inzercia, predaj, predám, bazár

Porcelánová nadoba na maslo maselnička

Kategória: Starožitnosti

Nepoškodená.
Porcelánová nadoba na maslo maselnička
Podobné inzeráty
Villeroy boch starozitna cibulakova maselnicka
Maselnicka rucne malovana starozitna velmi velka , ma nejaky tuk vid foto je to unikat zriedkavy 75€Plus posta nie dobierka Na maslo 15x10,5 rozmer celkom 21x17
Dóza na maslo a mlieko
Krásna stará porcelánová maselnička a dóza na mlieko, vyrobené v Holandsku
Strieborná maselnička
Predám postriebrenu maselnicka, rozmer a stav vid foto Ideálne osobný odber.
Nádoby
Predám tieto nádoby (na dáždniky) 1. medená nádoba s uškom - cena 50€. 2. mosadzná nádoba s uškom a certifikátom - cena 45€. 3. medená tepaná nádoba - cena 35€. 4. nádoba kombinácia mosadz+meď - cena 50€. 5. mosadzná nádoba s levími hlavami - cena 40€.
Maselnička
Predám nádobu na maslo. Možný osobný odber Hc, NR.
Predám francúzsku secesnú kameninovú nádobu na ocot
Nádoba na ocot bola vyrobená vo Francúzsku okolo roku 1900. Je z kameniny, s jemným secesným reliéfom leknínov. Nie je značená, ale o francúzskom pôvode svedčí nápis Vinaigre. Zaujímavá kombinácia a tieňovanie farieb - béžovej a tyrkysovej. Farebné lekníny sú len z jednej strany, zboku sú bezfarebné a z ostatných dvoch strán sú steny nádoby hladké. Nádoba meria 22 cm, spolu s uzáverom 27 cm. Samotná nádoba je vo veľmi dobrom stave, len na uzávere je niekoľko oťukov, vidieť ich na fotke. Keď sa nádoba uzavrie, nič nevidno. Ak máte o nádobu záujem, pošlem Vám ju na dobierku, cena plus poštovné.