inzercia, predaj, predám, bazár

Poorboy's Natural Look (473 ml)

Kategória: Príslušenstvo

Predám oživovač a čistič plastov Poorboy's Natural Look (473 ml).
Balenie je neotvorené.
Poorboy's Natural Look (473 ml)
Podobné inzeráty
BMW E90 E92 E93 M3 predné Splitters
Predám tieto čisto nové predné Lip Splitters vhodne na BMW E90 E92 E93 M3 malo by to asi sedieť aj na repliku nárazník M3 look ja som to chybne objednal na moju E91 ale to nesedí Materiál je Fake vizuálny Carbon Look + je k tomu obojstranná páska na inštaláciu Cena:45€ najlepšie osobný odber Prešov/Košice pripadne viem poslať aj poštou
Tankovanie palivo Natural zľava dohodou
Dostal som bonusovú kartu na ktorej mám ešte k dispozícii možnosť natankovať za 60 eur palivo Natural 95. Bohužiaľ už nevyužijem, preto ponúkam možnosť si natankovať, v mojej prítomnosti, palivo by som kartou uhradil výmenou za hotovosť. Volajte iba záujemcovia. Inzerujem iba z dôvodu aby nárok na tankovanie neprepadol a mohol poslúžiť za rozumnú ponuku. Plati do konca februára, ideálne dnes, nasledujú dni som pracovne vyťažený. Bratislavský kraj iba.
Slime Smart Repair - set na opravu pneu ( PC: 1.099kč )
Prodám nepoužitý set na opravu pneu od firmy SLIME. Sada na opravu pneumatik Slime Smart Spair je ideálním nástrojem pro opravu pneumatik a nafukovacích člunů. Použití sady je velmi jednoduché a spolehlivě zaceluje průrazy až do velikosti 6 mm. Sada na opravu pneumatik Slime Smart Spair obsahuje výkonný 12V vzduchový kompresor s integrovaným tlakoměrem a kabelem do auto zásuvky. Součástí balení je rovněž vzduchová hadička, nástavec na odebrání vložky ventilu, sada nástrojů s adaptéry a hadička na huštění. Sada na opravu pneumatik Slime Smart Spair je dodávána s těsnícím tmelem na pneumatiky Slime o objemu 473 ml. Zakoupeno na - původní cena 1.099kč. Více foto a video zašlu na e-mail. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v případě platby předem na účet zašlu poštou nebo zásilkovnou. Cena 400kč / 16€.
Meguiar's Hybrid Ceramic Kit
Predám novú sadu Meguiar's Hybrid Ceramic Kit. Mám 2 kusy. Pri platbe vopred za 2 ks je doprava zdarma. Dokonalá starostlivosť a maximálna ochrana laku vášho auta Chcete mať svoje auto vždy stopercentne v poriadku? Z toho dôvodu hľadáte autokozmetiku, ktorá je vysoko kvalitná a zároveň ju možno jednoducho aplikovať aj v domácich podmienkach? Potom by vám v garáži nemala chýbať ani autokozmetika Meguiar's Hybrid Ceramic Kit. Ide o sadu hybridných keramických produktov, ktoré zabezpečia najkvalitnejšiu ochranu, ľahkú údržbu a zabezpečenie extrémneho odpudzovanie vody z laku auta. Kľúčové vlastnosti autokozmetiky Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Špeciálna autokozmetika Hybrid Ceramic Kit od spoločnosti Meguiar's Perfektná starostlivosť o lak auta Najmodernejšia hybridná keramická technológia polymérov a SiO2 Extrémne odpudzovanie vody zabezpečuje tzv. „samočistiaci efekt“ Veľmi jednoduchá aplikácia Sada je určená pre všetkých milovníkov automobilov Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Sada autokozmetiky Meguiar's Hybrid Ceramic Kit obsahuje: Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax (473 ml) Prípravok Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax využíva najmodernejšiu hybridnú keramickú technológiu polymérov a SiO2 na maximálnu ochranu laku s extrémnou hydrofobitou. Aplikáciou vosku zaistíte vysokú odolnosť laku, bicyklov, plastov, svetiel, gumových častí a ďalších povrchov. Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Meguiar's Hybrid Ceramic Wax (768 ml) Maximálna ochrana laku tekutým hybridným keramickým voskom s technológiou SiO2 a polymérov, ktorý na povrch ľahko aplikujete pomocou rozprašovača. Prípravok možno použiť aj na samostatnú ochranu laku bez kombinácie s ďalšími produktmi. Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer (768 ml) Súčasťou sady Meguiar's Hybrid Ceramic Kit je detailer na každodenné udržanie perfektného vzhľadu auta. Vďaka hybridnej keramickej technológii efektívne odstraňuje ľahké nečistoty a dodáva povrchu laku extrémnu hladkosť a posilňuje jeho lesk.
Meguiar's Hybrid Ceramic Kit
Predám novú sadu Meguiar's Hybrid Ceramic Kit. Dokonalá starostlivosť a maximálna ochrana laku vášho auta Chcete mať svoje auto vždy stopercentne v poriadku? Z toho dôvodu hľadáte autokozmetiku, ktorá je vysoko kvalitná a zároveň ju možno jednoducho aplikovať aj v domácich podmienkach? Potom by vám v garáži nemala chýbať ani autokozmetika Meguiar's Hybrid Ceramic Kit. Ide o sadu hybridných keramických produktov, ktoré zabezpečia najkvalitnejšiu ochranu, ľahkú údržbu a zabezpečenie extrémneho odpudzovanie vody z laku auta. Kľúčové vlastnosti autokozmetiky Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Špeciálna autokozmetika Hybrid Ceramic Kit od spoločnosti Meguiar's Perfektná starostlivosť o lak auta Najmodernejšia hybridná keramická technológia polymérov a SiO2 Extrémne odpudzovanie vody zabezpečuje tzv. „samočistiaci efekt“ Veľmi jednoduchá aplikácia Sada je určená pre všetkých milovníkov automobilov Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Sada autokozmetiky Meguiar's Hybrid Ceramic Kit obsahuje: Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax (473 ml) Prípravok Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax využíva najmodernejšiu hybridnú keramickú technológiu polymérov a SiO2 na maximálnu ochranu laku s extrémnou hydrofobitou. Aplikáciou vosku zaistíte vysokú odolnosť laku, bicyklov, plastov, svetiel, gumových častí a ďalších povrchov. Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Meguiar's Hybrid Ceramic Wax (768 ml) Maximálna ochrana laku tekutým hybridným keramickým voskom s technológiou SiO2 a polymérov, ktorý na povrch ľahko aplikujete pomocou rozprašovača. Prípravok možno použiť aj na samostatnú ochranu laku bez kombinácie s ďalšími produktmi. Meguiar's Hybrid Ceramic Kit Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer (768 ml) Súčasťou sady Meguiar's Hybrid Ceramic Kit je detailer na každodenné udržanie perfektného vzhľadu auta. Vďaka hybridnej keramickej technológii efektívne odstraňuje ľahké nečistoty a dodáva povrchu laku extrémnu hladkosť a posilňuje jeho lesk.