inzercia, predaj, predám, bazár

Posilňovač brušných svalov, fitness zariadenie

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj posilňovač brušných svalov. Vhodný na precvičenie brucha, pásu a chrbtových svalov. Súčasťou posilňovača sú aj 4 pohyblivé valce, ktoré majú relaxačný a masážny účinok. V prípade záujmu je možný výlučne osobný odber.
Posilňovač brušných svalov, fitness zariadenie
Podobné inzeráty
Posilňovač brušných svalov AB Rocket
Posilňovač brušných svalov AB Rocket
Poporodný pás
Prsné tampóny cca bol balenia, molinea nohavičky M 2ks v balení, Ricinus comunis 5CH na podporu mlieka 6€ Poporodný pás BabyOno veľk. S - nový, nepoužívaný Popôrodný pás je určený pre ženy po akomkoľvek pôrode aj cisárskom reze. Používa sa na spevnenie nadmerne napnutej brušnej steny a na zníženie rizika brušnej hernie. Pás pomáha tlmiť pooperačné bolesti rezu, dáva vám pocit bezpečia a pohodlia; a tiež uľahčuje skorý začiatok cvičenia na posilnenie brušných svalov. Vlastnosti: - posilňuje presilené brušné svaly po pôrode - zabraňuje rozvoju pooperačnej brušnej hernie - tlmí pooperačné bolesti rezu a tým vám dáva pocit bezpečia - uľahčuje skorý začiatok cvičenia na posilnenie brušných svalov Materiál: 49% polyester, 23% polyamid, 28% latex. Rozmery: výška 24 cm Hmotnosť: 100 g S – 80-90 cm 10€ + pošta
Stroj na posilovanie brušných svalov a chrbta + stepper
Stroj na posilovanie brušných svalov a chrbta + stepper cena spolu 35€
Priestory na prenájom v CASSOVARE pre rôzne využitie
Ponúkame Vám na prenájom najväčšiu nájomnú jednotku v Galérii Cassovar a to priestor Fitness a welness centra. Priestory sa nachádzajú na dvoch podlažiach v zadnej časti Galérie CASSOVAR so vstupom z 2. NP. Celková veľkosť priestoru je 1300 m2 a pozostáva z časti welness (326 m2), masážnej časti (256 m2) so štyrmi plnohodnotnými masérskymi priestormi, každý vybavený vlastnou sprchou a časti určenej pre fitness na 2. podlažiach. WELLNESS Wellness pozostáva z 5 sáun (fínska, bylinková, soľná, parná a infra sauna), nerezového bazéna, vírivky, ochladzovacieho bazéna, 9 tepidárií, kneipovho kúpeľa a ďalšich doplnkov (zážitková sprcha, vedro a pod.), všetko v nadštandardnom prevedení. FITNESS Fitness má na prízemí 2 samostatné priestory s možnosťou využitia ako pre detské aktivity tak aj pre klasické fitness, spoločné cvičenia. Priestory boli pred pandémiou prevažne využívané profesionálnymi športovcami a športovými tímami. Na 2. NP sú dva samostatné priestory. Šatne, sprchovacie boxy a hygienické zariadenia (175 m2) sú spoločné pre priestory fitnessa a wellness centra. Tento priestor je možné však využiť aj na iné účely ako je fitness centrum a to napr. na aktivity pre deti (jumping aréna), tréningové centrá, zábavné centrum pre deti, legoland . Priestor je možné modifikovať pre konkrétny investičný zámer klienta. V prípade, ak hľadáte takýto veľkorysý priestor pre svoj zámer a Cassovar je pre Vás to pravé miesto, radi Vám poskytneme a doplníme všetky informácie, ktoré budete potrebovať.
Fitness pás na redukciu tuku a celulitídy
Predám fitness pás na redukciu tuku a celulitídy. Mne používanie elektrostimulačného pásu pomohlo vyrysovať brucho :) Samozrejme v kombinácii s cvičením. Popis: Spevňuje svaly v strednej časti tela tým, že pomáha sťahovať svaly a aktivuje prietok krvi pomocou vibrácií. EMS (elektrická stimulácia svalov) prostredníctvom prúdovej stimulácie priamo vysiela signál do svalov a podporuje svalový pohyb. Gélové prísavky sú určené na opakované použitie 6 úrovní intenzity Vstavaná dobíjacia batéria.
najlacnejšie streamovacie služby
Ponúkam Netflix Premium [Ultra HD], AMAZON prime video , HBO Max, Spotify , JOJ PLAY , Disney+ a VOYO za výhodné ceny! joj play cenik 12 mesiacov 1,5€/ na mesiac 2€ voyo cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,5€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 3€/zariadenie/mesiac HBO Max cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,2€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 2,5€/zariadenie/mesiac Disney+ cenník: 12 mesiacov: 2€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 2,2€/zariadenie/mesiac 1mesiac: 2,5€/zariadenie/mesiac netflix cenník: 12 mesiacov: 2,5€/zariadenie/mesiac 6 mesiacov: 3€/zariadenie/mesiac 1mesiac : 3,20€/zariadenie/mesiac Keby mal niekto záujem o všetko, môžem poskytnúť menšiu zľavu. ???? -kontaktovať ma môžete buď cez Whatsapp (tel. č. ), SMS alebo cez formulár nižšie -radšej píšte ako volajte -> VÄČŠINOU ODPOVIEM DO PÁR MINÚT A TO AJ V NESKORÝCH HODINÁCH Garantujem podporu takmer 24/7, som schopný poslať množstvo konverzácií spokojných zákazníkov, ktorí si u mňa pravidelne Netflix predplácajú už viac ako rok. -možnosť sledovať na: mobile, notebooku, PC, smart TV, tabletu, atď. -účet sa neruší po mesiaci, ale automaticky obnovuje (vaše rozpozerané filmy a seriály zostávajú!) -možnosť sledovania filmov, seriálov a dokumentov v 4K kvalite za oveľa lepšiu cenu -možnosť nastavenia si 4-miestneho pinu pre svoj profil -cena možná už od 1,5€ zariadenie/mesiac podľa počtu mesiacov -možnosti platby: bankový prevod, Revolut, PayPal, BTC Po zaplatení ihneď zasielam údaje od účtu. V prípade akýchkoľvek nejasností sa na mňa neváhajte obrátiť. :)) (v prípade záujmu o referencie, dajte prosím vedieť)