inzercia, predaj, predám, bazár

Popôrodný pás

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám popôrodný pás, nepoužívaný (nemôžem ho nosiť ) veľkosť XL
Popôrodný pas zn. Chicco veľkosť M párkrát nosený
Popôrodný  pás
Podobné inzeráty
Queenbee popôrodný pás
Teplý pás s flexibilnými prednými gumami je ideálny na použitie hneď po prirodzenom pôrode. Po pôrode sekciou počkajte minimálne 7 dní, predtým ako začnete používať pásy. Queenbee popôrodný pás XL/XXL 90 - 109 cm Popôrodný pás je veľmi vhodný po pôrode, pretože bruško sa bude rýchlo zmenšovať a pás sa dá pekne prispôsobovať. Veľkosť viete regulovať suchými zipsami a elastickými gumami na prednej časti. Je zateplený - teplo tiež prispieva k sťahovaniu maternice.
Poporodný pás BabyOno veľk. S
Poporodný pás BabyOno veľk. S - nový, nepoužívaný Popôrodný pás je určený pre ženy po akomkoľvek pôrode aj cisárskom reze. Používa sa na spevnenie nadmerne napnutej brušnej steny a na zníženie rizika brušnej hernie. Pás pomáha tlmiť pooperačné bolesti rezu, dáva vám pocit bezpečia a pohodlia; a tiež uľahčuje skorý začiatok cvičenia na posilnenie brušných svalov. Vlastnosti: - posilňuje presilené brušné svaly po pôrode - zabraňuje rozvoju pooperačnej brušnej hernie - tlmí pooperačné bolesti rezu a tým vám dáva pocit bezpečia - uľahčuje skorý začiatok cvičenia na posilnenie brušných svalov Materiál: 49% polyester, 23% polyamid, 28% latex. Rozmery: výška 24 cm Hmotnosť: 100 g S – 80-90 cm 9€ + pošta
Popôrodný pás
Predám popôrodný pás veľkosť L za 10€ Popôrodný pás nastaviteľný UNI za 13€ Obidva v perfektnom stave, ako nové.
Popôrodný pás a pás na cvičenie Patrícia Vittek x qnb
Raz použitý popôrodný pás je to zaroven aj pás na cvičenie značky queenbee v spolupráci s Patriciou Vittek, veľkosť M vhodné pre obvod pása 70-80 cm. Má niekoľko suchých zipsov takže sa dá veľkosť pekne nastaviť aj pre menší pás.
Popôrodný pás a pás na cvičenie Patrícia Vittek x qnb
Len vyskúšaný popôrodný pás je to zaroven aj pás na cvičenie značky queenbee v spolupráci s Patriciou Vittek, veľkosť M vhodné pre obvod pása 70-80 cm. Má niekoľko suchých zipsov takže sa dá veľkosť pekne nastaviť aj pre menší pás.
Popôrodný sťahujúci pas
Predám popôrodný sťahujúci pas málo používaný nakoľko žiaduci efekt sa rýchlo docielyl. Tento pás sa dá kľudne požiť nielen po pôrode ale aj na bežné nosenie a zoštíhlenie brúska. Veľkosť S Pôvodná cena 26,10€ predám za 10€