inzercia, predaj, predám, bazár

Porcelánový obrázek

Kategória: Starožitnosti

Oválný porcelánový obrázek, glazovaný porcelán se zlaceným okrajem, rozměr 13 x 16 cm, věnováno na památku Evě, dobírka Packeta od 4,-€.
Porcelánový obrázek
Podobné inzeráty
Porcelánový obrázek
Oválný porcelánový obrázek, glazovaný porcelán se zlaceným okrajem, rozměr 13 x 16 cm, věnováno na památku Evě, dobírka od 4,-€.
Malý obrázek
SKU: NADE112 Malý obrázek ● dřevěný podstavec ● olej na desce ● signovaný ● původ Holandsko ● vyroben v sedmdesátých letech dvacátého století Rozměry: š 16 cm x v 16 cm x h 3 cm Doprava: Osobní převzetí: Praha 15, Hostivař. Toptrans: Orientační cenu si můžete vypočítat na stránkách toptransu. Nebo mi napište Vaši adresu a já se na to podívám. Balné 50kč Platba: Hotově, předem na bankovní účet (Fio banka), dobírka (po zaslání dopravého a balného předem, Paypal)
Romantický obrázek
SKU: NADE107 Romantický obrázek ● zhotoven v barokním stylu ● motiv vyšitý na polštářku ● původ Holandsko ● vyroben ve třetí čtvrtině dvacátého století Rozměry: š 28 cm x v 35 cm x h 5 cm Doprava: Osobní převzetí: Praha 15, Hostivař. Toptrans: Orientační cenu si můžete vypočítat na stránkách toptransu. Nebo mi napište Vaši adresu a já se na to podívám. Balné 50kč Platba: Hotově, předem na bankovní účet (Fio banka), dobírka (po zaslání dopravého a balného předem, Paypal)
Staré taniere
Ponúkam na predaj porcelánový tanier rady Moliere nemeckej porcelánky Rosenthal, nepoškodený, priemer 19.5cm,okraj je nahrubo zdobený zlátením Brabant, stred kvetinový motív. Cena 30€+ pošta.Ďalej ponúkam menší porcelánový závesný tanier s dobovou scénou uprostred. Značený Kent u. CO. Venise,priemer15,5cm, nepoškodený,závesný háčik v minulosti spevňovaný. Cena 8€ + poštovné.Tanier z ružového porcelánu, značený Czechoslovakia,v strede historizujúci motív,rozmery:24*21.5cm,nepoškodený.Cena 20€+ poštovné.Starý,silnostenný oválny tanier s motívom hradu,signovaný,priemer 23*33cm,cena 3Euro+ pošta. Taktiež ponúkam porcelánový tanier Czechoslovakia, priemer 15,3cm,v strede pravdepodobne výrobná vada, viď foto, cena 10 € + poštovné. V prípade záujmu ma kontaktujte na email, tel. číslo je neplatné. Pozrite si aj moje ďalšie ponuky
Starožitný Porcelánový Tanier - Krajinomaľba
Predám starožitný ručne maľovaný porcelánový tanier do vitríny s námetom rieky s mostom a horským pozadím, zlateny okrajový vzor, pôvod Anglicko, z obdobia okolo roku 1900 priemer 24cm, dobrý stav bez poškodenia. V prípade potreby dovoz alebo kúpu na dobierku zabezpečím. Kliknite na všetky moje zaujímavé inzeráty v pravej kolónke. Ďakujem
Pamätný porcelánový tanier Tomáša Garrigua Masaryka
Dobrý deň, Predám pamätný porcelánový tanier Tomáša Garrigua Masaryka z 30-tých rokov minulého storočia. Priemer taniera je 24,5cm. Porcelán je bielo glazovaný, zdobený zlatením, ktoré je po okrajoch jemne ošúchané. Na zadnej strane je ochranná známka “Epiag Royal Czechoslovakia“, značka “SVEP, Zák. chráněno". Vľavo hore je číslo 11. Cena: 49,00 Eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Posielam ako "Špeciálny obsah (sklo, porcelán, keramika, elektronika)". Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Poprípade osobný odber v Levoči. Ďakujem za ponuky.