inzercia, predaj, predám, bazár

POSTAVTE SVOJ BIZNIS NA SPRÁVNOM MIESTE

Kategória: Kancelárie

BAGREAL Vám v exkluzívnom zastúpení vlastníka, ponúka na prenájom nebytový priestor ktorý spĺňa vysoké nároky na moderné kancelárske prostredie s vyváženou dispozíciou priestoru.

Priestor o rozlohe 150m2 sa nachádza na prízemí polyfunkčnej budovy Villaggio na Továrenskej ulici v Lučenci. Nájomný priestor disponuje dámskou a pánskou toaletou, priestorom pre zriadenie kancelárie prípadne predajne o rozlohe 75m2 s posuvným veľkometrážnym výkladom v prednej časti.
V zadnej časti priestoru sa nachádza ďalšia toaleta, zázemie pre upratovačku, šatňa so sprchou ako aj skladové priestory so svetlou výškou 3m (vhodné pre umiestnenie regálov). Celý priestor je zabezpečený výmenou vzduchu a je klimatizovaný, vykurovanie je podlahové centrálne.
V rámci nájomného priestoru sú použité materiály ako gresová veľkorozmerná dlažba, mramorové pulty, dubová podlaha v kombinácii s keramikou a moderné doplnenie interiéru a toaliet dizajnovým lamelovým obkladom. Priestor disponuje súkromným parkoviskom s možnosťou využitia šiestich parkovacích miest. Zadná časť priestoru je prepojená so zasobovacím dvorom, ktorý môže byť využívaný 24h denne na prípadné zásobovanie tovarom.
Mesačné náklady spojené s prenájmom priestoru sú 7€/m2 bez DPH vrátane parkovacích miest + 1€m2 za vykurovanie. Vedľajšie náklady tvoria údržba okolia a 24h servis v prípade poruchy, internet, réžia kotolne. Spolu cca 60€/mes.
Spotreba vody sa účtuje na základe fa a skutočnej spotreby. Dodávku el.energie si rieši nájomník individuálne.

