inzercia, predaj, predám, bazár

Posilňovňa

Kategória: Fitness, jogging

Predám
Chrómové jednorucky,cementove jednorucky, závažia kotúče,chrómová tyč na benchpress , benchpress lavička , nastaviteľná lavička
Kotúče
6x5 kg 30kg
1x 15kg
8x 2.5 20kg
4x 1kg
4x 1.25 5kg
10kg jednorucka
Cementove jednorucky 2,5 kg 4x 1kg 4x
Predám len ako celok , cena je pevná
Platné do zmaznia
Cena 350eur
Posilňovňa
Podobné inzeráty
Domáca posilňovňa
Táto zostava je hotová domáca posilňovňa. Sada obsahuje dodatočné prvky, ktoré zlepšujú možnosti každodenných cvičení, ako je polohovateľná lavica, bradlá , hrazda, ktorú je možné po jej otočení použiť aj ako držiak na veľkú činku. Veľmi zachovalá domáca posilňovňa: - gymnastická rebrina s príslušenstvom v hodnote 600€ - činkový nakladací set v kufri 25kg v hodnote 60€ - 10ks záťažové podložky 64x64x0,5cm v hodnote 200€ - 2ks jednoručná činka 12,5 kg v hodnote 120€ Gymnastická rebrina obsahuje: • Lavica, hrazda a bradlá - polohovateľné a odnímateľné • Hrazda s držiakom na veľkú činku • Lavica s podsedákom • Šírka rebriny: 0,67 m • Výška rebrín: 2,40 m • Šírka hrazdy - široký úchyt: 1,16 m • Min. výška strop: od 2,50 m • Spôsob montáže rebriny: na stenu
Domáca posilňovňa
Stojany 40e Bench lavicka 120e Polohovatelna lavicka 110e
Domáca posilňovňa
Ponúkam na predaj domácu posilňovňu z kvalitného, odolného železa. Obsahuje hrazdu, bradlá, posilňovaciu polohovaciu lavicu na činky, jednoručné činky, obojručné činky, kotúče rôznych veľkostí (viac ako 150 kg), lavicu na zakopávanie nôh, kladku. Treba vidieť a vyskúšať. Dohoda možná.
Domáca posilňovňa
Dobrý deň, ponúkam na predaj závažia, tyčky, lavičky, multifunkčný stojan, lavičku s kladkou a iné. Závažia - 50kg 70€ Jednorucky - 2x11,5kg 30€ Polohovatelna lavička s nadstavcom na nohy - 35€ Lavička s hornou kladkou a nastavcami - 90€ Multifunkcna veža na hrazdu, drepy a boxovacie vrece - 90€ Lavička na brucho - 20€ Tyčky na cvičenie - 10€ V pripadne vážneho záujmu aj jednotlivo no najlepšie všetko spolu.
Predam kladku na cvicenie
Kladka horna a dolna na triceps biceps.Fitness posilovna posilnovna cvicenie fitko
Nové pneumatiky na športové učely
Predam nové pneu (vyradené a nevhodné na cestnú komonikáciu) Na každej jednej pneu je prerezaný limcový kord aby sa nedali použiť na stroj. Preto tieto pneu sú vhodne len na iné učely. Ceny sú uvedene na prvej foto. Keď sú pneu v páre tak cena za dve pneu je nad nimi. traktorová veľká 110€ Po dohode viem aj priviesť. Workoutové Ihrisko, crossfit, posilnovna, posilovna, fitness club, vlastná váha, cvičenie, fitko , sparťan, detske ihrisko, hojdačky, preliezky, ... PROSÍM NEVOLAŤ- LEN MAIL!!