inzercia, predaj, predám, bazár

Poporodny brusny pas Medela

Kategória: Tehotenské oblečenie

Poporodny stahujuci brusny pas Medela, nepouzity, velkost L. Kontaktujte ma prosim mailom. Cena uz s postou
Poporodny brusny pas Medela
Podobné inzeráty
Queenbee popôrodný pás
Teplý pás s flexibilnými prednými gumami je ideálny na použitie hneď po prirodzenom pôrode. Po pôrode sekciou počkajte minimálne 7 dní, predtým ako začnete používať pásy. Queenbee popôrodný pás XL/XXL 90 - 109 cm Popôrodný pás je veľmi vhodný po pôrode, pretože bruško sa bude rýchlo zmenšovať a pás sa dá pekne prispôsobovať. Veľkosť viete regulovať suchými zipsami a elastickými gumami na prednej časti. Je zateplený - teplo tiež prispieva k sťahovaniu maternice.
Poporodný pás BabyOno veľk. S
Poporodný pás BabyOno veľk. S - nový, nepoužívaný Popôrodný pás je určený pre ženy po akomkoľvek pôrode aj cisárskom reze. Používa sa na spevnenie nadmerne napnutej brušnej steny a na zníženie rizika brušnej hernie. Pás pomáha tlmiť pooperačné bolesti rezu, dáva vám pocit bezpečia a pohodlia; a tiež uľahčuje skorý začiatok cvičenia na posilnenie brušných svalov. Vlastnosti: - posilňuje presilené brušné svaly po pôrode - zabraňuje rozvoju pooperačnej brušnej hernie - tlmí pooperačné bolesti rezu a tým vám dáva pocit bezpečia - uľahčuje skorý začiatok cvičenia na posilnenie brušných svalov Materiál: 49% polyester, 23% polyamid, 28% latex. Rozmery: výška 24 cm Hmotnosť: 100 g S – 80-90 cm 9€ + pošta
Popôrodný  pás
Predám popôrodný pás, nepoužívaný (nemôžem ho nosiť ) veľkosť XL Popôrodný pas zn. Chicco veľkosť M párkrát nosený
Popôrodný pás
Predám popôrodný pás veľkosť L za 10€ Popôrodný pás nastaviteľný UNI za 13€ Obidva v perfektnom stave, ako nové.
Popôrodný pás a pás na cvičenie Patrícia Vittek x qnb
Raz použitý popôrodný pás je to zaroven aj pás na cvičenie značky queenbee v spolupráci s Patriciou Vittek, veľkosť M vhodné pre obvod pása 70-80 cm. Má niekoľko suchých zipsov takže sa dá veľkosť pekne nastaviť aj pre menší pás.
Popôrodný pás a pás na cvičenie Patrícia Vittek x qnb
Len vyskúšaný popôrodný pás je to zaroven aj pás na cvičenie značky queenbee v spolupráci s Patriciou Vittek, veľkosť M vhodné pre obvod pása 70-80 cm. Má niekoľko suchých zipsov takže sa dá veľkosť pekne nastaviť aj pre menší pás.