inzercia, predaj, predám, bazár

Popolnik z ružového mramoru

Kategória: Ostatné

Predám malý popolník z marmoru 8x8cmx2cm ,pre fajčiara./Vid foto/. Popolnik má kresbu ,nie je prasknutý. Pošlem na dobierku,cena+ poštovné.
Popolnik z ružového mramoru
Podobné inzeráty
Nástenný popolník
Predám úplne nový popolník, je možné ho upevniť na stenu. Popolník je uzamykateľný.
Váza + popolník
Predám krásnu súpravu vázu s popolníky s krásnym motívom. Na váze je z každej strany iný motív a tiež na popolníky sú 4 druhy kvietkov v každom motíve sú iné kvietky. Farba je slonová kosť alebo maslová farba . Váza aj popolník sú masívne. Váza má výšku 24 cm Cena 35 eur Popolník má šírku 15,5 cm Cena 25 eur Ak máte záujem, pozrite si všetky moje inzeráty. Mobil
Podnos/tácka s imitáciou mramoru, priemer 19cm
Predám podnos/tácku s imitáciou mramoru o priemere 19cm. Možno použiť na kozmetiku, parfémy… Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Pezinok, Senec, Trnava, Smolenice. Poštou/Packetou posielam v prípade uhradenia poštovného kupujúcim.
Kupelnova zostava z umeleho mramoru-OPAL
Predam kupelnove zrkadlo a policu z umeleho mramoru-OPAL,roz.100x56cm,polička dl.90cm,širka 13cm,cena 25€.
Mažiar z mramoru
Predam krasny maziar z mramoru. Rozmer cca 7x7x10. Na fotke odfoteny s 2 eur mincou pre predstavu o velkosti. Viem poslat aj postou.
Konferenčný stolík Noble sivý mramor strieborný 62 cm
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Absolútnym lákadlom tohto extravagantného konferenčného stolíka je nepochybne pôsobivá stolová doska zo sivého mramoru. Mramor opatrne leštený, ako žiadny iný prírodný produkt, svieti a odhaľuje jeho individuálne zrno, ktoré sa vytvorilo v miléniových geologických procesoch. Zdá sa, že početné sivé odtiene mramoru sa spolu tavia ako jemné vlny a výsledkom je jedinečný vzor, ​​vďaka ktorému je každý konferenčný stolík jedinečný. Každý stôl je inšpirovaný veľmi individuálnym farebným nákresom a autentickými prvkami z kameňa. Tento konferenčný stolík sa vyznačuje štýlovou ľahkosťou Veľký okrúhly mramorový disk stojí na filigránovom kovovom rámom v striebre. Kombinácia ručne vyrobenej kamennej dosky a jemného rámu nespôsobí, že stôl bude masívny. Stolík odporúčame skombinovať so zodpovedajúcim bočným stolom. Vaša obývačka sa tak stane harmonicky zariadeným miestom, ktoré je plné elegancie a najvyššej kvality. 38011 Rozmery (približne): 62 cm x 33 cm x 62 cm (ŠxVxH) Stolové nohy: 1 cm x 1 cm Hrúbka stola: 15 mm Ø dosky stola: 60 cm Farba: sivá Materiál: mramor, kovový strieborný rám