BAGREAL
realitná spoločnosť s tradíciou
POSTAVTE SVOJ BIZNIS NA SPRÁVNOM MIESTE
Podobné inzeráty
Kancelárie na krátkodobý prenájom v biznis centre v BA II
Ponúkame na prenájom priestory v  Apollo Biznis centre II, blok E, 9.poschodie. Biznis centrum sa nachádza v administratívnej budove, ktorá je súčasťou najväčšieho biznis komplexu v Strednej Europe. K dispozícii je celkovo 850 m² plochy (30 kancelárií, recepcia, zasadacie miestnosti , spoločné priestory, serverovňa, kuchynka, sociálne zariadenia). Kancelárie s denným svetlom, individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, prístupom 24/7. Flexibilné podmienky prenájmu už od 1 mesiaca. Možnosť využívať Denne kancelárie a zdieľané priestory. Parkovacie miesta je možné rezervovať v podzemnej garáži s priamym prístupom do kancelárií na 9.poschodi z celkových 15 (za poplatok).  Výborná dopravná dostupnosť, kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti. Všetky služby do 5 min pešo. V areáli sa nachádzaju reštaurácie, kaviarne, pošta, banky a mnohé iné. Zastávka MHD 5 min. pešo. Cena prenájmu je od 359 EUR/kancelária pre 1 osobu na mesiac pri rozlohe cca 6 m². Energie zahrnuté v cene prenájmu. Ceny sú uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.
Kancelárske priestory na prenájom, lacno
Firma Dukas s.r.o. si Vám dovoľuje ponúknuť prerobené priestory, vhodné pre výkon zdravotníckych služieb vrátane čakární, ako kancelárske priestory a obchodné priestory. Uvedené priestory sa nachádzajú na I. poschodí trojpodlažnej budovy. Vstup, aj pohyb po budove je plne bezbariérový. Výstup do poschodí je možný schodmi alebo veľkým, bezbariérovým, výťahom. O bezpečnosť budovy sa stará kamerový systém a alarm, pripojený na pult mestskej polície v Partizánskom. Regulácia teploty je plne v rukách prenajímateľa vďaka štyrom plynovým kotlom. Každé poschodie Biznis Centra Dukas je vybavené oddelenými toaletami pre pánov a dámy s umývadlom, pravidelným upratovaním, dopĺňaním toaletného papiera a papierových utierok a mydla. Výhodou prenájmu v našej budove ja pozícia budovy, široká občianska vybavenosť, dostupnosť služieb k občanom, bezbariérový vstup, pohyb i bezbariérový výťah. V našej budove sídlia banka VÚB a.s., poisťovací maklér, výroba plastových dverí a okien, stavebná spoločnosť, jazyková škola, poradenstvo v oblasti zdravia a krásy, kaderníctvo, kozmetika, pracovná agentúra, tvorba webstránok. V okolí ponúkaných priestoroch sa nachádzajú lekárne, autobusová stanica, vlaková stanica, stanica MHD, lekárne, banky. Nami ponúkané priestory Vám vieme ponúknuť vo veľkostiach od 25 m2 až do veľkosti 200 m2 a následne ich podľa dohody upraviť k Vašim požiadavkám. Výhodou prenájmu priestorov v Biznis Centrum Dukas je možnosť využiť parkovanie na pozemku za rampou za mesačný poplatok. Otváracie hodiny budovy Pondelok - Piatok - 07:00 - 20:00 Sobota - 08:00 - 14:00 Nedeľa - Zatvorené Firma Dukas s.r.o. Vám ponúka možnosť prenájmu kancelárskych priestorov v budove Biznis Centrum Dukas v Partizánskom. Dohodnite si stretnutie na dolu uvedenom telefónnom čísle a radi Vám ukážeme naše priestory.
GRAHAMS - PRENÁJOM, kancelárske priestory, Apollo II BC, Bra
Spoločnosť Grahams, Vám ponúka na prenájom široké spektrum obchodných priestorov vo vysokom štandarde na Prievozskej 4D blok B - Apollo II. Vďaka vizuálnej stránke a technickému prevedeniu ponúkajú kancelárie ideálne reprezentatívne priestory, vhodné aj pre najnáročnejšiu klientelu. Máte už aj Vy svoju predstavu ako by mala Vaša kancelária vyzerať? Nie je problém! Môžete si zvoliť z množstva variantov usporiadania kancelárie. Voľba z ponuky kancelárskeho nábytku je samozrejmosťou. Prenájom obchodných priestorov zahŕňa pri zaplatení paušálnej ceny aj ďalšie skvelé výhody - využívanie spoločných zasadacích miestností, spoločných priestorov, biznis salóniku, služieb recepcie (triedenie a spracovanie korešpondencie, vybavovanie telefonátov, asistentské práce), kompletne vybavenej kuchynky s jedálnym kútikom, vysoko rýchlostného pripojenia na internet, WiFi siete, telefónnych liniek, telefónov, prístupu k tlačiarni, skeneru a kopírke. Upratovanie, zabezpečenie, bezproblémové parkovanie a mnoho ďalších benefitov dopĺňa predstavu Vášho ideálneho a plnohodnotného pracoviska. Apollo biznis centrum je napojené na hlavné mestské dopravné uzly - Prístavný most či most Apollo, vedúci priamo na hlavný bratislavský obchvat. Tak isto obsahuje aj nákupnú pasáž s prevahou kaviarní a reštaurácií rôzneho druhu ako napríklad Bonjour, Sushi Time, Fresh Garden, Coffeeshop, Company a iné. V blízkosti biznis centra sa nachádzajú mnohé hotely ako napríklad Holiday Inn, Double Tree by Hilton. Komplex Apollo poskytuje plnú občiansku vybavenosť, lekáreň, poštu, Billu, kaderníctvo, fitness centrum a mnoho iného. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať o upresnenie ponuky Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail: cebak@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams, Dodatok k cene: , +DPH, vrátane provízie Obytná plocha: 1m² Celková rozloha: 1m² Úžitková plocha: 1m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno
3D prehliadka, prenájom, kancelárie, Suché mýto - Europeum B
PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU Spoločnosť Grahams, Vám ponúka na prenájom široké spektrum obchodných priestorov vo vysokom štandarde v budove Europeum na Suchom mýte ( Suché mýto ). Vďaka vizuálnej stránke a technickému prevedeniu ponúkajú kancelárie ideálne reprezentatívne priestory, vhodné aj pre najnáročnejšiu klientelu. Máte už aj Vy svoju predstavu ako by mala Vaša kancelária vyzerať? Nie je problém! Môžete si zvoliť z množstva variantov usporiadania kancelárie. Voľba z ponuky kancelárskeho nábytku je samozrejmosťou. Prenájom obchodných priestorov zahŕňa pri zaplatení paušálnej ceny aj ďalšie skvelé výhody - využívanie spoločných zasadacích miestností, spoločných priestorov, biznis salóniku, služieb recepcie (triedenie a spracovanie korešpondencie, vybavovanie telefonátov, asistentské práce), kompletne vybavenej kuchynky s jedálnym kútikom, vysoko rýchlostného pripojenia na internet, WiFi siete, telefónnych liniek, telefónov, prístupu k tlačiarni, skeneru a kopírke. Upratovanie, zabezpečenie, bezproblémové parkovanie a mnoho ďalších benefitov dopĺňa predstavu Vášho ideálneho a plnohodnotného pracoviska. Moderná budova biznis centra Europeum sa nachádza v samotnom centre mesta priamo oproti Prezidentskému palácu v bezprostrednej blízkosti pešej zóny. Len pár minút chôdze sú vzdialené podniky z oblasti bankovníctva, nehnuteľností či práva a historické centrum mesta s množstvom romantických uličiek, útulných kaviarní, barov či reštaurácií. Biznis centrum sa nachádza v novej modernej budove triedy A. Rovnako ide o výborne dostupnú lokalitu s napojením na diaľničné úseky do Viedne, Brna a Budapešti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať o upresnenie ponuky Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail: cebak@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams, Dodatok k cene: , +DPH, vrátane provízie Obytná plocha: 1m² Celková rozloha: 1m² Úžitková plocha: 1m² Vlastníctvo: firemné Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Bezbariérový prístup : áno
POLUS TOWER I. prenájom priestorov na biznis vrátane parkova
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v budove biznis centra POLUS TOWER I. na Vajnorskej ulici v Bratislave. Objekt sa nachádza v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto. Lokalita má výhodnú dopravnú dostupnosť autom, MHD, električkou a neďaleko situovanou vlakovou stanicou. Biznis centrum POLUS TOWER ( POLUS TOWER I. a II. ) je miestom, ktoré prepojením s nákupným centrom POLUS City Centre ponúka všetky druhy služieb vrátane reštaurácií, kaviarní a fitnescentra. V blízkosti areálu je jazero Kuchajda s množstvom príležitostí na oddych a športové aktivity. Priestory o celkovej výmere 389,20 m2 sa nachádzajú na 3 nadzemnom podlaží a prenajímajú sa ako celok, ktorý pozostáva z: Kancelária / Učebňa: 285,50 m2 Sklad: 11,50 m2 Sklad / Server: 9,40 m2 Kuchynka: 25,40 m2 Recepcia: 57,40 m2 Rozpis nákladov: - Knacelárske priestory: 12,50€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH - Služby POLUS: 5,90€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH - Záloha za energie: 1,00€ / m2, kalendárny mesiac bez DPH - Cena za parkovacie miesto: (garáž, vyhradené státie) 80€/miesto km. bez dph - Cena za parkovacie miesto: (garáž, nevyhradené státie) 60€/miesto km. bez dph Doplňujúce informácie: - Wifi, klimatizácia, vzduchotechnika - Kabeláž s LAN pripojením - 24/7 recepcia a prístup do priestorov - 3 hodiny parkovania zdarma v Polus City Centre - Prístupový systém pomocou vstupových kariet V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX
KANCELÁRSKE PRIESTORY V BIZNIS CENTRE, LETNÁ, SEVER
DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom priestranné, zrekonštruované kancelárske priestory v biznis centre v širšom centre Košíc na Letnej ulici. Budova ponúka priestory s celkovou prenajímateľnou plochou 1185 m² na 3 nadzemných podlažiach a je ľahko dostupná vďaka napojeniu na jednu z hlavných dopravných tepien, Watsonovu ulicu. Centrum mesta je vzdialené približne 5 minút cesty autom. Aktuálne v ponuke: 2.NP: • 15,9 m² - 1 miestnosť • 24 m² - 1 miestnosť s vlastnou kuchynkou, skladom, WC a balkónom • 223 m² - staršia rekonštrukcia (veľký otvorený priestor s možnosťou vkusnej rekonštrukcie, samostatný vchod, kuchynka, WC) 3.NP: • 14,5 m² - k dispozícii sú 2 miestnosti • 19,2 m² - 1 miestnosť 4.NP: • 90 m² - 2 kompletne novozrekonštruované miestnosti, kuchynka, WC • 570 m² - zrekonštruované a klimatizované miestnosti s rozdielnou výmerou, kuchynka, WC Štandard priestorov: Osobný výťah Kazetový strop Internet Klimatizácia vo väčšine kancelárií Otvárateľné okná Prístup do budovy 24/7 Cena za klimatizované priestory: Nájom 8,50 €/m²/mesiac + zálohové platby za energie 6 €/m² (voda, teplo, el.energia) Cena za neklimatizované priestory: Nájom 8 €/m²/mesiac + zálohové platby za energie 6 €/m² (voda, teplo, el.energia) Cena 1 parkovacieho miesta: 50 €/mesiac Všetky ceny sú bez DPH. Priestory sú k dispozícii ihneď. Biznis centrum sa nachádza v lokalite, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: zastávky MHD, reštaurácie (Malá Praha, Krčma Letná), VÚB, SLSP, ČSOB, FRESH Supermarket, TUKE, Sociálna poisťovňa, pošta. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS Počet poschodí: 4 Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 14m² Celková rozloha: 570m² Úžitková plocha: 14m² Stav: po rekonštrukcii Výťah: áno Zariadenie: nezariadený Klimatizácia: áno