inzercia, predaj, predám, bazár

Posilňovač brušných svalov

Kategória: Zdravie a krása

Predám posilňovač brušných svalov.Výborná pomôcka pre precvičenie a tvarovanie horných a dolných brušných svalov, šikmých svalov, chrbtových svalov a krku.
Dôvod predaja: u nás doma posilňovač nikto nikdy nevyužival,bol len rozložený a presuvany z miesta na miesto... :)
Osobný odber Nová Baňa
Posilňovač brušných svalov
Podobné inzeráty
Posilňovač  brušných svalov
Darujem posilňovač brušných svalov.
Wellneo EMS toner - stimulátor svalov - nový, nepoužívaný
Ponúkam na predaj masážny/cvičebný prístroj - inteligentné cvičenie - Wellneo EMS celotelový stimulátor svalov. Pomôcka funguje na princípe elektrickej stimulácie svalov. Je možné použiť v kľude alebo aj počas aktívneho cvičenia. Je určený pre ženy aj mužov. Vhodný na cvičenie i regeneráciu svalov. V balení: 2 telové vankúšiky, 1 vankúšik na boky a 1 na brucho. K nemu predávam aj hlavnú ovládaciu jednotku s diaľkovým ovládačom (kompatibilný aj s ďalšími produktami). Je nový, plne funkčný, bol len krátko vyskúšaný, (Pre mňa to bol nevhodný darček, keďže mám extrémnu precitlivenosť). Ide o jemné elektrické trhnutie svalov, preto odporúčam len ľuďom, čo majú skúsenosť s podobnými pomôckami alebo napr. s rehabilitačnou elektroliečbou alebo nemajú silnú precitlivenosť. Celé balenie je bez známky poškodenia, hygienicky čisté, ako nové. Obal bol mierne poškodený pri otváraní. Kúpna cena bola spolu 45 €. Predám (len spolu) za 12 € (+poštovné). V okolí BA možný osobný odber. Prosím o kontaktovanie prostredníctvom SMS, ďakujem.
Masážna pištoľ EMY MG-H PRO
EMY MG-H PRO je špičkový technologický nástroj, ktorý zlepšuje a urýchľuje načasovanie terapeutického zotavenia. V športe urýchľuje regeneráciu svalov a umožňuje intenzívnejší tréning. MG-H PRO odporúčame pre svalovú rehabilitáciu tela, odborníci ho môžu použiť aj na pooperačnú rekonvalescenciu. S nastaviteľnou rýchlosťou od 1400 do 3700 úderov za minútu a vďaka 20 nastaveniam, ktoré je možné vybrať na displeji, v hĺbke 14 mm, vám masážna pištoľ MG-H PRO poskytne výhody už od prvého použitia. MG-H PRO je vhodný pre profesionálov, ktorí ho budú môcť používať u svojich pacientov, pre športovcov pre rýchlejšiu regeneráciu svalov a pre ľudí, ktorí sa chcú o svoje telo starať. MG-H PRO účinne znižuje bolesti svalov, stuhnutosť a hlboké napätie tkanív, zlepšuje ich kvalitu a pohyblivosť v každodennom živote. Cieľom je zmierniť únavu svalov hlbokých tkanív, čo prináša okamžité výhody v ošetrovaných oblastiach. Aplikátor poskytuje bezbolestnú perkusnú stimuláciu svalov a spodného tkaniva vrátane šliach, mäkkých tkanív, spojivového tkaniva, krvných ciev a telesných tekutín
posilovač brušných svalov
predam posilovač brušnych svalov master pro. pouzity asi raz. zaujimava vec len nejako nato nebol cas.
Kostihojové masť a ľubovník
Masť z kostihoja lekárskeho 100 ml 7,50 a 150ml 10€ € je vyrobená z koreňa kostihoja lekárskeho, extra panenský olivový olej a včelí vosk. Používa sa pri bolesti kĺbov, či chrbtice, drobné zranenia, ale kostihoj výborne zaberá aj pri vážnejších zraneniach, pri zlomených kostiach, výronoch, natrhnutých šľachách a vlastne pri všetkom, kde došlo k poškodeniu nejakého tkaniva. Kostihoj lekársky vynikajúco pomáha pri kostných zlomeninách, vykĺbeninách či pri tenisovom lakte. Hojí hlboké a hnisavé rany, rezné rany po operácii, vredy predkolenia. Dokáže pomôcť aj pri ranách, ktoré sa nechcú zaceliť, stále hnisajú a krvácajú. Kostihoj totiž okrem výrazných regeneračných účinkov zastavuje aj krvácanie a má dokonca prírodné analgetické účinky, čiže zmierňuje bolesť. Úspešne pomáha pri hemoroidoch. Rýchlo vylieči udreté bolestivé miesta, preležaniny, omrzliny a popáleniny, natiahnuté šľachy a svaly, zápaly svalov a šľachových puzdier. Masť z kostihoja lekárskeho zmierňuje bolesti pri kŕčových žilách. Účinne pomáha pri vstrebávaní opuchlín a krvných podliatin Kostihojová masť s ľubovníkovym olejom 75 ml 6€ na bolesti