inzercia, predaj, predám, bazár

Porcelánový svietnik - deti

Kategória: Sklo, keramika

Porcelánový svietnik s detmi. Výška 31cm x 18 cm šírka

Porcelánový svietnik - deti
Podobné inzeráty
Svietnik porcelánový
Predám porcelánový svietnik Rozmer 13 x 13 cm Cenu ponúknite Len volať
Porcelánový svietnik - baróni
Porcelánový svietnik s barónmi. Výška 32cm x 17 cm šírka
Pirken Hammer porcelanový svietnik
Pirken Hammer porcelanový svietnik. Bez poškodení
3-ramenný porcelánový svietnik
Predám -3-ramenný porcelánový svietnik.Výška 15,5cm,šírka 22,5cm.100% stav,bez poškodenia.Cena 10€+poštovné.Odber v Ba,alebo poštou.
váza a svietnik - Alfonz Mucha motívy
porcelánová váza a svietnik, krásny secesný motív od Alfonza Muchu, prvotriedna kvalita 140 - ročnej značky Goebel, výborný stav. Najlepšie spolu. Váza 70€, svietnik 30€. Uprednostním osobný odber. rozmery: váza - výška 21cm, šírka hore - 16,5cm svietnik - výška 19,5cm, šírka 7,5cm
Džbán - Lúčne kvety, porcelán. Objem 1 liter
Mám na predaj porcelánový vidiecky džbán. Materiál : porcelán. Džbán má po celom svojom obvode kvety. Na každej strane má iné kvetinky. Džbán je vysoký 17 cm. Objem : 1 liter. Môžete mať porcelánový džbán na vodu, limonádu alebo ako vázu. Vintage džbán je pekný a kvalitný. Cena je pevná. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Na poslednej fotke je nový porcelánový ružový tanier, ktorý sa hodí k džbánu. Ak by ste mali záujem, tak cena nového porcelánového taniera je 27 eur. Priemer taniera je 20,5 cm. Píšte prosím na e - mail.