inzercia, predaj, predám, bazár

Porcelánové dekoračné doplnky mix

Kategória: Sklo, keramika

Osobny odber Trencin alebo Sl.postou. Platba na ucet, dobierkou neposielam.
Kontakt prosim mailom.

Cena za kus 3€+postovne.
Predam rozne vazicky, kocicky, dozicky..bez znacenia, cinsky porcelan, vyska ca. 6-11cm. Vitrinovy stav, bez poskodenia.
Porcelánové dekoračné doplnky mix
Podobné inzeráty
Dekoračne porcelánové taniere
Ponukam zberateľské dekoračne taniere .Posielam poštou alebo cez zasielkovnu .
Porcelánové dekorácie zo 70-tych rokov (pozri fotky):
Ponuka: porcelánové dekoračné sošky zo 70-tych rokov.
Porcelánové tanieriky
Predám 1.Porcelánové biele tanieriky používané, nepoškodené Priemer 16 cm - 2 ks biele, Priemer 12 cm - 2 ks biele , cena spolu za všetky 4 kusy je 2 eur. 2. Retro porcelánové tanieriky, nepoškodené, s kvetinovým vzorom, 6 kusov, priemer 15 cm. Cena 9 eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné ako balík na poštu a príplatok za krehké. Osobný odber je možný v Nitre. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Na dobierku neposielam.
Sklo a porcelán mix
Ponúkame rôzne sklenené poháre a porcelanové šálky 1.Porcelánové šálky ručne maľované-Made in Czechoslovakia 25€(2ks) 2.Napoleónkly z motívom pšenice 3€(3ks) 3.Poldecáky zo zlatým lemom 9€(5ks) 4.Napoleónky zo zlatým motívom 6€(4ks) 5.Obrazy s čipkou 7€ (3ks) Osobný odber ale na dobierku. V prípade záujmu poprosím píšte SMS, ďakujem.
Sklo a porcelán, dekoračné a úžitkové predmety
Sklo a porcelán, dekoračné a úžitkové predmety. Kontaktujte nás iba e-mailom alebo cez Whatsapp, na SMSky neodpovedáme. Vďaka za porozumenie
Dekoračné taniere
Predám rôzne dekoračné taniere Číslo 2. - porcelánový tanier Chicago, zachovalý nepoškodený - priemer - 21 cm - cena - 13 eur Číslo 3. - dekoračný tanier, tanier je možné zavesiť na stenu - priemer - 18,5 cm - cena - 7 eur Číslo 8. - porcelánový pozlatený tanier 55-ka, zachovalý nepoškodený - priemer - 24,2 cm - cena - 3 eura Pošlem aj na dobierku kvalitne zabalené Kontakt: emailom, sms, keď nedvíham telefón zanechajte mi sms spravu ozvem sa Ďakujem Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.