inzercia, predaj, predám, bazár

Poruben - 3x "Tváre"

Kategória: Umelecké predmety

Autor: Poruben
Názov diela: "Rumenec na líci", "Zlatý náhrdelník" a "Zelená figúrka"
Technika: kombinovaná (tuš, vosk, akvarel, atď.)
Rozmer diela: 21 x 30cm
Rok: 1978
Signovaný
Cena: á 122Eur



--- Pozrite si prosím aj ďalsie moje INZERÁTY ---
--- posielam poštou, kuriérom, osobne ---
Poruben - 3x "Tváre"
Podobné inzeráty
Obraz (kresba tušom) Poruben: Trojka ( 1978)
Unikátna originálna kresba tušom z roku 1978. Technika: tuš na výkresovom papieri. Rozmery plochy: 30 x 21 cm. Signované vpravo dole Poruben. V BA osobne alebo na dobierku ( +5€)
Edita Maxonová - "Tváre"
Autor: Edita Maxonová (1934-2008) Názov diela: "Tváre" Technika: Kombinovaná technika (tuš, akvarel, frotáž) Rozmer diela: 65 x 91cm Rok vzniku: 1986 Signovaný INFO: Edita Černíková-Maxonová sa narodila v roku 1934 v Košiciach a zomrela v roku 2008 v Bratislave. Bola slovenská sochárka, maliarka a grafička. Sochárka tvorila doma, i v zahraničí. V roku 1997 ju zaradila Arizonská univerzita v rámci programu Ženy sveta medzi 600 výtvarníčok sveta. Tvorba Edity Maxonovej sa začala na Vysokej škole výtvarných umení pod vedením profesorov R. Pribiša a J. Kostku. Neskôr k nej pridala poznanie svetových trendov a tvorila nefiguratívne, konštruktivistické a geometrické diela, ktoré časom obohacuje farbou, figúrou a svetlom. Je jednou z prvých umelkýň na Slovensku, ktorá využila vo svojej tvorbe fenomén svetla na plastikách s fosforeskujúcimi nátermi. Tvorí prevažne monumentálne plastiky v architektúre, pre interiéry a exteriéry a environmentálne inštalácie. --- Pozrite si prosím aj ďalsie moje INZERÁTY --- --- posielam poštou, kuriérom, osobne ---
Drevená šperkovnica v tvare hnihy-intarzovaná
Predám šperkovnicu v tvare knihy 50r. na vrchu intarzovana/vid foto/, vo vzore dýhy je malá 1cm prasklinka. Rozmer:27,5 x 21cm ,výška 5,5cm. Vnutorný rozmer 20,5x14cm.Otvára sa ako kniha,vnutro je vystlané novým zeleným filcom. Vhodné na uloženie bižutérie a šperkov. Pošlem na dobierku,cena+ poštovné.
Drevená miska v tvare veveričky
Drevená myska v tvare veveričky. Vyrobené z tvrdého dubového dreva. Aj iné výrobky z dreva a gravírovanie do dreva na zákazku. Rozmer 27x 20 cm, výška 3cm Cena 18 Eur osobný odber KE a okolie, posielam na dobierku plus cca 5 Eur.
Dóza na šperky v tvare Knihy
Predám lacno túto šperkovnicu v tvare Knihy, dlhá 21 cm, široká 20 cm a hrubá 6 cm, veľmi pekná cena 5 euro
Predam kombo " busta" + gitara
Ptedam gitaru v tvare zenskeho tela /je to nedokoncena rezba mal to byt funkny hudobny nastroj+ kombo /zosilnovac v tvare hlavy, ako busta. Symbolicka Cena 100 e ako maly soliter do bytu, obyvacky baru alebo skusobne