chrbtice a svalov. Ľubovníkovy olej preniká hlboko do tkaniva, má výborne účinky pri použití na bolesti v krížoch a krčnej chrbtice pričom tlmí zápaly nervov, sedacieho nervu, svalov, pomáha aj pri reumatizme. Kostihoj lekársky vynikajúco pomáha pri kostných zlomeninách, vykĺbeninách či pri tenisovom lakte. Hojí hlboké a hnisavé rany, rezné rany po operácii, vredy predkolenia. Dokáže pomôcť aj pri ranách, ktoré sa nechcú zaceliť, stále hnisajú a krvácajú. Kostihoj totiž okrem výrazných regeneračných účinkov zastavuje aj krvácanie a má dokonca prírodné analgetické účinky, čiže zmierňuje bolesť. Mastička je vyrobená z koreňa kostihoja lekárskeho, lubovníka bodkovaného, extra panenský olivový olej a včelí vosk. Ľubovníková masť 100 ml 7,50€ a 75 ml 6€ uľavuje od bolesti, napomáha hojeniu pooperačných rán, urýchľuje regeneráciu, používa sa na popáleniny a spálenú pokožku od slnka.Používa pri atopickom ekzéme, svrbivých alergických reakciách, na suchú pokožku, ošetrenie modrín, opuchov, preležanín a hemoroidoch. Keďže preniká hlboko do pokožky, má výborne účinky pri použití na boľavú chrbticu, pomáha zabraňovať vzniku kalcifikátom, pomáha pri bolestiach svalov a kĺbov. Pri používaní sa neodporúča slnenie, pretože obsahuje hypericín, ktorý môže citlivo reagovať na svetlo a vyvolať tak kožné alergie. Pri vonkajšom použití je vhodné ho aplikovať 2-3x denne. Na boľavé miesta je vhodné ho v masírovať. Posielam aj poštou. Kontaktovať ma môžete aj mailom 1trencin1@ na FB Miška Michalkova (fialový kvet)
Prístroj na domácu kavitáciu 3v1
Nepouzite, len rozbalene, skontrolovane(zapnute) - plne funkčné. Cena 35 eur aj s poštovným. Poslem aj na dobierku, pripadne bez dobierky po predchádzajúcej platbe poštovného. Prístroj na domácu kavitáciu 3v1 predstavuje certifikovaný revolučný nástroj, ktorým budete v pohodlí svojho domova formovať postavu ako v beauty štúdiu. Vďaka kombinácii 3 funkcií získate účinný nástroj v boji proti nadbytočnému tuku, celulitíde a ovisnutej pokožke. Ultra zvuková kavitácia slúži k bezbolestnému, účinnému a trvalému rozpúšťanie tukových buniek a následne zmenšenie ošetrovaných partií, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky. Ultra zvuková kavitácia je vhodná pre ošetrenie podbradku, rúk, dekoltu, brucha, zadku, stehien a lýtok. Bezpečná deštrukcie tukových buniek Aplikačná hlavica prístroja generuje ultrazvukové vlny, ktoré prenikajú do kože a sú absorbované tkanivami . Tieto vlny efektívne narušujú integritu tukové bunky a uvoľnený tuk štiepi na glycerol, ktorý poslúži ako zdroj energie, a voľné mastné kyseliny, ktoré sú následne vylúčené von z tela. Ďalšou funkciou je terapia infračerveným svetlom a elektrická stimulácia svalov (EMS) . Za ošetrenie v salónoch zaplatíte desaťtisíce. Teraz si za zlomok ceny zaobstaráte technológie používané profesionálmi! K dispozícii je na výber až 5 úrovní intenzity. Na výber je až 5 rôznych režimov: poklep, masáž, hnetenie, preťahovanie, formovanie. Elektrická stimulácia svalov (EMS) - základom pohybu tela je kontrakcie svalov, ktoré dostávajú príkazy k činnosti prostredníctvom impulzov vysielané z mozgu. Pohybom sa svaly prirodzenou cestou posilňujú. Svaly pracujú presne na tých partiách, kam gélové elektródy nalepíte. Môžete ľahko nastaviť silu impulzov, ktoré sú od elektród cez pokožku prenášané k svalom. Silnejší impulzy slúžia k aktívnemu posilňovaniu svalstva. Jemnejšie naopak k ich uvoľneniu po fyzickej námahe. Môžete využiť k aplikácii dve elektródy naraz. vlastnosti: trvalá metóda na odstraňovanie tukového tkaniva, redukciu celulitídy a vyhladenie pokožky, Priaznivo stimuluje metabolizmus prispieva k celkovej regenerácii a ozdravenie tela, certifikovaný prístroj bezpečné a šetrné ošetrenie v pohodlí domova jednoduché používanie 2 úrovne intenzity ultrazvuku, po ošetrení nevznikajú modriny a jazvy 4 infračervené žiariče po obvode hlavice, elektrická stimulácia svalov (EMS), 5 nastavenie intenzity, 5 režimov stimulácie, 2 gélové elektródy.