inzercia, predaj, predám, bazár

Porez guľatiny / pílenie kmeňov / mobilný gáter

Kategória: Ostatné

Ponúkame vám porez dreva/ guľatiny priamo na mieste u vás podla vašich požiadaviek.
Nadrozmerné drevo
Nemusíte kmeň nikam nosiť !
Ceny sú individuálne a po dohode. Záleží na priemere a veľkosti kmeňa.
Priemer od 50-135 CM.
Pre viac INFO volať:
Poprípade písať na WhatsApp, SMS (dobre je poslať fotky s rozmermi).
Porez guľatiny / pílenie kmeňov / mobilný gáter
Podobné inzeráty
Ponúkam porez kmeňov strov, guľatiny, nadrozmerných kmeňov
Ponúkam Vám porez kmeňov strov, guľatiny, nadrozmerných kmeňov na mieste a podľa Vašich predstáv a požiadaviek. Odpadá Vám starosť s riešením dopravy na pílu a späť. Priemer od 40 - 160 cm (dobre je poslať fotky s rozmermi). Spracujem Vám ho na použiteľné rezivo (dosky, foršne) hrúbky od 3,5 - 30 cm. Ceny sú individuálne a po dohode. Záleží na priemere a veľkosti kmeňa. Ďalej ponukám aj arboristické práce a rizikové pílenie stromov. Za kvalitnú prácu ručím! Volajte kedykoľvek.
Pílenie kmeňov stromov, guľatiny, vyrub stromov, gáter
Ponúkam Vám porez kmeňov strov, guľatiny, nadrozmerných kmeňov na mieste a podľa Vašich predstáv a požiadaviek. Odpadá Vám starosť s riešením dopravy na pílu a späť. Priemer od 40 - 150 cm (dobre je poslať fotky s rozmermi). Spracujem Vám ho na použiteľné rezivo (dosky, foršne) hrúbky od 3,5 - 30 cm. Ceny sú individuálne a po dohode. Záleží na priemere a veľkosti kmeňa. Hladám aj nádorové drevo a korene. Ďalej ponukám aj arboristické práce a rizikové pílenie stromov. Za kvalitnú prácu ručím! Volajte kedykoľvek. Ak Vám nezdvihnem zavolám späť.
Pílenie stromov a porez nadrozmernej guľatiny na fošne.
Ponúkame spilovanie stromov a porez nadrozmernej guľatiny na fošne. Cena za spílenie stromu po obhliadke a konzultácii. Porez gulatiny: Maximálna hrúbka gulatiny 190cm. Dĺžka gulatiny neobmedzená. Za zákazníkom chodíme my, drevo netreba nikam doviesť. Cenová ponuka do správy alebo telefonicky. Telefonický kontakt Marek Vitek
Mobilný Gáter porez kmeňov v teréne
Mobilný Gáter ,porez kmeňov v teréne maximálny priemer (šírka)!!! guľatiny 190cm dľžka 4/6m
Pílenie kmeňov stromov, guľatiny, vyrub stromov, gáter
Ponúkam Vám porez kmeňov stromov, guľatiny, nadrozmerných kmeňov na mieste a podľa Vašich predstáv a požiadaviek. Odpadá Vám starosť s riešením dopravy na pílu a späť. Priemer od 40 - 160 cm (dobre je poslať fotky s rozmermi). Spracujem Vám ho na použiteľné rezivo (dosky, foršne) hrúbky od 3,5 - 30 cm. Ceny sú individuálne a po dohode. Záleží na priemere a veľkosti kmeňa. Za kvalitnú prácu Vám ručím tak volajte.
Porez guľatiny / pílenie kmeňov / mobilný gáter
Ponúkame vám porez dreva/ guľatiny priamo na mieste u vás podľa vašich požiadaviek. Nadrozmerné drevo Nemusíte kmeň nikam nosiť ! Ceny sú individuálne a po dohode. Záleží na priemere a veľkosti kmeňa. Priemer od 50-140 CM. Pre viac INFO volať: Poprípade písať na WhatsApp, SMS (dobre je poslať fotky s rozmermi).