inzercia, predaj, predám, bazár

Porcelánové šálky sada 6ks Czechoslovakia, Thun

Kategória: Sklo, keramika

Predam sadu 6ks salok s tanierikmi. Made in Czechoslovakia, Thun, Angelika.

Osobne alebo na dobierku +4e
Tel:
Porcelánové šálky sada 6ks Czechoslovakia, Thun
Podobné inzeráty
Porcelánové šálky, taniere
Predám veci z porcelánu: 1.Keramická čajová konvička a hrnček v jednom,objem kanvičky je 360 ml a šálky 330 ml,nová nepouživaná (nevhodný darček),cena 8€ 2.Úplne nové nepoužívané šálky s podšálkami 3ks, zn. AML Royal Porzelain - Nemecko Design, cena 20€ 3.Úplne nové nepouživané taniere zn.AML Royal Porzelain - Nemecko Design, 3ks hlboké a 3ks plytké,cena 30€ 4.Podšálky k čajovým šálkam zn.Berandotte Czechoslovakia, mám 2ks krémovovej farby, platinová linka, 1ks bielej farby,platinová linka, ponúkam na doplnenie súpravy, cena 2€/ks 5.Plytké taniere zn.Berandotte Czechoslovakia, 5 kusov krémovej farby, platinova linka, 4ks bez poškodenia, cena 5€/ks, 1ks má trochu zošúchanú platinovú linku,omylom sa dostal do umývačky riadu, ponúkam na doplnenie súpravy, cena znížená na 3€ 6.Podšálky k šálkam na kávu zn.Thun TK, czechoslovakia,Natálie,karlovarský porcelán,bielej farby, platinová linka,mám 3ks,ponúkam na doplnenie súpravy,cena 1€/kus 7.Podšálka k čajovej šálke zn. Thun, karlovarský porcelán, czech republik,biekej farby so vzorom,ponúkam na doplnenie súpravy,cena 2€ V pripade kúpi viacerych veci z tohto inzerátu,cena dohodou. Na SMS nereagujem, volajte, píšte na email.
Porcelánové šálky sada 6ks Czechoslovakia, Thun
Predam sadu 6ks mocca salok s tanierikmi. Made in Czechoslovakia, Thun, Angelika. Osobne alebo na dobierku +4e Tel:
Šálka, tanierik lienka a slnko - talianska značka Thun
Mám na predaj porcelánovú šálku a porcelánový tanierik talianskej orig. značky THUN. Materiál : porcelán. Limitovaná edícia Thun - písané na spodku tanierika aj šálky. Veľkosť tanierika : priemer 15 cm. Výška šálky 6,5 cm, priemer šálky 9 cm. Na fotkách akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi tanier a šálka nedali odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Tanierik a šálka je pekná a kvalitná. Bola len na ozdobu. Cena je 40 eur. Cena je pevná. Kto pozná porcelán talianskej značky THUN tak vie, že majú dosť drahý porcelán. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Porcelán - šálka a tanierik, značka Thun, Made in Italy
Mám na predaj porcelánovú šálku a porcelánový tanierik talianskej orig. značky THUN. Materiál : porcelán. Limitovaná edícia Thun - písané na spodku tanierika aj šálky. Veľkosť tanierika : priemer 15 cm. Výška šálky 6,5 cm, priemer šálky 9 cm. Na fotkách akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi tanier a šálka nedali odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Tanierik a šálka je pekná a kvalitná. Bola len na ozdobu. Cena je 40 eur. Cena je pevná. Kto pozná porcelán talianskej značky THUN tak vie, že majú dosť drahý porcelán. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Porcelán - šálka a tanierik, značka Thun, Made in Italy
Mám na predaj porcelánovú šálku a porcelánový tanierik talianskej orig. značky THUN. Materiál : porcelán. Limitovaná edícia Thun - písané na spodku tanierika aj šálky. Veľkosť tanierika : priemer 15 cm. Výška šálky 6,5 cm, priemer šálky 9 cm. Na fotkách akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi tanier a šálka nedali odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Tanierik a šálka je pekná a kvalitná. Bola len na ozdobu. Cena je 40 eur. Cena je pevná. Kto pozná porcelán talianskej značky THUN tak vie, že majú dosť drahý porcelán. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Porcelánové taniere - MZ a Thun
Ponúkam na predaj tieto veľké porcelánové taniere značky MZ Czechoslovakia (Bohemia) a Thun Czechoslovakia Natalie. Taniere sú značené a číslované vo výbornom stave. Tanier č.1 (Thun) (priemer 30cm) 12€ Tanier č.2 (MZ) (priemer 30cm) 12€ Pozrite si prosím aj naše ďalšie inzeráty.