inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame Vám prenájom nebytového priestoru v meste Komárno

Kategória: Kancelárie

Typ: Kancelárie
Ulica: Bratislavská cesta
Obec: Komárno

Ponúkame Vám prenájom nebytového priestoru v meste Komárno vo výmere 150 m2, pozostávajúcich zo 4 kanc. priestorov, 1 kuchyne, 2 toaliet a recepcie.

Priestory prešli celkovou modernou  rekonštrukciou. Priestory sú zabezpečené moderným vykurovaním, klimatizáciou, protipožiarnou ochranou, video vrátnikom, a centrálnym alarmom. Parkovanie tiež k dispozícií. Poloha objektu s výbornou dostupnosťou do centra mesta osobným vozidlom aj MHD. Pre klientov je výhodou bezproblémové a bezplatné parkovanie v blízkosti objektu.

Cena : 1300 eur + réžia (dvojmesačná kaucia)

V cene je zahrnutý kompletný právny servis.

Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: úplne prerobený
Celková plocha: 150 m2
Úžitková plocha: 150 m2
Zateplený objekt: áno
Kúpeľňa: áno
Počet podlaží: 4
Počet izieb: 5
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 2
Výťah: áno
Energetický certifikát: áno
Klimatizácia: áno
El. napätie: 230V
Parkovanie: áno
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: nezariadený
Garáž: nie
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Internet: áno - wi-fi
Materiál: Zmiešané
Zateplený objekt: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Ponúkame Vám prenájom nebytového priestoru v meste  Komárno
Podobné inzeráty
Dražba nebytového priestoru v Žiline
Pripravili sme si pre Vás dražbu nebytového priestoru, ktorý sa nachádza na 9. poschodí bytového domu na ulici Závodská cesta 14, 010 01 Žilina. Byt tvorí jedna miestnosť a loggia, ktorá sa do podlahovej plochy nebytového priestoru nezarátava. Celková výmera draženého objektu je 7,79 m². Bytový dom bol v roku 2019 kompletne rekonštruovaný a modernizovaný. Dražba dňa: 22.05.2023 o 10:00 hod Miesto dražby: Kongresová sála v hoteli Galileo, Hlinská 25, Žilina Najnižšie podanie: 14.500 EUR Minimálne prihodenie: 200 EUR Dražobná zábezpeka: 2.900 EUR Obhliadka č.1: 05.05.2023 o 10:45 hod Obhliadka č.2: 16.05.2023 o 10:45 hod Pre viac informácii ako aj znalecký posudok k draženému objektu navštívte našu stránku Dušan Pokoš Mail: dpokos@
CENTRUM - nebytový priestor 73 m2 vhodný na podnikanie - Tre
B10 Vám ponúka na predaj výnimočnú ponuku nebytového priestoru rozdeleného na 2 časti o výmere 73 m2, vhodného na podnikanie alebo investíciu. Nebytový priestor sa nachádza v širšom centre mesta Trenčín a tým pádom ponúka ideálnu pozíciu pre veľkú škálu podnikateľských zámerov. Nachádza sa na prízemí zatepleného bytového domu, vďaka čomu spadá pod správu bytového správcu. Technický stav: Priestor si v roku 2022 prešiel kompletnou rekonštrukciou, vďaka čomu si nevyžaduje žiadne ďalšie zásahy a investície. Menili sa interierové dvere s obložkami, elektroinštalácia, kuchynská linka, stierky, rozvody vody a mnoho ďalšieho. Pár rokov dozadu boli na priestore vymenené aj plastové okná so vstupnými dverami a dlažba v každej miestnosti. Priestor disponuje aj elektronickým zabezpečovacím systémom so senzormi pri každom možnom vstupe. Takisto je zrealizovaná príprava na kamerový systém a TV priamo vo vstupnej časti priestoru. Veľkou výhodou je vybudovanie dvoch WC, umývadla v miestnosti 2 (viď pôdorys v ponuke) a kuchynky s ďalším umývadlom. Počas rekonštrukcie vodovodných rozvodov sa spravila aj príprava na sprchový kút. Dispozícia: Priestor je veľmi dobre dispozične vyriešený a bol pripravený pre ambulanciu lekárov (možnosť využitia aj ako kancelárie, služby alebo hocijaký iný podnikateľský zámer). Vstupom do priestoru sa dostávame do spoločnej chodby kde sa nachádza vstup do jedného z WC. Z tejto vstupnej chodby sa vľavo a aj vpravo vstupuje do priestranných samostatných miestností. Z oboch miestností sa dostávame do zadnej časti priestoru kde sa nachádza sklad, kuchynka a druhé WC. Vďaka ideálnej dispozicii sa priestor dá rozdeliť na dve časti so spoločným vstupom a kuchynkou a využívať alebo prenajímať každú časť zvlášť. Lokalita: Nebytový priestor sa nachádza vo veľmi lukratívnej lokalite, na okraji centra mesta Trenčín na ulici Horný Šianec (vstup do priestoru od Ulice Hviezdoslavova). Na pešo sa od priestoru nachádza množstvo reštaurácii, kaviarní, obchodov, banky, kataster, okresný úrad a historické centrum mesta. Okolo priestoru denne prejde veľké množstvo ľudí a výhodou jeho polohy na prízemí je maximálne súkromie (vysoké kry pred oknami do miestností) v kombinacii s viditelňosťou vstupu pre možnosť reklamy. Odporúčanie: Ak hľadáte ideálny priestor pre Vaše podnikanie alebo investičný zámer ktorý sa bude nachádzať na pešiu dostupnosť pre Vás a Vašich klientov, potom ste našli ten správny! V kombinacii s rekonštrukciou, dispoziciou a lokalitou Vám nebude nič brániť k rozbehnutiu alebo pokračovaniu Vášho či niekoho iného podnikania. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 109164 Cena: 128 600.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Ponúkame na prenájom komerčný priestor v centre Komárna
