inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame Vám na predaj veľký nadštandardný tehlový RD na luk

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Koppánymonostor
Obec: Komárom

Ponúkame Vám na predaj veľký nadštandardný tehlový RD na lukratívnom mieste Koppánymonostor neďaleko centra mesta v Komárome na  870 m2 pozemku - MAĎARSKO

Dom bol postavený z tehly a zateplený 12 cm polystyrénom. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2009. Obytná plocha je 235 m2.
V celom dome sú použité kvalitné drevené okná, drevené vchodové dvere, sieťky proti hmyzu, drevené interiérové dvere so zárubňami, barový pult, kuchynská linka na mieru z dreva, s spotrebičmi (digestor, sklokeramická varná doska, elektrická rúra a mikro (značky SIEMENS), umývačka riadu, chladnička).
V dome sa nachádzajú dve samostatné kúpeľňe s WC:
- kúpeľňa s vaňou s umývadlou, toaleta a bidet, a SAUNA.
- kúpeľňa s sprchovou kútou, s umývadlou, toaleta a bidet, práčka, sušič.

Kúrenie:   
Vykurovanie je riešené podlahovým kúrením, radiátormi alebo krbom, ktorý vykúri celý dom cez prieduchy. Internet a TV. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu. Prístupová cesta je asfaltová a je tu verejné osvetlenie. Dom je veľmi priestranný, útulný s čarokrásnou záhradkou a krásnym pozemkom.
Ďalej elektrické kovové brány, kamerový system, garáž na 3 auta (116 m2), zimná záhrada 17 m2.

Výhody:
• výborná a tichá lokalita
• krásne udržiavaný trávnik s okrasnými kríkmi
• dispozičné riešenie izieb v dome
• zariadený s nábytkom a so spotrebičmi
• dom pripravený bez ďalších investícií rovno na nasťahovanie
• nízke režijné náklady 

Cena 559 900 € ( Ft)

Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Celková plocha: 870 m2
Úžitková plocha: 351 m2
Plocha pozemku: 870 m2
Zastavaná plocha: 235 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 3
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 2
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: nie
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: verejný vodovod
Krb: áno
Zariadenie: zariadený
Garáž: áno - 3 autá
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Plyn: áno
Internet: áno - wi-fi
Materiál: tehla
Zateplený objekt: áno
Terasa: áno
Terasa plocha: 24 m2
Vykurovanie: vlastné - plyn
Ponúkame Vám na predaj veľký nadštandardný tehlový RD na luk
Podobné inzeráty
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
Na predaj nadštandardný rodinný dom s pozemkom 2.124m2 v
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj luxusný rodinný dom v Radoli s pozemkom o výmere 2.124m2. Dom ponúka nadštandardný priestor pre Vaše nové bývanie s možnosťou využitia aj na viacgeneračné bývanie a predprípravu na interiérový bazén. Na pozemku sa nachádza aj dvojgaráž so záhradným altánkom s grilom, letnou kuchyňou a kúpeľňou, tenisový kurt, jazierko. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s možnosťou využitia aj dvoch krbov ako zdrojov tepla a pohodovej atmosféry. Kolaudácia domu v roku 2003.  Dispozícia domu Suterén: sauna s odpočinkovou miestnosťou, sprchový kút s WC, práčovňa, sklad, technická miestnosť. 1. NP: vstupná chodba, spálňa, kuchyňa s jedálňou, obývacia miestnosť s krbom a východom na terasu, kúpeľňa, WC, spoločenská miestnosť s využitím ako posilňovne a herne s biliardovým stolom (miestnosť je predpripravená na osadenie bazéna 8*3m). 2.NP: chodba, 4 izby, dve kúpeľne, dve toalety, kuchyňa, šatník (kuchynský kút), dva balkóny.  Podkrovný priestor: 2 priechodné izby a šatník, tvoria otvorenú galériu. Na 2. NP je možnosť vytvorenia 2 samostatných apartmánov s vlastným vstupom z exteriéru s minimálnymi úpravami.  Výhodou je tichá lokalita, kompletná občianska vybavenosť dostupná pešo, možnosť aktívneho trávenia voľného času doma ale aj v blízkom okolí, nadštandardný obytný priestor a jedinečný pozemok s parkovou úpravou, ktorý ponúka súkromie a relax. Videoobhliadka: /watch?v=5ACnOyD3tWY Cena: 494.990 Eur. Nájdete na stránke pod ID ZA013690. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Na predaj nadštandardný dvojgeneračný  dom v obci DUNAKILITI
Vážení záujemcovia! - Ak sa rozhodnete pre našu RK, zabezpečíme Vám 5% zľavu v MERKURY MARKET ! - Realitná kancelária HDdomy Vám ponúka na predaj nadštandardný dvojgeneračný 6 + 2 izbový podkrovný rodinný dom v obci Dunakiliti neďaleko prihraničnej obce Rajka. POZEMOK: - Rozloha: 1730 m2 - Rovinatý - Upravený - Trávnatý NA POZEMKU sa nachádza: - Bazén, - Sauna, -Altánok, -Krb, -Garáž (18m2), -Dielňa, -Vedľajšia budova, - Na celom pozemku je zabudovaný zavlažovací systém na polievanie RODINNÝ DOM: - Bol postavený v roku: 1979 - Rozloha: 203 m2 - Tehlový - Podkrovný - Klimatizovaný - Bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2020 BOLA VÝMENENÁ: - Strecha, -Okná, -Zateplenie(10cm), -Elektrické vedenie, -Vodovodné potrubia, -Podlaha - Okná sú vybavené sieťkami a roletami ROZLOŽENIE RODINNÉHO DOMU: Prízemie: - Vstupná chodba, -2 izby, - Obývačka s kuchyňou, -Chodba - Kúpeľňa, -WC Podkrovie: -Schody, -3 izby, -Chodba, -Kúpeľňa s WC, -Šatník, -Zastrešená terasa Vedľajšia budova - APARTMÁN: - 1 izba, -Obývačka s kuchyňou, -Kúpeľňa s WC KÚRENIE: - Plyn - Podlahové kúrenie - krb CENA : 330 000 €, ktorá obsahuje: - Prepis nehnuteľnosti - Vybavenie pobytovej karty - Provízia pre RK. - Stručnú charakteristiku obce ako aj naše ďalšie PONUKY nájdete na stránke: NAŠA KANCELÁRIA VÁM RADA POMÔŽE: - s vybavením hypotekárneho úveru - Poskytujeme kompletný servis v slovenskom a maďarskom jazyku pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade akýchkoľvek otázok som Vám k dispozícii. +421/ - Mikuláš Csorba HDdomy /realitný maklér /
HRAŠOVÍK 7-IZB. ROD DOM, BAZÉN, DVOJGARÁŽ, POZEMOK 750M2
VIDEOPREZENTÁCIA a komplet FOTKY na Ponúkame na predaj nadštandardný, luxusný , udržiavaný, 7 izbový rodinný dom v obci Hrašovík, vzdialený len 3 km od Košíc, s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Nadštandardný rodinný dom tvare L zaujme okrem svojej priestrannosti aj veľmi dobrou dispozíciou, veľkou úžitkovou plochou, zastrešeným bazénom upravenou záhradou, ale aj kvalitou použitých materiálov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Zastavaná plocha :232m2 Úžitková plocha domu: 390m2 Pozemok : 750 m2 Garáž : 30m2 Vlastníctvo: osobné Kolaudácia : r.2000 Stav: kompletná rekonštrukcia Energie: 200€ DISPOZÍCIA: Dom je dvojpodlažný ,má dva vchody a veľkú prechodovú dvojgaráž, cez ktorú sa dostanete do domu. Prízemie domu tvorí: vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou,1xizba(hosťovská), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, špajza, priestranná hala s kachľovou pecou z ktorej sa dostanete na zimnú terasu a do záhrady, technická miestnosť s výstupom do oddychovej časti domu, kde nájdete zastrešený bazén s filtráciou a infrasaunu. Na poschodie sa dostanete dreveným schodiskom z chodby, kde