inzercia, predaj, predám, bazár

popruhy na stahovanie ,, gurtne "

Kategória: Ostatné

Popruhy na sťahovanie – ,,gurtne“ sú popruhy, ktoré Vám uľahčia prenos ťažších a rozmernejších bremien (nábytok, trezor, klavír, …).

cena za set - 80 € ( bez DPH )
momentalne vyrabame 2 typy


SET SA SKLADA: GURTNE pre 2os., spojovacie lano 4m, ocelove karabiny 2ks

pre viac informacii nas kontaktujte
popruhy na stahovanie ,, gurtne "
Podobné inzeráty
Sťahovanie Bratislava
SŤAHOVANIE BONUS Sťahovanie práce Bratislava,Nitra,Senec, Pezinok, Malacky, Šamorín, Trnava a okolie, celé západné Slovensko, ale odsťahuje vás do celéj EU. Sťahujeme, prepravujeme, vypratávame byty, domy na kľúč.Sťahujeme aj ťažké bremena:klavíre, trezory, piána a iné ťažké veci. Ponúkame dopravu zároveň aj vynášku vami zakúpeného nábytku,či veškerého tovaru z obchodov ako Tempo Kondela,Môbelix, Asko, Merkury Market, Ikea,,Nay a pod..Prevezieme aj stavebný materiál do 1100kg.Používame 21m3 dodavky, do ktorých sa zmestí dvoj až trojizbový byt, záleží od toho ako je zariadený. Našom portfóliu nájdete-sťahovanie a vypratávanie bytov domov kancelárií,firiem a iných bytových a nebytových priestorov. Odvezieme-dovezieme všetko na čo si zmyslíte -Preprava tovaru,nábytok,vypratávanie bytov,elektro a pod. Vypratávanie a likvidácia-Vypraceme povaly, pivnice, všetko odvezieme na zberný dvor,ale predtým všetko vyseparujeme aby naša planéta netrpela ešte viac. Ponúkame vám autodopravu.Viac o nás nájdete na stránke ( Zavolajte nám na tel: _____________________________________________ ______________________________ Sťahovanie, Doprava, sťahovanie, presťahovanie,presťahovať, prepraviť, prepravenie, odvoz, odvezenie, odviezť, dovoz, dovezenie, doviezť, prevoz, prevezenie, previezť, prevážanie, vývoz, vyviezť, vyvezenie, vozenie, vyvážanie, odvážanie, dodávka, dodávkou, hľadá, okres, mimo okres, rozvoz, rozviezť, rozvážanie, rozvoziť, naloženie, vyloženie, odvoz na zberný dvor, odvoz do zberného dvora, stahovanie nabytku, stahovacia sluzba, preprava nákupu, lacne stahovanie, odvoz, vypratanie, vypratat, vynesenie, vynášanie, stahovak, stahovaci, sťahovacie služby, vynesenie nabytku. webstránka- ( Tel:
Výhodné sťahovanie v Žiline
Sťahovanie Golem ponúka najvýhodnejšie profesionálne sťahovanie a skladovanie v Žiline, Žilinskom kraji a na celom Slovensku, medzinárodne Kontakt: e-mail: info@ * bezplatná a nezáväzná cenová ponuka * 16 rokov skúseností * množstvo doplnkových služieb * poistenie do výšky 100 000€ v cene sťahovania * dostupnosť 24h denne, aj víkendy a sviatky * na celom území SR a aj medzinárodne * sťahovanie bytov, firiem, kancelárií * sťahovanie ťažkých bremien, klavírov, trezorov * likvidácia nepotrebného vybavenia * preprava a montáže nového vybavenia * dlhodobé a krátkodobé skladovacie služby
Popruhy značky Reer
Predám detské popruhy značky Reer, raz použité. Povodna cena 8,-€. Popruhy Reer majú všestranné použitie. Sú vhodné pre deti od 6 mesiacov do 2 rokov. Chránia Vaše deti pred pádom z kočíka alebo zo stoličky. Sú tiež ideálne pre prvé krôčiky Vášho dieťatka. Nastaviteľné popruhy, ktoré sa prispôsobia telu. Popruhy spĺňajú európske normy. Vyrobené sú zo 100% nylonu.
sťahovacie gurtne
Predám sťahovacie gurtne. Ulahčujú manipuláciu a sťahovanie predmetov. Cena 8eur. Platné do zmazania. Vyzdvihnutie v TT. Pre viac klik na meno.
Odpredaj - POPRUHY 70 mm ČIERNY
Letecké opravovne Trenčín, a.s. ponúkajú na odpredaj gurtňové popruhy čiernej farby: Šírka: 70 mm Návin v 1 balení: 50 m Počet balení: 250 ks Zloženie: nie je známe Nosnosť popruhu: nie je známa Minimálna predajná cena: 3 € s DPH za kus (balenie) Minimálny odber: 50 ks Popruhy nie sú certifikované. Poznámka: možnosť použitia na výplety čalúneného nábytku, lehátok a saní, viazací materiál, rôznu domácu výrobu, atď. Popruhy sa nachádzajú v Trenčíne. Ponuka odpredaja je zverejnená na webovej stránke LOTN, a.s. ( v časti O nás - predaj majetku) po dobu 14 dní, t.j. od 01.03.2023 do 14.03.2023 do 11,00 hod. Záujemca zasiela svoju cenovú ponuku s navrhovanou cenou mailom na email: dopyt3@ v stanovenom termíne. Ponuka bude obsahovať identifikačné údaje kupujúceho (meno a priezvisko, bydlisko, tel. číslo), ponúknutú kúpnu cenu a identifikáciu hnuteľného majetku. Cena bude vrátane DPH. Po uplynutí 14 – dňovej lehoty bude komisiou vybratá ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou a následne bude uzatvorená kúpna zmluva Bližšie informácie na tel. č.: . V prípade nedostupnosti na tel. č.:.
Predám gurtňe
Zdravím predám gurtňe 100m ,