inzercia, predaj, predám, bazár

Posledne 3 krasne bambulky na predaj

Kategória: Králiky

Ponukam na predaj posledne 3 trpaslicie kralicky,vsetky samicky,maju 2 mesiace su k odberu,2 su cistocierne a 1 je cierny ohnivacik,nesu cokoladovy gen po mame,havana ohnivak,cokoladova palena,papaju kvalitne seno a krmivko Versele laga,len do dobrych ruk
Posledne 3 krasne bambulky na predaj
Podobné inzeráty
Predám králiky domáce
Predám 4 mesačné králiky hyla, samce (posledné 3 ks) aj samice (posledný 1 ks) = 15€. Predám 2 mesačné králiky domáce (nitrianke) samce (posledné 3 ks) aj samice (posledné 2 ks) = 13€. Bánov (viem zostaviť nepríbuzný pár)
Hermelin modrooky posledne mladatko
Ponukam na predaj a okamzity odber posledne 7tyzdnove mladatko hermelina modrookeho,je malicky,aktualna vaha je 300g,v dospelosti bude vazit,len 1kg,kvakitne krmene,osetrene proti kokcidioze,prosim,len do dobrych ruk
Posledné 4 kusy
Dobrý deň mám na predaj posledné 4 kusy králikov samcov aj samice. Volať len do 24.2. Potom pôjdu na zabitie musím uvoľniť miesto.
Predám králiky domáce
Predám 5 mesačné králiky hyla, samce (posledný kus) aj samice (posledný 1 ks) = 15€. Predám 3; mesačné králiky domáce (nitrianke) samce (posledné 3 ks) aj samice (posledné 2 ks) = 13€. Bánov (viem zostaviť nepríbuzný pár)
Predám králiky domáce
Predám 3 mesačné králiky domáce (nitrianke) samce (posledné 3 ks) aj samice (posledné 2 ks)
HYLA
Predám 2.5 mesačné v čase podania inzeratu samice. králikov brojleroveho .rychlorastuceho plemená Hyla posledne 3 ks z 10 vhodnýc na ďalší chov cena 15 eur za 1 ks a taktiež predam 1.5 mesačne 10eura ks bez určenia pohlavia posledne foto.ečte su 6 ks z 12 ks.ŠTEFAN.