sa nachádza obytná otvorená galéria, 5x priestranná izba z toho 1 prechodová , balkón, šatník,kúpeľňa s vaňou a WC, výstup na povalu. POPIS DOMU: • Okná a vchodové dvere: plastové a drevené • Steny :sádrové omietky • Podlahy : plávajúce, keramická dlažba. • Vybavenie kúpeľní : vaňa, sprchvací kút, umývadlá so skrinkou, zrkadlá,priestor pre práčku. • Vybavenie kuchyne : kuchynská linka, indukčná varná doska, teplovzdušná elektrická rúra, chladnička s mrazničkou. • Ostatné vybavenie: drevené interiérové dvere a zárubne, vstavané skrine. • IS:plyn,elektrina,vlastná kopaná studňa, verejný vodovod, kanalizácia, optika. • Strecha : sedlová - kanadský šindel. • Kúrenie: plynové - teplovodné radiatormi, kondenzačným telesom. zimná terasa- podlahové kúrenie. v hale - kachľovou pecou. • Konštrukcia objektu: tehlová,zateplená. • Stav objektu: luxusný , nadštandardný rodinný dom bez investícii, s veľkou úžitkovou plochou 390 m2 so zastrešeným bazénom a infrasaunou poskytuje dostatočné súkromie a komfortné bývanie. ZÁHRADA: Na záhrade nájdete ovocnè stromy, altánok s grilom, pergolu s posedením, kde nájdete dostatočné miesto pre oddych a relax po práci. Prístup na pozemok je cez automatickú bránu, ktorý je vyložený zámkovou dlažbou. Parkovanie pre viac áut možné v prednej časti pozemku alebo vo veľkej garáži pre 2 autá. Dom sa predáva vrátane zariadenia a vybavenia. LOKALITA a OKOLIE: Nehnuteľnosť sa nachádza len 3 km od Košíc, s veľmi dobrou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. CENA A PLATBA • cena – 435.000,- Eur • platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotéky , s ktorou Vám veľmi radi pomôžeme.
EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný RD v Zelenči
V exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj nadštandardný tehlový dvojgeneračný rodinný dom v obci Zeleneč. RD v osobnom vlastníctve je postavený na pozemku s rozlohou 219m2. Podlahová plocha domu je 160m2. Kolaudovaný bol v roku 2010. Súčasťou RD je aj garáž s elektrikou aj vodou, pred garážou je prístrešok na ďalšie auto a pred domom je parkovanie pre ďalšie dve autá. Dom sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom, medzi výhody domu patrí klimatizácia hore aj dolu, kamerový systém vonku prípojky na internet Swan, Skylink TV, anéna na wifi pripojenie, elektrické žalúzie na prízemí, strešné okná zn. Roto, tieniace rolety na strešných oknách, zasklená terasa s ohrievačom, batériová závlaha v trávniku na dvore. Dispozícia domu: Prízemie: - zádverie so schodiskom - chodba - izba - kuchyňa s jedálenskou časťou - obývacia izba - chodba - spálňa so šatníkom - samostatná toaleta - kúpeľňa s vaňou Poschodie: - obývacia izba s halou - spálňa - miestnosť s predprípravou na kuchyňu - samostatná toaleta - kúpeľňa so sprchovým kútom - izba Mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby sú 200 EUR. Obec Zeleneč je vzdialená iba 5km od Trnavy a poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza zdravotné stredisko, pošta, základná škola, materská škola, lekáreň, potraviny, autobusová zastávka. Nová lokalita rodinných domov poskytuje plnohodnotné bývanie v tichej časti obce, no zároveň ste iba pár minút jazdy autom od mesta Trnava. Výhodou je rýchle napojenie na R1/D1. Cena nehnuteľnosti: 348 000 €. V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info na tel.č.: Mgr. Simona Belianska (belianska@) © Text, video aj foto - dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný RD v Zelenči
V exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj nadštandardný tehlový dvojgeneračný rodinný dom v obci Zeleneč. RD v osobnom vlastníctve je postavený na pozemku s rozlohou 219m2. Podlahová plocha domu je 160m2. Kolaudovaný bol v roku 2010. Súčasťou RD je aj garáž s elektrikou aj vodou, pred garážou je prístrešok na ďalšie auto a pred domom je parkovanie pre ďalšie dve autá. Dom sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom, medzi výhody domu patrí klimatizácia hore aj dolu, kamerový systém vonku prípojky na internet Swan, Skylink TV, anéna na wifi pripojenie, elektrické žalúzie na prízemí, strešné okná zn. Roto, tieniace rolety na strešných oknách, zasklená terasa s ohrievačom, batériová závlaha v trávniku na dvore. Dispozícia domu: Prízemie: - zádverie so schodiskom - chodba - izba - kuchyňa s jedálenskou časťou - obývacia izba - chodba - spálňa so šatníkom - samostatná toaleta - kúpeľňa s vaňou Poschodie: - obývacia izba s halou - spálňa - miestnosť s predprípravou na kuchyňu - samostatná toaleta - kúpeľňa so sprchovým kútom - izba Mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby sú 335 000 €. Obec Zeleneč je vzdialená iba 5km od Trnavy a poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza zdravotné stredisko, pošta, základná škola, materská škola, lekáreň, potraviny, autobusová zastávka. Nová lokalita rodinných domov poskytuje plnohodnotné bývanie v tichej časti obce, no zároveň ste iba pár minút jazdy autom od mesta Trnava. Výhodou je rýchle napojenie na R1/D1. Cena nehnuteľnosti: 348 000 €. V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info na tel.č.: Mgr. Simona Belianska (belianska@) © Text, video aj foto - dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.