hrozno pred domom akoby ste boli v provensálsku 11. V minulosti bol domček napojený vraj na výdatnú studňu. V okolí Malý Dunaj a z druhej strany Váh. 8 km mesto Kollárovo, blízko Komárno. Je to miesto plné dravých vtákov, srniek (chodia aj sem), zajačikov a inej zvery. Je tu možnosť rybolovu. Všade sú rôzne vodné plochy. Cyklisti si prídu na svoje. Motorkári tiež a campovači určite. Nikdy sa tu nebude stavať z dôvodu fauny a flóry. Výstavba vylúčená. Obhliadky volať. Prosím volajte len tí, ktorí viete do čoho idete. Nemá žiadny zmysel očakávať rozprávku z 1000 a 1 noci. Je to síce nádherné miesto, ale treba sa mu povenovať a až potom budete mať prvú noc ako v rozprávke a ďaľších 1000 po nej. Možná výmena, ponúknite Možná dohoda v tejto neprajnej dobe RK NEVOLAŤ. Bojíme sa o zbytočné navyšovanie ceny. Kto takýto domček potrebuje, ten si ho nájde, alebo si ho nájde domček sám a my mu rozhodne vyjdeme v ústrety slušnou dohodou na cene. Máme záujem (my sme to nezvládli ísť tam bývať z dôvodu práce v BA) pomôcť novým majiteľom ak ich jednanie a záujem bude seriózny. Ak by ste o domček mali záujem, bude nutná bezhotovostná záloha (1000 eur) ako istina (kým sa nerozhodnete). Doklad vystavíme. Ak by som nedvíhal, mailujte určite vám zavolám, odpíšem. Pracujem na pozícií detského kurátora som stále v teréne. Nežijem na telefóne a číslo nie je služobné. Beriem ho len keď prídem z terénu. Dvor sme už na naše náklady minulý rok vyčistili. Ešte treba upraviť, vyrovnať terén, čo už nie je nič náročné. Domček nevlastníme dlho. Ak domček nepredáme, budeme v sanácií pokračovať. Dobrou radou je pre budúceho majiteľa v prípade technických potrieb obrátiť sa na firmu Gúta Service Kollárovo. Seriózna firma a dobrí ľudia.