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na prenájom komerčný priestor v centre mesta Komárno. Celková podlahová plocha miestnosti je 17,6 m2 . Ponúkaný priestor tvorí svetlá miestnosť s dvoma oknami v ktorej sa nachádza umývadlo a veľké zrkadlo. K uvedenému priestoru patrí tiež samostatné WC s umývadlom a chodba. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza vo dvore meštianskeho domu, priamo v centre mesta Komárno, na pešej zóne hneď vedľa námestia. Podlaha z PVC, kúrenie zabezpečujú plynové kachle. Miestnosť boda ešte na začiatku roka využívaná ako kadernícky salón. Vhodné ako kozmetický salón, kaderníctvo, nechtové alebo tetovacie štúdiou, kancelária,.... . Majiteľ vie uvedený priestor prispôsobiť požiadavkam nájomníka. Cena: 150 Eur mesačne spolu s réžiou! Odporúčame osobnú prehliadku. V prípade ak hľadáte komerčný priestor v historickom centre mesta Komárno neváhajte nás kontaktovať na čísle: .
Priestor na prenájom na M.R.Śtefánika, Komárno
Ponúkame na prenájom priestor o rozlohe 50m2. Pozostáva z jednej veľkej miestnosti, kuchyne a WC. V miestnosti je plávajúca podlaha a v soc. miestnosti je keramická dlažba. Priestor sa nachádza v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. Veľkou výhodou je parkovanie pri budove. Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo o danú ponuku tak ma neváhajte kontaktovať na t.č.
Prenájom nebyt. priestoru (29 m2) s výkladom na Seberiniho
Prenájom nebytového priestoru s výkladom na prízemí novostavby byt. domu na Seberiniho ul. v Bratislave – Ružinove. Priestor má 28,40 m², je kolaudovaný ako obchodný priestor, má klimatizáciu, ústredné kúrenie, SUV/TUV, podlaha je z dlažby, má kuch. linku, WC s umývadlom, je vetrateľný cez elektrické okná s fóliami. Nájomca si môže priestor dokončiť/zmeniť podľa svojich potrieb a predstáv, dokončenie priestoru sa po dohode započíta s nájmom. K priestoru prislúcha park. státie o veľkosti 11,5 m². Priestor je vhodný na poskytovanie služieb obyvateľom okolia, obchod aj kanceláriu/sídlo firmy. Cena mesačného nájmu je 820 EUR vrátane park. státia + energie (150 EUR + DPH).
Priestory pre administratívu ale služby, Hollého 3
Priestory pre obchod, administratívu alebo služby s parkovaním na prenájom – nové polyfunkčné centrum na Hollého 3, Košice IH Real Estate s.r.o. Vám ponúka na prenájom priestory v kompletne rekonštruovanom polyfunkčnom centre na Hollého 3 v Košiciach. Priestory sú vhodné na využitia ako obchodné prevádzky, zariadenia služieb (ambulancie, starostlivosť o telo a iné) alebo kancelárske prevádzky. Priestory sa nachádzajú v úplnom centre mesta, s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou a dostatkom parkovacích miest. Na prenájom Vám ponúkame komerčné priestory na druhom až piatom nadzemnom podlaží v rôznej dispozícii a výmere. Jednotlivé bloky uvedené v pôdorysoch je možné kombinovať/spájať a dispozične členiť podľa Vašich požiadaviek. LOKALITA • Centrum mesta vzdialené len 3 minúty pešo (400 m OC Aupark, 250 m Congress Hotel Centrum, 550 m Hlavná ulica); • Výborná dopravná dostupnosť (železničná stanica 5 min, autobusová stanica 5 min, MHD zastávky v bezprostrednom okolí); • Známe miesto, ku ktorému sa dobre naviguje (15 rokov známe ako klientske centrum VSD); • Bezproblémové parkovanie pre Vás a Vašich zákazníkov priamo pred Vašim priestorom. HLAVNÉ BENEFITY VÁŠHO PRIESTORU: • Kompletné stavebné a dispozičné úpravy podľa Vašich potrieb; • Plne klimatizované priestory; • Parkovanie pre Vás a Vašich zákazníkov priamo pred budovou; • Vlastné sociálne zázemie; • Široká variabilita dispozičného členenia priestoru ako aj účelu využitia priestoru; • Napojenie priestoru na prípojky vody a odpadu a z toho vyplývajúca variabilita využitia priestoru na Vami požadovaný účel; • Podružné meranie spotreby všetkých médií; • Pripojenie na optický internet (SWAN, Antik, Telekom); • Bezbariérový prístup; VAŠA CENA: • Cena nájmu pri viazanosti min. 3 rokov: 8,50 Eur / m2; • Cena médií (voda, elektrická energia, teplo) vo forme mesačných záloh: 2,00 Eur / m2; • Parkovacie miesto: 45 Eur; • Zľava z výšky nájmu za priestor nad 150 m2 - vo výške 5%; • Zľava z výšky nájmu: v prípade min. 5 ročnej zmluvnej viazanosti - vo výške 5%; Ceny sú uvedené bez DPH. Našim cieľom je poskytnúť Vám priestor pre úspešné, dlhodobé a pohodlné fungovanie Vašej prevádzky. Ak máte záujem o obhliadku a/alebo bližšie informácie, kontaktujte prosím zákaznícky servis našej spoločnosti IH Real Estate, s.r.o., kontakt: +421 (0) .